wiky1008 Odesláno Říjen 28, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 Takze srazik o vikendu 12-13.11. ? Mozna lepsi sobota 12. Napište kdo a jak souhlasí a případně i tip kde, nějakou kavárnu, hospůdku nebo zamrzlý rybník pro drifty :D ghostrider: Výměna, kdyby takhle šla, tak budu moc rád. Záruční štítek zespodu rádia nemám porušený, ale nekoupil jsem to u vás, aby bylo jasno. Koupil jsme v internetovém shopu, který dnes má asi jiného majitele, www.eonon.cz. Shop jsem párkrát po nákupu navštívil a pak tam bylo, že je na prodej. A myslíš že to kazím tím, jak LCD panel často vyndavám z auta samozřejmě kvuli zlodějům. Rádio jak doporučuješ, tak 20.000,- nemám ;-) a navíc to vezme 2DIN prostor. Navigaci mám TomTom a jsem spokojen. Do budoucna bych ale plánoval nějaké nové rádio, které by mělo i lepší zobrazení např. MP3 souborů včetně ID3, tohle moje má takový na prd, však ty asi budeš vědět. Navíc já měl ještě jeden Eonon, ten mi ukradli v prazsky ZOO z Fabie, ale to byl model, u ktereho neslo nic odpojit (panel nebo LCD). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ghostrider Odesláno Říjen 28, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 Pro me je 12. sobota taky lepsi ... pocakm, kolik lidi se prihlasi :) wiky1008: Mas SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 31, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 Já bych zrovinka v sobotu 12týho mohl v těch vašich končinách být taky, i když až někdy večer. Jen určitě ne oktou... A co se týče hospůdky nebo tak, tak to chce něco kde se dá parkovat jednoduše a určitě to najde aj vesničan z druhý strany republiky... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Říjen 31, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 sobota 12.11 bych měl mít také snad volno, taky bych byl pro. Kde nechám na Vás:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 31, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 Tak já 12tého nebudu... jedu s kámošem na Rammsteiny a měl jsem za to že jsou 11tého a oni jsou 12tého... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 něco se domlouvá jo? kdyby jste to dali na sobotu,tak se s Radkem přidáme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdick Odesláno Listopad 25, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 Zdravím pánové, ze Sokolova. Po Felicii jsem pořídil O2 2006 a potřeboval bych někoho zkušeného, kdo by mi pomohl v začátcích. Na Feldě jsem udělal hodně úprav, tady zatím nevím kam sáhnout, tak bych si raději nechal poradit. Potřeboval bych přesadit volant (je trochu nakřivo) a vyřešit problém se svorkovnicí bagu (neustále svítí kontrolka) + nějaké další drobnosti. Jako člen Felicia klubu jsem často jezdil i na srazy, rád se budu nově počítat i do vašich řad B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Durnik Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Ahoj všem, jsem tu úplně novej, ale jsem taky z KV kraje ( Kynšperk ), takže pokud budete pro rád se taky ukážu na nějaké veselé taškařici a nebo na kafi. Mějte se. Jo a hezkýho Silvestra a Novej rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ghostrider Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Jsem take pro, jenze je zima a nikomu se nikam nechce (standard) :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 31, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2011 Zdary Vary. Já se chystám do Vašich končin příští týden. Tak bychom mohli něco domluvit. Co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Spooky1.vypadá to že je to zas na Tobě domlouvání:-) Tak nějaký nápad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ghostrider Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Vary, Cheb nebo Sokolov? :) ... a hlavne kdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Tak já bohužel o víkendu nikam nejedu, takže je to na vás ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Jooo lidičky tak zase pozor změna a jedu dneska... Takže bych mohl dneska nějak večer nebo zítra či pozítří. Minule jsme byly ve Varech. Co tentokrát Sokolov? Durnick by nemusel alespoň až do Varů a mi z Mashem (Zdickem) bychom to tentokráte měli za bukem... Tak co vy na to? Kdyby ten dnešek tak mě pls pošlete někdo SMSku (774665453), protože nevím jak se sem dostanu. