Guest eduard Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 ahoj, Mám 1.9 tdi 66kw r.v.2004.koupil jsem ji nedávno Nejdříve jela moc pěkně,ale jen do doby,kdy jsem ji umyl.Rozblikala se kontrolka žhavení a po nastartování absolutně nefunguje plynový pedál.Otáčky se během 2 vteřin zvýší cca.na 1200 otáček a já mohu jezdit pouze bez plynu(nereaguje).Umyl jsem pouze karoserii ručně a vapkou. děkuji za jakoukoli radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Umytie auta nema vplyv na plynovy pedal. Treba to napichnut na DIAGNOSTIKU . Zhavenie svojim blikanim sygnalizuje az 7 chyb v systeme. Mas asi zly plynovy pedal -vymenit . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest eduard Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 [díky,diagnostika ukázala taky pedál.Zítra bude zkouška. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 :P Skus najprv vymazat tu chybu pedalu cez diagnostiku. Ak nepomoze tak vymena el.pedalu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest eduard Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 :P Skus najprv vymazat tu chybu pedalu cez diagnostiku. Ak nepomoze tak vymena el.pedalu. oxidace koncovek v řídící jednotce.už je snad po problému. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Demonko Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Ahojte mam problem Octavia 1 1.9 tdi 66kw r.v.1998 Svieti mi žhavenie na palubovke ... otáčky nemám 900 ale 1200 na voľnobeh /samovoľne sa zvýšia po takých 20sec od štartu motora/.... zaradím jednotku auto sa rozbehne ale nereaguje na plynoví pedál /aj keď tlačím na podlahu proste nič/ ... čiže idem tak 20tkou ... dám tam 2ku to isté len sa rýchlosť mierne zvýši .Niekedy to ide niekedy nie pomoze len vytiahnutie kluca a opetovne nastartovanie..Niekedy my odide aj pocas jazdy hlavne pri preradeny alebo len tak svojvolne tazko opisat je to riadne zvlaste .Dakujem za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danman Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Ahojte mam problem Octavia 1 1.9 tdi 66kw r.v.1998 Svieti mi žhavenie na palubovke ... otáčky nemám 900 ale 1200 na voľnobeh /samovoľne sa zvýšia po takých 20sec od štartu motora/.... zaradím jednotku auto sa rozbehne ale nereaguje na plynoví pedál /aj keď tlačím na podlahu proste nič/ ... čiže idem tak 20tkou ... dám tam 2ku to isté len sa rýchlosť mierne zvýši .Niekedy to ide niekedy nie pomoze len vytiahnutie kluca a opetovne nastartovanie..Niekedy my odide aj pocas jazdy hlavne pri preradeny alebo len tak svojvolne tazko opisat je to riadne zvlaste .Dakujem za rady. Mne sa to sprava presne rovnako (1.9TDI 81kW). Predpokladam ze si to uz vyriesit... bol to ten plynovy pedal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.