Přejít na obsah

Ronnieho liftback

Doporučené příspěvky

Hoj, chodím sem už docela dlouho a čtu si tady různé věcičky, ale teprve dnes Vám řeknu něco o tom co vlastním...

Je to Škoda Octavia liftback 1. generace, rv. 1997 s motorem 1.6 55kW. Dostal jsem ji po rodičích a předtím jsem měl Feldu.

Motorově to není nic moc, ale jezdím poklidně, takže mi to bohatě stačí, spotřebu mám okolo 6,5l/100km. Najeto má 208 000km.

Výbava auta:

4x el. okna

El. zrcátka

Střešní okno

ABS

Co mě nejvíc mrzí je, že nemá klimu, ale dá se bez toho žít.

Auto je seriové a moc se na tom měnit nebude, i když plány jsou.

Plány:

Sítě v kufru

Plato v kufru ala O2.

Nové koberečky

Nová řadička

Loketní opěrka

LEDky do parkovaček

LEDky do stropní lampičky

Jinak jsem s autem hodně spokojený, oproti Feldě je to velký kus vpřed.

/fotky dodám zítra, sestra ukradla foťák na výlet/

Odkaz ke komentáři

S novou palubkou přišlo i zelené podsvícení?

Jde mi o to,že bych rád černý vrch palubky (možná), ale nechce se mi třeba předělávat podsvícení v budících a jde mi o tlačítka vyhřívání skla a otevírání nádrže, které bych bud musel nechat změnit nebo se dělali v oranžové?

THX

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Honzo uplne jsem zapomel na topic...

Nejake novinky jsou...

V listopadu mi na turnaji ve fotbale prasklo celni sklo (od mice), takze pres pojistovnu jsem resil vymenu, aby mi za mesic prasklo zadni sklo a ja zase musel resit vymenu pres pojistovnu... :)

Jinak postupne shanim dily na predelani interieru na novejsi palubku, mam doma kozenou radicku a rucku, sehnal jsem volant z O2 FL, takze jeste sehnat bag a pak to asi napinovat...

Taky jsem se kamosem super-elektrotechnikem domluvil na zmene podsviceni budiku, budu delat kombinaci cervena/bila i s novyma rucickama... Bude bily podsvit a cervene rucicky, ale abych se nemusel nejak prcit tak voda + palivo zustane jak je cervene i s ruckou. Jeste do toho resim nejake radio + vymenu repro, ale na to nebudou teda asi penize, takze az tak Vanoce...

Jinak se po zime chysta na vymenu vyfuku a prednich brzd a v lete oprava laku na nekterych dilech a budu resit upravu sani vzduchu jak to maji nekteri mistni clenove...

Az se vse bude konat pridam fotky, jinak neni noveho vicemene nic...

Navic uz mam nasetrene nejake penize na auto, ale nakonec to nebude auto pro me, ale budu muset koupit nejakou F1 pro prituli (nebo neco podobne) a navic se na jare chystam spravovat bydleni coz se studentskymi prijmy nebude lehke, takze na aute se urcite bude delat to nejnutnejsi..

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Chtel bych vymenit polepy budiku a chlapik mi nabidl rychlomer do 220km/h, ale ja mam jen do 200km/h, ze pry to nevadi, ze to chybne bude ukazovat az tak od 170/180km/h. Je to pravda nebo mu mam rict at mi udela do 200? Na 170 se nikdy nedostanu, nejvic jsem jel snad 140, ale zajima me to i tak...

Diky.

PORAĎTE NĚKDO... :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...