Přejít na obsah

Superb I dodělání esp

Steel

Doporučené příspěvky

• o 9 měsíců později...
Guest Pajuslav

Ahoj,

sice ti neřeknu přímo odpověď, ale veškerá práce, materiál a další elektro nebude nic levného.. V superbech 2004 už esp bývá..

Je to zásah do řízení spojené s ŘJ, takže budeš potřebovat takovou, která to možní. Propojení s abs a asr, škrtící klapka atd. - zkrátka vybodni se na to.. To je jak kdyby si chtěl na autě dodělávat klimatizaci, nikdo si na to netrouf a kdo ano, tak to nefungovalo dlouho a nechalo to víc škody než užitku.

Mezi námi, nejsem si ani jist jestli to má cenu dodělávat. Na octavii jsem jezdil bez toho a auto nemělo problém ani s provozem ve městě nebo v točkách ani na horách. :palec:

Co jezdím se superbem tak ho raději vypínám.. Zatím mě to v ničem nepomohlo.. Je to na zvážení, podle mě to není nic nezbytného..

Odkaz ke komentáři

pišeš úplné nesmysly.. žádná škrtící klapka nebo RJ motoru se nemění ... vymění se RJ ABS za ESP, dodělá se snímač natočení volantu, namontuje se čidlo příčného a podélného zrychlení.. namontovat, nakodova, dodělat kabeláž.. není to nic tak složitého...

dodělal klimatizaci lze také bez problémů..

tvoje rady jsou celkem k ničemu

ESP je velmi dobrá věc, když máš v autě manželku s dětmi ve sračkách tak jsem jistější že to v autě je když manželka někam vyrazí sama..

Odkaz ke komentáři
Guest Pajuslav

pišeš úplné nesmysly.. žádná škrtící klapka nebo RJ motoru se nemění ... vymění se RJ ABS za ESP, dodělá se snímač natočení volantu, namontuje se čidlo příčného a podélného zrychlení.. namontovat, nakodova, dodělat kabeláž.. není to nic tak složitého...

dodělal klimatizaci lze také bez problémů..

tvoje rady jsou celkem k ničemu

ESP je velmi dobrá věc, když máš v autě manželku s dětmi ve sračkách tak jsem jistější že to v autě je když manželka někam vyrazí sama..

Nikde jsem taky nepsal, že mám tady s tou montáží zkušenost.. Ok když to říkáš, nejspíš si o dodělání něčeho takového slyšel nebo v praxi dělal.. Takže teď už schází jen odhad ceny?

Rozhodně nezhazuju to, že když to ve výbavě je, tak je to k ničemu.. Naposled když jsem jen ve "sračkách" měl jsem problém s esp rozumě akcelerovat, ale mohu to částečně dávat za vinu výkonu a svýmu šlapání na plynovej pedál.. Ale za piráta silnic se nepovažuji ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...