wiky1008 Odesláno Květen 3, 2017 Sdílet Odesláno Květen 3, 2017 Ahoj, jsem si jen tak náhodou prošel témata fóra, ve kterých jsem dával příspěvky. No a už jsem se přidal na FB událost ;-) Jinak občas jedu na Plzeňský sraz, další bude tuto neděli 7.května - https://www.facebook.com/events/530734647315695/ Možná by stálo za to napsat Victorovi (prezidentovi klubu), aby vytvořil událost na FB Octavia Clubu, tam přidává klubové údálosti a srazy v regionech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin666Belial Odesláno Květen 3, 2017 Sdílet Odesláno Květen 3, 2017 Zrovna jsme se dneska bavili se Sparhawkem o ty Plzni... Ja nevim, možná bych i jel kdyz me doma pustí [emoji23] Nevím, musim to promyslet... Victorovi bych napsal pokud to letos aspoň trochu klapne, páč pak uz to bude opakovaná akce a mohlo by to byt ofiko pod hlavičkou klubu... Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sparhawk Odesláno Květen 3, 2017 Sdílet Odesláno Květen 3, 2017 Cau wiky a ty jedes ?? Odesláno z mého P024 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wiky1008 Odesláno Květen 29, 2017 Sdílet Odesláno Květen 29, 2017 (upraveno) Cau Sparhawk, omlouvam se, zapomnel jsem to tu sledovat. Já vše sleduji na FB. Dyštak si mě přidejte, jsem tam pod jménem David Winkelhöfer, úvodní fotka I LOVE NY, možná změním časem na fotku s Octavií, až vyfotím nějakou novou. Profilovou fotku mám jak držím iPhone a iPad s krytama New York.. Jsem do něj blázen no :D viz odkaz v podpisu níže. Teď v sobotu se chystám do Prahy na sraz ŠkodaHome.cz, ale nevím, jestli tam dorazím, měl jsem se tam setkat s kamarádem a členem Octavia Clubu - Milan Boška, přezdívka MILDA_TSI. Bohužel v noci na dnešek zemřel :-( Do Prahy pojedu ikdybych na SkodaHome nejel, zajedu navštívit své kamarády. Upraveno Květen 29, 2017 uživatelem wiky1008 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin666Belial Odesláno Červen 2, 2017 Sdílet Odesláno Červen 2, 2017 Zdravím, na FB v události našeho srazu jsem po ukončení a vyhodnocení ankety aktualizoval místo srazu. Takže 17.6.2017 se slezeme v Karlových Varech u Hotelu Vítkova Hora v 13:00 hod. (kousek od letiště). David aka wiky1008 zařídil rezervaci, takže si bude kam sednout i na kávu... :-) Doufám že se nás tam sleze co nejvíc, podle toho jak to vypadá na události, tak bychom tam mohli být s 10 Octávkama a to je podle mě hodně slušný. Každá Octávka je vítána, jenom prosím o přihlášení se k události pokud to bude možné, aby byl přehled kolik by nás mohlo být... Pokud nám vyjde počasí a bude zájem, můžeme klidně uspořádat malou kolonu a projet Varama a okolím. Detaily bychom domluvili na místě. Pokud by mělo extra pršet že by se to venku nedalo, vezmeme kávu sebou (aby z tý rezervace něco bylo) a přesuneme se třeba pod arénu... Těším se na Vás, poznáme se, pokecáme, pokoukáme, kafíčko, cigárko, pohoda... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin666Belial Odesláno Červen 17, 2017 Sdílet Odesláno Červen 17, 2017 "Pouze" pět aut, ale účast zdravého jádra... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bartas51 Odesláno Září 4, 2017 Sdílet Odesláno Září 4, 2017 Zdravím všechny, jsem tu nový a jsem z K. Varů tak až bude nějaký sraz, tak bych se s dovolením rád přidal :) Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sparhawk Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 cau mame i pod skupinu na fb tak dej nick a pridame te knam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin666Belial Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 https://www.facebook.com/groups/1499982320093529/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin666Belial Odesláno Září 27, 2017 Sdílet Odesláno Září 27, 2017 Zdravím všechny octaře a octařky z kv kraje... Chtěl bych tímto pozvat všechny na náš další sraz Octávíí, který se bude konat v sobotu 7.10.2017 od 14:00 hod. na Klínovci. Ti z vás co jste na s námi na facebooku ve skupině, tak víte co a jak... Všichni ostatní kdo jste aktivní zde, máte facebook, ale nejste ve skupině, ale chtěli by jste se přidat, tak neváhejte se k nám přidat. Odkaz na skupinu i na samotnou událost uvedu níže v tomto příspěvku. Stejně jako během předchozího srazu nejde o žádnej tuning, závody nebo jiný podobný, jde o to se sejít, poznat se, pokecat, pokouknout po autech a pobavit se... Snad nám vyjde počasí a bude možnost nějaké fotečky :-) Tešíme se na Vás na všechny... skupina: https://www.facebook..._homepage_panel událost: https://www.facebook...istory":"null"} 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin666Belial Odesláno Říjen 9, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2017 (upraveno) Zdravím clubaři a octaři, sraz konaný 7.10.2017 na Klínovci se myslím dost povedl, dorazilo krásných 12 octávek (foto přiložím), počasí na Klínovci nic moc, takže proběhl skoro učebnicovej přesun v koloně do garáží pod KV arénu. Za mě super odpoledne, spousta novejch lidí, pokec a dobrá nálada. Všem děkuju za účast a těším se na příště... :-) Upraveno Listopad 2, 2017 uživatelem Martin666Belial 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sparhawk Odesláno Říjen 13, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2017 sraz byl užasnej i ten přesun v ty kolone zamne 10 bodu z 10 :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomule762 Odesláno Listopad 20, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2019 Dobrý den, doufám, že tu je ještě někdo aktivní z KV kraje. Mám O2 před FL 2005. Potřeboval bych vyměnit Gateway(mám) jednotku a následně přehrát, kvůli potíže v komunikaci s rádiem. Kdyby to někdo uměl, ozvete mi prosím. Jsem z M. Lázně, autorizáky u nás do toho nechce protože mám rádio z aftermarketu 😞 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin666Belial Odesláno Listopad 21, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2019 Zdravím, aktivních je nás dost, ale sem už moc často nezavítáme... Pokud budete/budeš chtít, tak většinou fungujeme na facebooku, máme vlastní skupinu pod názvem OctaviaClub.cz - Karlovarský kraj... Tam se možná odpovědi dočkáte/dočkáš, ale nedokážu mluvit za nikoho jestli si poradí s výměnou gatewaye, ale třeb bude někdo mít kontakt na někoho kdo to umí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.