Přejít na obsah

Karlovarský kraj

cerrtinka

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...

Tak proč rovnou nenavrhnete ? Když už sem píšete ;-) To abych zase něco vymyslel já...

Návrh: 1.10., sobota, 15:30, a místo jak jsem psal třeba parkoviště u OC Globus K.Vary

Navrhujte taky ;-)

A kdo z vás jede na sraz OC na Rozkoš 3.9. ? já jedu teda ;-)

Upraveno uživatelem wiky1008
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...

Ahoj, srázek byl. Tzv. na stojáka na parkovišti a pokec přímo u aut až do tmy. Já si pak ještě udělal pár fotek osvětlené Octavky u garáže. Foto je pouze 3 vozidel, chybí Certtinka, vzpomnělo se pozdě na foto :-(. Fotku přikládám.

A kdy uděláme další srazík ? Tentokrát bysme si někde mohli sednout ke kafi někde.

post-8833-0-32762300-1319324938_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jasně, nabíráme všechny. Čím víc, tím líp. Je tu ale nějak mrtvo v tomto regionu na fóru ;-) Probuďte se ! Nějaký srazík by mohl být, co vy na to ? Tentokrát vyberte místo vy třeba.

Jinak jsem koukal na Car-multimedia.cz a super stránky. Bych měl do budoucna zájem o CornerLigh, OnBoard HD Cameru, LED osvětlení SPZ, a určitě by se něco našlo ještě.... pěkný věcičky ;-)

Tam pracuješ ? By mě zajímalo ohlědně rádií EONON, mám model E1015 a už po záruce nejspíš. Blbne mi displej na dotyk. Někdy nereaguje vůbec a někdy jsou místa dotyku úplně jinde, než jsou tlačítka na displeji. Myslel jsem, že to je tím, jak často rádio (LCD panel) vyndavám z auta, ale blbne to ikdyž ho mám v autě. Jednou jedu a jde a pak druhej den jedu a nejde. Tak nevím co s tím.

Odkaz ke komentáři

wiky1008: Jsem taky pro sraz, sice bych mohl az po 6.11, pac musim udelat rozvody a brzdy :) A nejak neni cas a chut ... Co se tyce sortimentu, sleva pro klubakoj je jista :) ... Osobne nedoporucuju vyrobky EONON, nic to nevydrzi a ty cene to proste nevyhovuje. Mrknu Wiky jestli jsme prodali nejakou E1015 a vyreklamovali bychom Ti ji, tohle je na vymenu kud za kus. Osobne bych to spis vymenil za RNS510. LED osvětlení SPZ máme i origo VW za skoro stejnou cenu, nejedna se pouze o diody ale cele osvetleni.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...