Guest Boďo9 Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 Dobry den, poprosil by som vas o radu nakolko si s tym neviem pomoct ani s pomocou prirucky a ani v autorizovanom servise. Pred troma tyzdnami som si kupil Skoda Octavia RS v plnej vybave s DSG prevodovkou. Problem je ten, ze ked vypinam motor tak na strednom panely mi napise. ODPORUCAME UZAMYKAT SAFE. PRECITAT PRIRUCKU!!! Pred vypnutim motora dam DSG do polohy P a zaroven zatiahnem rucnu brzdu. Viete mi pomoct??? Velmi pekne dakujem za vasu radu Bodo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 safe systém je jen zamykání dveří přeci nemáš to náhodou deaktivované ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Boďo9 Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Dakujem za odpoved, nie, deaktivovane to isto nemam nakolko bez problemov cez elektricky kluc zamykam a odomykam dvere. Nerozumiem preco mi to vypisuje ked prave vypinam motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 no to sice klicem zamykas, ale chip se ti snazi rict ze podle nej safe system je zamknuti auta po rozjezdu a prekroceni tusim 20km/h 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Jk píše Ol@f mám to nastavený, a chci to vždycky a všude. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 toto píšou skoro všechna auta od MR10 a výše, dle mě je to upozornění na zámek řazení, ale dám jsem po tom nepátral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Boďo9 Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Asi prichadzame na koren veci, po rozjazde sa mi auto nezamkne. Dakujem velmi pekne za radu budem hladat kde sa to presne aktiviju. Este raz dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 tak jeste jinak, ono by fakt asi stalo precist si tu prirucku k vozidlu cast Odemykání a zamykání > Centrální zamykání > Bezpečnostní pojistka. Mam pocit ze je to ono 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Mě zase pořád píše, že mám před nastartováním sešlápnout pedál spojky, ..... jinak nestartuje, taková podobně debilní hláška, která jde naštěstí odkódovat a využít jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.