Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

Snizovani porad oddaluju,nemuzu se rozhodnout jestli stelovaci podvozek nebo jen pruziny,ktere mi to snizi o 2cm,jeste to oddalim montazi toho lizatka,pak jeste zajedu na folii na strechu ale pak uz to chci doresit,zatim se priklanim ke snizeni jen o 2cm,vic mam fakt strach,i kdyz to vypada super...

Odkaz ke komentáři

Já beru teď pružiny 45/50 a na jaro bych rád štelovák, ale zase řeším takové menší dilema. Chci 19ky Vertini, štelovák a Bremba což dokupy vyjde něco kolem 150ti, tak jestli jít do toho nebo raději doplatit z ruky lízačku a ty věci až příští rok a k tomu ještě kit od TDIfuna, ale začínám se přiklánět k variantě vyplacení lízačky a s tuněním počkat rok.

Odkaz ke komentáři

JJ a dcerou :lool: ,tak dej vedet,ono to lepidlo co pouzivam ja je neservatelny,uz jsem to zkousel,je to lepidlo pro stavbare myslim ze vubec nehrozi ze by to pustilo,uz ho pouzivam dlouho ale stejne tam chci dat i ty sroubky,at to pekne drzi nez lepidlo zaschne,asi zejtra zajedu na vaclavak,tam je u kone peknej obrubnik,bude to pro turisty kino a propagace octavia clubu :lool:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...