kubiik Odesláno Červen 23, 2012 Sdílet Odesláno Červen 23, 2012 Čau kluci, nemáte někdo doma dokumenty potřebné k zápisu kol 215/45 R17 na Škoda Octavia I? Případně jestli by mi je byl někdo ochoten půjčit, abych s tím jenom dojel na úřad, samozřejmě bychom se za půjčení nějak vyrovnali. Díky za zkušenosti a recenze jak na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 Pujcit ti to nikdo nepujci, protoze urad si origo nechava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 a hlavně to tady řeší každej veřejně.. ono jednou to zapisování jiných rozměrů skončí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 dokud to tu nikdo neprodava tak je to OK rekl bych, holt musis kopit kola co na to auto patri a maji schvaleni a nebo jak jsme se bavili na srazu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 Pujcit ti to nikdo nepujci, protoze urad si origo nechava. a hlavně to tady řeší každej veřejně.. ono jednou to zapisování jiných rozměrů skončí... Úřad si orig v žádném případě nenechává a pokud ano,je to špatně. Půjčit si typový list a nechat si zapsat kola třeba deseti kamarádů není v rozporu s ničím Nikde není psáno,že zapsaný rozměr kol musím také vlastnit.Pokud nikdo nebude v typovém listu úpravy,zase takové drama to není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 musis je mit namontovane na vozidle v dobe kontroly na STK technikem K, a kdyz je tam mit nebudes v pripade nehody a prijde na to likvidator pojistne udalosti hrozi ti kraceni pojistneho plneni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Vím velmi dobře a velmi dlouho,jak probíhá zapsání alternativních rozměrů :) Reagoval jsem na to veřejné propírání a půjčování typového listu,ne na situaci,co si potom dotyčný nazuje na auto.Prostě půjčit a zapsat si může kdo chce co chce a kolik chce. Navíc když bude mít štěstí a díky šlendriánu ouřady obdrží jenom zápis rozměru,již nikdy nemusí řešit žádný typový list,stačí dodržet již jednou zapsaný rozměr. Když už jsi nakousl tu likvidaci,máš pravdu,ale jenom v případě,pokud nezapsaný ráfek bude v přímé souvislosti ze způsobenou nehodou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Mám zapsaný pouze rozměr :lool: . Kubíku tohle bych řešil v sekci pouze pro členy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 mě ten kokot na městě zapsal všechno ..... a ještě jsem tam musel nadvakrát, protože jsem jeden podal a vyzvednutí až druhý den, skoro jsem se stal vrahem, nesnáším úřední blbost v kombinaci s mocí, podobnýho řeším teď na sfzp v Olomouci kvůli zelený úsporám, prostě úředníček prohlásil předložený certifikát jako nesmyslný a údaje v něm nepravdivé, přestože to je ze státní zkušebny a dokonce ho mají i ono zveřejněný na stránkách sfzp jako doklad k certifikovanému výrobku, tady platilo jediné, podání žaloby na zneužití pravomoci .... takže s kolama asi, jak se kdo vyspí anebo jaká byla doma noc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Nějak tomu nerozumím pokud je to kokot,že Tě tam hnal dvakrát,tak asi ano,ale jinak vše zapsal tak jak má. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 jo, dvakrát, pokaždý fronta a ještě mi nedal zpět originál .... kokot 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 tak to to kkt je ,proč Ti ho nedal,kopie mu nestačila? TL je Tvůj a omezuje Tě při případném prodeji ráfků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 to je ještě malej kkt, v Boleslavi mi loni tvrdili, že zapsat nejde nic, že musím do škodovky a ta ty kola musí homologovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 tak to to kkt je ,proč Ti ho nedal,kopie mu nestačila? TL je Tvůj a omezuje Tě při případném prodeji ráfků. že prý slouží k zápisu ke konkrétnímu autu, včetně protokolu z STK, tak jsem ho poslal na férovku do pr .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 To je kkt slabý slovo,slouží ke konkrétní motorizaci.Sice jsi si moc nepomohl,ale udělal jsi dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 hmmm, je to holt skoro všude stejný, výjimky potvrzují pravidlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Takhle to má vypadat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Mám připsané 17" 9.5J x 17 ET20 a 25 s pneu od 215/35 do 235/45 ..... dižtak písni SZ . máme na firmě plno TL a TUV možno aj s protokolem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 mas SZ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.