Přejít na obsah

koroze pod prednim lapacem

Guest armadaspasy

Doporučené příspěvky

Guest armadaspasy

ahojte,

pri umyvani auta som si vsimol zacinajucu koroziu na prednom blatniku pod lapacom. odmontoval som lapac a zistil ze pod nim je velka vrstva necistot (hlina, listie) a blatnik je takmer pod celym lapacom plny pupakov (pupinky). pod druhym lapacom je iba par pupakov. Chcel by som tieto miesta prebrusit, natriet odhrdzovacom, z vnutornej strany natriet gumoasvaltom a z vonkajsej strany zakladnou a povrchovou farbou. Vsimol som si ze niektore octavie nemaju vobec lapace. co myslite, nebolo by lepsie tieto lapace nenamontovat po opraveni blatnikov aby sa pod nimi nehromazdily necistoty (mozno aj soly ktore sposobuju koroziu) a budu tieto miesta lepsie dostupne pri umyvani. Stretli ste sa uz s koroziou o octavii I. pod prednym lapacom?

Richard

Odkaz ke komentáři
Guest armadaspasy

prikladam cerstvu fotku blatnika. V nedelu som blatnik sice umyval, ale vcera prsalo, na fotke je vidiet otvorenu hrdzu aj pupaciky na mieste pod lapacom.

Povodne som chcel miesto korozie obrusit, natriet odhrdzovacom a polyuretanovou (ta je udajne lepsia ako klasicka synteticka)zakladou aj povrchovou farbou. a samozreme cast blatnika natriet aj gumo-asfaltom. Ale teraz ako ste spomenuli ochranne spreje, vaham.....poskodit uplne lak brusenim, alebo zakonzervovat miesto korozie aby sa dalej nesirila....najidealnejsie sa mi zda kombinacia obidvoch variantov, miesto osetrit ako som povodne planoval a nakoniec zakonzervovat....vosk Kim-tec sa mi zda dobry..udajne odolny aj voci slanej vode.

PROCHY603:

vosk v spreji pouzivas na ake miesta?

post-21746-0-15004300-1340730728_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

:palec:Farbu mas seda stone metaliza kod farby:9151. Rovnaku mam aj ja.B)

Daj dole podblatnik a vsetko poriadne umy a vystriekaj. Pri blatniku za zasterkou mas este jeden plast aj ten demontuj a poriadne vystriekaj. Potom vsetko vystriekaj voskom. Hlavne hrany na blatniku. Vystriekaj si aj prahy voskom!!!!!!!!!! Vyber zaslepky a voskuj.

Ktory rok vyroby mas auto??? 2002-2003.

Odkial si???

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...