Seda Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 Moc pěkný teďka nevím na co sem se nemohl vynadívát víc zda na krásnou oktávku či slečnu vela pěkný pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Taky si meju auto sám (radši) ,ale jinak very good 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 hele mam naky špinavy auto.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 umí leštit i vejfuk? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t_o_m_a_s_h Odesláno Červen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Krocan :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t_o_m_a_s_h Odesláno Červen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 chalani keď kupim tento kábel budem cez to vedieť robiť diagnostiku a nakódovať si nejaké veci ?? či to bude funkčné lebo sa v tom nevyznám.. Hex-can 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Pripajam sa k pozitivnemu hodnoteniu ale ako pisal Seda neviem ci sa pozerat na auto alebo na tu slecnu :D heh ale inak super a tak ma napada ze je pekne a asi aj ja trochu pretiahnem islandku vapkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t_o_m_a_s_h Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Chalani potreboval by som od vás pomoc.. Pred nedávnom som kúpil hex-can že vyskušam nakódovať nejaké veci ale po čase mi začalo vyhadzovať hlášku že " kábel nieje pripojený vo vozidle" neviete mi nejako poradiť ?? už som skušal robiť aj opravu kábla a stále nič. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 toto isté robilo aj mne a nakoniec mám kábel odložený v šuflíku,nemám už na to nervy a čas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t_o_m_a_s_h Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 no ved aj ja ho už mám asi pol roka hodený na stole..už som aj rozmyšlal že kupim druhý ale asi sa nato vykašlem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Ak nájdem,tak Ti dám kontakt na jedného chalana z NR,čo by sa ti s tým vedel pohrať,chodil aj sem na fórum,len už akosi prestal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t_o_m_a_s_h Odesláno Březen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 No to by bolo dobré..Ty si tiež z okolia NR či ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Nemáš na cd s ovládačmi a vag-comom program "MProg 3.0a"? s ním sa to dá obnoviť, tiež mi doma ležal kábel dosť dlho než som na to prišiel.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Nie nie ,ja som z okolia hornej Nitry.Kontakt som našiel,tak skús napísať na mail samivcds@zoznam.sk :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t_o_m_a_s_h Odesláno Březen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Nemáš na cd s ovládačmi a vag-comom program "MProg 3.0a"? s ním sa to dá obnoviť, tiež mi doma ležal kábel dosť dlho než som na to prišiel.. :D Skúšal som už aj Mprog..presne podla návodu som to robil a stále nič :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t_o_m_a_s_h Odesláno Březen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Nie nie ,ja som z okolia hornej Nitry.Kontakt som našiel,tak skús napísať na mail samivcds@zoznam.sk :) no tak kábel je už opravený..díki za kontakt moc mi to pomohlo..už som stihol aj nakódovať nejaké veci :D akurat mi nejde prisvecovanie hmlovkami do zákrut a neviem prečo :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Za máličko :) . BSG jednotka ti to podporuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t_o_m_a_s_h Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Za máličko :) . BSG jednotka ti to podporuje? ako to zistím či to podporuje??? a ešte jedna vec,urobil som reset servisnych intervalov a teraz mi neukazuje kolko km mám do servisu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Tu máš zoznam jednotiek,ktoré to podporujú http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=9782&view=findpost&p=1279134 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t_o_m_a_s_h Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Takže po dlhšej dobe pridávam fotky mojej oktávky...Urobil som pár zmien...Už chýbajú len 17-ky kola a myslím že to už bude vyzerať celkom fajn :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 peknaa ;) sa kukam ze znak nejakeho gangu ten pas cez kapotu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t_o_m_a_s_h Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 a tak gang sme neni :D Iba traja kamoši a máme taký menší tím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 tak to je len a len dobre ;) inak auto pekne a po akych diskoch sa obzeras ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoyas Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 aa ahoj nitra niekedy dojdite do BA na zraz alebo nieco :) rad si pozrem octavku :) a ten pas je super napad :) auticko super ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Vždy,keď idem do NR,tak rozmýšľam či sa náhodou nestretneme niekde na ceste :D . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t_o_m_a_s_h Odesláno Srpen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 aa ahoj nitra niekedy dojdite do BA na zraz alebo nieco :) rad si pozrem octavku :) a ten pas je super napad :) auticko super ;) teraz idem s kamošom cez víkend na BMW zraz do BA ale oktávku nechávam doma kedže tam púšťajú iba BMW Vždy,keď idem do NR,tak rozmýšľam či sa náhodou nestretneme niekde na ceste :D . šak keby si ma nahodou niekde videl tak treba trúbiť blikať a možme niekde postáť a pokecať :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 To by sme veru mohli :) . Myslím,že moju trúbu neprehliadneš :lool: . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t_o_m_a_s_h Odesláno Srpen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 To by sme veru mohli :) . Myslím,že moju trúbu neprehliadneš :lool: . ja by som bral aj nejaký menší zraz v okolí Nitry :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Viem o ďalšom človeku,ktorý by na zraz určite prišiel,takže už sme 3 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 gracho dufam ze hovoris o mne a ak nie tak som 4tý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.