Přejít na obsah

Vymena xenonu Octavia II / Octavia II facelift

LaryraL

Doporučené příspěvky

Chtel bych poprosit o radu, jelikoz jsem se tu nedocetl odpoved na muj dotaz.

Chystam se prestavet Octavii II na Octavii II facelift. Mam vsechny potrebny dily, takze uz jde jen o to na to vlitnout. Nicmene vse mechanicke mam dohledano a pripraveno, ale jde mi ted uz jen o jednu vec. Chystam se vymenit xenony za xenony facelift. Chtel bych zachovat puvodni jednotku xenonu s tim, ze mi nevadi, ze nebudou mit nataceni do stran, ale pouze by meli nivelaci jak pred face. Lze tedy provest vymenu a prepojeni konektoru tak, abych nemusel menit jednotku xenonu?

Dale bych chtel poprosit nekoho kdo stejnou vymenu provadel, tak jestli by nemel popis jednotlivych PINu u konektoru pred face a face s popisem kam co prepojit. Na Octavii I jsem toto nasel, ale dvojkova nikde nic :-(

Po prepojeni je nutne jeste neco menit v nastaveni pres VAG?

Predem moc diky za kazdou radu. Pokud uz se to zde probiralo treba v jinem tematu a vite kde, tak prosim o odkaz... ja opravdu nic nenasel :-(

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o měsíc později...
  • o rok později...
  • o 11 měsíců později...

jestli máš origo xeny...da se to celkem v pohode předělat ani nemusíš tahat žadne kablíky navíc....jen použiješ ty co máš,barvy ti sice nebudou sedět ale fungovat to bude......

neměl by si nahodu schéma nebo popis jak to zapojit??? Mam octavii rs II z roku 2009 a chtel bych ji prědělat na facelift předem děkuji mail pleti0@seznam.cz

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

neměl by si nahodu schéma nebo popis jak to zapojit??? Mam octavii rs II z roku 2009 a chtel bych ji prědělat na facelift předem děkuji mail pleti0@seznam.cz

Mám stejný problém....ja uz octavii rs z roku 2009 predelanou mam,ale mam u ni svetla napevno--(tak jsem ji uz koupil) a chtěl bych dodělat natácění i náklon.....

pokud má někdo schéma moc prosím o zaslání na muj mail honza.ecler@gmail.com

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...