magnum67 Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 To uz v OV ani nemusi silnicari vyjizdet kdyz zacne snezit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Leden 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 jn, si přivydělávám jako pluh :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 kdo vlastni ten pluh? Zaneta! ;-) lol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 ÁÁÁÁÁÁÁÁ pan pluhař je tu . konečně si tu zimu užiješ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Leden 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 No já si říkal, kteří chytráci se toho chytnou a dva které jsem tu nejvíce očekával mě samozřejmě nezklamali. :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 No jiste! :-D to musi byt! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Leden 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 (upraveno) Ode dneška nemám rád chodkyně s kočárkama co lezou do přechodu těsně před autama a je jim jedno, že to klouže. :wallbash: Ten předemnou dobrzdit stihl, já ne a tak nějak jsem se pod něj kapku zasunul. Naštěstí jen škrábanec a kapku promáčknutá kapota a škrábnutá maska, ale i tak to nasere. Baba může být ráda, že jsem nejel první. :lol: Upraveno Leden 8, 2013 uživatelem martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Takova skoda,setri toho mazlika..ne je to na houby,vim o cem mluvis,hlavne ze je to jen skrabanecek ale nastve to,vid... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 to nasere!Znam jednu firmu co ti to opravi!!! ZANETA :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 ajjajjj škoda ... co ten před tebou měl něco??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Leden 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 (upraveno) josef >>> nepiju už hezkých pár let, prostě to kapku klouže princes >> co to hulíš??? :lool: magnum >> jn, právě že i taková kktina naštve, ale jebat, na jaro to nechám spravit na havarijko+ nějaký ten lak atd ;) bazy >> naštěstí ne, jsem se pod něj tak nějak vsunul a bral to sportovně Upraveno Leden 8, 2013 uživatelem martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 tak to jo...ja udrzuju uplne totalne bezpecnou vzdalenost,mam panickou hruzu z tech nahlejch brzd pred sebou njlepe porad v rychlem pruhu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Leden 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 právě, že jsem jel vyjímečně úplně pomalu a když jsem dupnul na brzdu, tak se se mnou pralo abs, ale jelo to dál no :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Navic kdyz to klouze,to je naprd...mel jsem podobnej problem jeste s jednickou,tehdy jsem to instinktivne bez zrcatek skubnul do leva,protoze na brzdy bylo hodne pozde,nastesti to neulitlo a vlevo nic nejelo,takze dobry ale prdel mi lepila... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Leden 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 jn, do leveho jsem to nemohl hodit, bo bych to narval do dalšího :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 martine, co radlice, přežila? :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Leden 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 :D jj je to OK akorát mírně šrábnutá maska a promáčknutá a škrábnutá kapota vedle masky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Taky jsem jednou s oktavkou nemohl dobrzdit a klouzalo to jako svina, tak jsem to soupl doprava ke krajnici na zasnezeny patnik, kde byl odhrnuty snih, az tak jsem spolehlive zastavil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Leden 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Taky možnost :lool: :lool: Dnes ráno zase hnus. Sklenka jako prase a tím, že celou noc chcalo a mrzlo, tak bylo umění se dostat i do auta. Se mi při škrábání povedlo zlomit i škrabku. Na autě vrstva ledu jako blázen. :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Martas co to tam vyvadis,ja jsem se dnes na strese opaloval :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Koukni Martine do mojeho vlakna, asi jsem na tom byl se skrabanim podobne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Martine je to škoda,ale zase to mohlo dopadnout hůř.Mohl to do tebe narvat nějakej dědula s žigulem.A nedej bože třeba já s Turkem ten váží něco přes dvě a půl tuny a než bych ho zastavil tak jsi pod tím autem před tebou. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 To byla nejak dodavk pred tebou nebo kde ses to chtel soukat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Leden 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Michal K. >>> jj to je presne ono sranda byla ze já to škrábal v rachotě a když jsem dojel domů, tak pár lidí na parkovišti škrábalo jak o život :lool: :lool: Neználek >>> to jo, ale mě mrzí každý škrábanec maros >> nějaký vyšší japonec to byl, ale co přesně ani nevím ale akorát jsem se tak nějak pod něj zasunul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 kluci, kde žijete? :lool: u nás dneska 7 stupňů nad nulou :P . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Leden 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 v Ostravě :lool: ale ty budeš někde v Austrálii, ne? :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 úplně na druhý straně naší malé republiky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 kurde ja na 1neděli zapoměl.. další dojedu fabkou :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Leden 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 co to? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Martas,jak to ty planujes,budes to jeste poustet dolu?Ja jsem tak na 90%nalomenej na stelovak ale jestli pak neco urazim,po..ru se ,to moje finalni naplneni predstav to ale chce (kazdopadne jestli ho dam,do centra zacnu jezdit mhd) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.