Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

magnum67 >> jj na zimu ho sundám, myslel jsem, že to bude ok, ale občas to je docela natěsno a nechci ho někde rozsekat o nějaký led. I když jsem ho chtěl nalepit, tak mi přijde docela vhod, že to jen našroubovali. Ty ho máš jak vysoko nad zemí? Já 13cm a zimáky mám 16ky, tak to bude ještě kapku níže a to by nedopadlo dobře.

Odkaz ke komentáři

Dolu to urcite nepujde,dnes jsem byl v centru a to bych fakt asi to lizadlo urval,o tech mlhovkach jsem uvazoval ale zatim to necham tak...ty cerny sloupky u tebe jsou super,zejtra do nich jdu ale do plastovejch.

martink52 presne tak,kdyz pujdu do 16 na zimu,to uz bude fakt masakr,proto to nebudu snizovat a ze to muzes odsroubovat,to je dobrej napad,na leto zase nahodis,takze nakonec to vyresili s tema sroubkama chytre...ja to musim zmerit,pak napisu...

Odkaz ke komentáři

Tak nakonec si prece jenmom koupil ty kola co jsi tady daval!! :palec: Musim rict ze vypadaj k tomu celku auta moc hezky!!!

Jinak ty sloupky dej do cerna mam je tez tak a neveril jsem tak to auto zboku zmeni!!! :palec:

Mas to fakt pekny!! :palec:

S tim snizenim i to origo je ok..klidne to tak nechej..nevypada to vubec spatne jak tam jsou ty kola :palec: muj nazor!

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...