Dededy Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 Tak jsem konečně taky pořídil:o)) Octavia II 2.0tdi dsg Rok 2007 Elegance Poctivých 155 000 km Výbava:Komplet v el.,climatron,výhřev sedaček,klim.přihrádka,parkovací senzory zadní,tempomat,senzor deště,maxidot,xenony,bluetooth handsfree ...Je toho tam moc a moc,mimo navigace,kůže a multifunkční volant u snad asi vše. Byl jsem odpůrce automatu a strašně jsem se bál 2.0tdi,ale nakonec jsem velice spokojený a rozhodně bych neměnil Zatím bez úprav:o) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 Vitej pane at slouzi..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 hezky vybavena a barvu chválím tak mnoho šťastných km chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dededy Odesláno Červen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 Doufam,že sloužit bude,hlavně musim sehnat jiny kola a pneu,stávající hrozně hučí při jízdě po dálnici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 nadupana kup si face volant s razenim pod volantem F1 a uvidis jak se ti to teprve bude LIBIT!!! Je to hooodne navikove a NADUPANE!!! jine razeni bych uz nechtel! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dededy Odesláno Červen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 to opravdu jde do auta kde není pádlové řazení?Pošli odkaz jestli už tu byla na toho téma diskuze.Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.