Přejít na obsah

Karlovarský kraj

cerrtinka

Doporučené příspěvky

Takze srazik o vikendu 12-13.11. ? Mozna lepsi sobota 12. Napište kdo a jak souhlasí a případně i tip kde, nějakou kavárnu, hospůdku nebo zamrzlý rybník pro drifty :D

ghostrider: Výměna, kdyby takhle šla, tak budu moc rád. Záruční štítek zespodu rádia nemám porušený, ale nekoupil jsem to u vás, aby bylo jasno. Koupil jsme v internetovém shopu, který dnes má asi jiného majitele, www.eonon.cz. Shop jsem párkrát po nákupu navštívil a pak tam bylo, že je na prodej. A myslíš že to kazím tím, jak LCD panel často vyndavám z auta samozřejmě kvuli zlodějům.

Rádio jak doporučuješ, tak 20.000,- nemám ;-) a navíc to vezme 2DIN prostor. Navigaci mám TomTom a jsem spokojen.

Do budoucna bych ale plánoval nějaké nové rádio, které by mělo i lepší zobrazení např. MP3 souborů včetně ID3, tohle moje má takový na prd, však ty asi budeš vědět.

Navíc já měl ještě jeden Eonon, ten mi ukradli v prazsky ZOO z Fabie, ale to byl model, u ktereho neslo nic odpojit (panel nebo LCD).

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zdravím pánové, ze Sokolova. Po Felicii jsem pořídil O2 2006 a potřeboval bych někoho zkušeného, kdo by mi pomohl v začátcích. Na Feldě jsem udělal hodně úprav, tady zatím nevím kam sáhnout, tak bych si raději nechal poradit.

Potřeboval bych přesadit volant (je trochu nakřivo) a vyřešit problém se svorkovnicí bagu (neustále svítí kontrolka) + nějaké další drobnosti.

Jako člen Felicia klubu jsem často jezdil i na srazy, rád se budu nově počítat i do vašich řad B)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Jooo lidičky tak zase pozor změna a jedu dneska... Takže bych mohl dneska nějak večer nebo zítra či pozítří. :palec: Minule jsme byly ve Varech. Co tentokrát Sokolov? Durnick by nemusel alespoň až do Varů a mi z Mashem (Zdickem) bychom to tentokráte měli za bukem... Tak co vy na to? Kdyby ten dnešek tak mě pls pošlete někdo SMSku (774665453), protože nevím jak se sem dostanu. Díky :pivo:

Odkaz ke komentáři

Cauky, jasně že můžem. Kde a kdy ? Já jsem od rána do večera v práci a v sobotu dopoledne taky. Asi nejlepší v neděli odpoledne nebo případně v sobotu třeba v 16h a můžem někde i posedět u kafe (horké čokolády) nebo cocacoly (a jiných nealko) ;-)

Ještě aby se ozval někdo další a mohl se sejít.

Já ve Varech moc nikam nechodím, tak mě napadá jen tohle místo (pod Globusem)

Restaurace Pyramida

Odkaz ke komentáři

Pyramida je fakt dobré místo, je tam i parking přímo u toho, a já to mám zase jen kousek z domova :D Takže pište kdo jo. A jestli se to týká jak píše SPOOKY1 tohoto víkendu nebo pondělka, tak bych zítra v neděli 15:30.

No a jestli se to tu potvrdí, tak já pro jistotu můžu zkusit zajistit místa.

V Sokolově fakt nevím co kde je. Akorát ta benzínka na začátku ...

Restaurace Pyramida Fotogalerie

Nevím, proč mi přišlo upozornění na zprávu až dnes, když jste tu psali už 30.prosince o srazu. Tak je to docela na rychlo. Jinak bych to dal na příští sobotu nebo neděli.

Odkaz ke komentáři

No já psal o tomhle víkendu,ale samozřejmě se můžete sejít klidně příští týden... ;-) Já ten Sokolov bral s ohledem na to že Durnick je směrem na cheb. Vzhledem k tomu že nejsem místní tak místo nechám na vás. Nemám problém s tou pyramidou. Tak sem zítra (vlastně už dneska) dopolko kouknu a uvidím co jste tady vymysleli a domluvily.

Odkaz ke komentáři

Tak se můžem sejít, kdo chce a může v té restauraci Pyramida, jak jsem psal zde minule. Třeba v 15:00, nebo napište v kolik a případně i jiné místo.

Já půjdu určitě testnout svůj vůz do garáže, jestli je baterka OK, protože stála tejden a po Vánocích byla vybitá :D ale udělali jsme úpravy, takže by to mělo být OK.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ja jsem pro spis sobotu odpoledne, dojedu tentokrat 100% :)

OK, beru na vědomí. Snad se ozve ještě někdo další. Nevím, jestli by to stálo za to i ve dvou ;-) Mohli bysme pokecat o tom Eonon a dalších věcech okolo car-multiedia.cz

Upraveno uživatelem wiky1008
Odkaz ke komentáři

Tak co klucí ;-) ? Je tu nějak mrtvo na Karlovarsku :D Nechcete v sobotu sraz ?

Aktualizace - Přidáno 27.1.,11:27

Pokud se nikdo další nepřihlásí do 13.h tak ruším dnešní srazík. Případně jsem na SMS 606747130

ghostrider - pokud by jsi se chtěl sejít, tak můžem ve dvou ;-) potvrď mi to zde nebo SMS.

Upraveno uživatelem wiky1008
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...