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wiky1008 Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Cauky, jasně že můžem. Kde a kdy ? Já jsem od rána do večera v práci a v sobotu dopoledne taky. Asi nejlepší v neděli odpoledne nebo případně v sobotu třeba v 16h a můžem někde i posedět u kafe (horké čokolády) nebo cocacoly (a jiných nealko) ;-) Ještě aby se ozval někdo další a mohl se sejít. Já ve Varech moc nikam nechodím, tak mě napadá jen tohle místo (pod Globusem) Restaurace Pyramida 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Tak pánové Restauraci Pyramida lze jen a jen doporučit......mimochodem majiteli jsou příbuzní mé manželky :) .....ale neberte to jako reklamu :):):) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ghostrider Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 tak co bude? A kde bude? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wiky1008 Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Pyramida je fakt dobré místo, je tam i parking přímo u toho, a já to mám zase jen kousek z domova :D Takže pište kdo jo. A jestli se to týká jak píše SPOOKY1 tohoto víkendu nebo pondělka, tak bych zítra v neděli 15:30. No a jestli se to tu potvrdí, tak já pro jistotu můžu zkusit zajistit místa. V Sokolově fakt nevím co kde je. Akorát ta benzínka na začátku ... Restaurace Pyramida Fotogalerie Nevím, proč mi přišlo upozornění na zprávu až dnes, když jste tu psali už 30.prosince o srazu. Tak je to docela na rychlo. Jinak bych to dal na příští sobotu nebo neděli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 No já psal o tomhle víkendu,ale samozřejmě se můžete sejít klidně příští týden... ;-) Já ten Sokolov bral s ohledem na to že Durnick je směrem na cheb. Vzhledem k tomu že nejsem místní tak místo nechám na vás. Nemám problém s tou pyramidou. Tak sem zítra (vlastně už dneska) dopolko kouknu a uvidím co jste tady vymysleli a domluvily. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wiky1008 Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Jak tak koukám nikdo nějak extra nepotvrdil účast... tak se asi nic nekoná nebo ? Případně pište náhradní termíny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wiky1008 Odesláno Leden 13, 2012 Sdílet Odesláno Leden 13, 2012 (upraveno) Tak co hoší, dáme něco ? Srazík a tentokrát to nevypadá na sprinty po průtahu, ale spíš na drifty Já bych mohl v neděli odpoledne. Nebo jestli naplánujem na příští víkend, ať je to trochu dopředu. Upraveno Leden 13, 2012 uživatelem wiky1008 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ghostrider Odesláno Leden 13, 2012 Sdílet Odesláno Leden 13, 2012 Tuhle nedeli muzu taky odpo, budu ve Varech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wiky1008 Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 Tak se můžem sejít, kdo chce a může v té restauraci Pyramida, jak jsem psal zde minule. Třeba v 15:00, nebo napište v kolik a případně i jiné místo. Já půjdu určitě testnout svůj vůz do garáže, jestli je baterka OK, protože stála tejden a po Vánocích byla vybitá :D ale udělali jsme úpravy, takže by to mělo být OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ghostrider Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Tak u mne to bohuzel pada ... prosti vikend nevim. Budu sledovat, kdyztak napisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wiky1008 Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 OK, no já bych nestíhal, takže zkusíme příští víkend a pak zase příští víkend atd... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wiky1008 Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 Ahoj, už se nám zase blíží víkend. Nedáme srazík ? Sobota, neděle - odpoledne od 15h můžu. A můj návrh na místo víte, restaurace Pyramida, viz odkaz výše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ghostrider Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 Ja jsem pro spis sobotu odpoledne, dojedu tentokrat 100% :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wiky1008 Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 (upraveno) Ja jsem pro spis sobotu odpoledne, dojedu tentokrat 100% :) OK, beru na vědomí. Snad se ozve ještě někdo další. Nevím, jestli by to stálo za to i ve dvou ;-) Mohli bysme pokecat o tom Eonon a dalších věcech okolo car-multiedia.cz Upraveno Leden 25, 2012 uživatelem wiky1008 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wiky1008 Odesláno Leden 27, 2012 Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 (upraveno) Tak co klucí ;-) ? Je tu nějak mrtvo na Karlovarsku :D Nechcete v sobotu sraz ? Aktualizace - Přidáno 27.1.,11:27 Pokud se nikdo další nepřihlásí do 13.h tak ruším dnešní srazík. Případně jsem na SMS 606747130 ghostrider - pokud by jsi se chtěl sejít, tak můžem ve dvou ;-) potvrď mi to zde nebo SMS. Upraveno Leden 28, 2012 uživatelem wiky1008 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 No koukám že to tady je skoro na zavření....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.