LaryraL Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 Chtel bych poprosit o radu, jelikoz jsem se tu nedocetl odpoved na muj dotaz. Chystam se prestavet Octavii II na Octavii II facelift. Mam vsechny potrebny dily, takze uz jde jen o to na to vlitnout. Nicmene vse mechanicke mam dohledano a pripraveno, ale jde mi ted uz jen o jednu vec. Chystam se vymenit xenony za xenony facelift. Chtel bych zachovat puvodni jednotku xenonu s tim, ze mi nevadi, ze nebudou mit nataceni do stran, ale pouze by meli nivelaci jak pred face. Lze tedy provest vymenu a prepojeni konektoru tak, abych nemusel menit jednotku xenonu? Dale bych chtel poprosit nekoho kdo stejnou vymenu provadel, tak jestli by nemel popis jednotlivych PINu u konektoru pred face a face s popisem kam co prepojit. Na Octavii I jsem toto nasel, ale dvojkova nikde nic :-( Po prepojeni je nutne jeste neco menit v nastaveni pres VAG? Predem moc diky za kazdou radu. Pokud uz se to zde probiralo treba v jinem tematu a vite kde, tak prosim o odkaz... ja opravdu nic nenasel :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 jednotku nechat můžeš i nemusíš, s FL xenama neudělá nic. Aby chodil náklon, je nutná výměna, jení správné zapojení včetně světel a nastavení na diagnostice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 se starou jednotkou náklonu nový ASF xenon chodit nebude, jiné zapojení, jiný princip ovládání(komunikace) bud nová jednotka nebo světla na pevno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pokornasek.pepan Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 se starou jednotkou náklonu nový ASF xenon chodit nebude, jiné zapojení, jiný princip ovládání(komunikace) bud nová jednotka nebo světla na pevno mohl bych poprosit o zapojeni xenon světel z O2 face do O2 pred face bez xenonu ?bez nivelace.Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest czjunge Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 jestli máš origo xeny...da se to celkem v pohode předělat ani nemusíš tahat žadne kablíky navíc....jen použiješ ty co máš,barvy ti sice nebudou sedět ale fungovat to bude...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petmen Odesláno Září 8, 2014 Sdílet Odesláno Září 8, 2014 nejake schema jak prepojit origo konektor na xenon konector. oboje u fl diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sulin0 Odesláno Srpen 29, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2015 jestli máš origo xeny...da se to celkem v pohode předělat ani nemusíš tahat žadne kablíky navíc....jen použiješ ty co máš,barvy ti sice nebudou sedět ale fungovat to bude...... neměl by si nahodu schéma nebo popis jak to zapojit??? Mam octavii rs II z roku 2009 a chtel bych ji prědělat na facelift předem děkuji mail pleti0@seznam.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kijak Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 neměl by si nahodu schéma nebo popis jak to zapojit??? Mam octavii rs II z roku 2009 a chtel bych ji prědělat na facelift předem děkuji mail pleti0@seznam.cz Mám stejný problém....ja uz octavii rs z roku 2009 predelanou mam,ale mam u ni svetla napevno--(tak jsem ji uz koupil) a chtěl bych dodělat natácění i náklon..... pokud má někdo schéma moc prosím o zaslání na muj mail honza.ecler@gmail.com 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 náklon musíš mítpodle legislativy a natáčení musí mít světla s natáčením... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.