Campus Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 jj, viděl bych to naprosto stejně (ve všem :P ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 ahoj tak já jsem tu dlouho nebyl tak se chci zeptat jesti to platí 2.3 na Kozlu nebo tam pojedem pohromadě? Já bych byl pro cca 14 hod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 S tím časem taktéž souhlasím :) Rk.Reznik: 2.3. ne-e :P Je to "až" 2.4. BTW: Po vypočtení ceny už mi to čelní sklo nevadí... Vypočítali to na 6500,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Hm, to je pěkná cena - sice by mě zajímalo, kde to sklo takhle počítali, ale zase kdo se moc ptá... Tak jaký tedy čas? Jsou tu dvě verze 15:00 a 14:00 (to je pro ostatní, RK.Reznik nám tam už měsíc zahřívá parkoviště, takže to už tu chvilku vydrží ). Asi budu taky mít ťuknutý čelní sklo... to zrcátko bych bral :-) Nevím, jestli to stihnu, ale na sraz bych možná už mohl dorazit obutý (PPL má přifrčet 1.4., tak aby to nebyl Apríl).... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 takze mezi 14 a 15 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Kdepak, na posledním přípravným srazu jsme všichni ukázali jak umíme dorazit na čas, tak žádný hodinový rozpětí nebude Je mi jasný, že to myslíš kvůli manželkám, přítelkyním, dětem a podobným zvířátkům - těm to přeci jenom trvá. Ale nesmí se polevit, to bz potom nebyla žádná morálka. (doma mi to asi vysvětlí jinak, ale zatím jsem statečnej...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Hm, to je pěkná cena - sice by mě zajímalo, kde to sklo takhle počítali, ale zase kdo se moc ptá... Tak jaký tedy čas? Jsou tu dvě verze 15:00 a 14:00 (to je pro ostatní, RK.Reznik nám tam už měsíc zahřívá parkoviště, takže to už tu chvilku vydrží ). Asi budu taky mít ťuknutý čelní sklo... to zrcátko bych bral :-) Nevím, jestli to stihnu, ale na sraz bych možná už mohl dorazit obutý (PPL má přifrčet 1.4., tak aby to nebyl Apríl).... Ahoj tak to je jasné už jsem tam vystál důlek .Aco tem čas? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Tak já bych byl raději pro tu 15 hod.jak tu někdo spravně poznamenal děti spěj po obědě...daval jsem nove turbo tak snad do té doby vydrží,mam na něm za ten necelej tyden co ho mam najete 700 km a je jiny než to předchazejicí nemužu si na něj zvyknout neco se mi nezda a nevím co... Jo budou ty samolepky??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Ahoj klucí, tak my se taky hlásíme na 2.4. Byl bych pro 15 hod. A ještě mi upřesněte, na Kozlu jsou 2 parkoviště. Jedno dole v podzámčí a druhé nahoře hned u zámku. Tak kde zaparkujem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
špája Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Nechal bych to dole ať se taky trochu projdem. Jinak 15:00 pro mě OK a taky sebou beru svou nejmenší biologickou jednotku (9 měsíců ).... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Špája: Tý brďo, tomu se říká přípravka juniorský základny ;-) Já jsem taky pro dolní parkoviště, ať je tam klid (nahoře jsou svatby a vůbec se tam dost motají lidi). Čas je mi vcelku jedno, takže se přizpůsobím - zatím asi vede ta 15.hodina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Ahoj kluci já budu mít taky plné auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Takže jak?? Nějak se to neřeklo nahlas. Takže zítra, Kozel - dolní parkoviště, 15:00? Počasí by mělo přát :) Já nakonec dorazím v sestavě 1+0, nemoc to pokosila... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Bohužel ale na Kozel nemůžeme... Od včera tam předělávají parkoviště, bude se tam natáčet Kameňák 4. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 dorazím 2+2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 DSG: aha, to je takhle na poslední chvíli docela rána - bojím se, že se tam stejně budeme muset potkat, protože věšina by si nestihla přečíst změnu místa... nebo co s tím tedy uděláme? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Campus: je to hrozné, ale zkusím ještě ráno zavolat kastelánovi, prý bychom mohli zaparkovat v zámeckých stájích... :) Asi všichni pochopili můj marný pokus o vtipný APRÍL :D Těším se zítra na Vás :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Proč to hned prozrazuješ.... :) chtěl jsem to rozvíjet dál.... Kaňoure jeden :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Campus: já to věděl :) Bylo mi jasné, že to nezkazíš a chytneš se :) Jen jsem se bál, aby to někdo třeba nevzal vážně, pak vypnul net a zítra nás tam byla půlka :-) Ale ještě tu skoro nikdo nebyl, můžu to smazat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Přikládám fotky z letošního jara - Dominikánská ulice a padající sníh / led ze střech. Bavili jsme se o tom dneska. Z fotek to tak nevypadá, ale to auto bylo "snížený" kompletně... A z jinýho soudku :-) přehled dnešní docházky (pohled za vozidla) - posádky dodá asi DSG. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Díky Radku! Dost jste mne dnes naštvali tím Vaším "timingem", čekal jsem, že nebudu nedochvilný sám, ale všichni jste nekolegiálně samozřejmě přijeli včas - alespoň u Tebe Radku jsem čekal podporu ;) Tak, teď vážně - samozřejmě se Vám omlouvám, že jsem Vás nechal čekat - snad už se to nestane. Účast samozřejmě krásná, stejně tak jako počasí a prostředí na Kozlu. Bavili jsme se s Radkem (Campus) o stanovení nějakých pevných (a přesto pohyblivých) termínů "plzeňských" OC srazů. Padl návrh na každou první sobotu v měsíci. Místa konání bychom mohli měnit dle potřeby... ...další sraz prý hostí ITALIK u našich německých sousedů, že? :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Ahoj,tak jsme se dnes setkali a počasí nám přalo,což se samo dobře,jinak muj nazor je abychom to přiště trošku naplanovali i pro naše drahe polovičky např: my bychom poseděli a pokecali...a oni měli kde se taky pobavit nebo jak jsem si všiml na kozlu měli golf tak třeba udělat mezi sebou rodiny mini turnaj... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Na nátlak mé drahé (a to dost drahé... ;)) polovičky musím souhlasit s Olomoučákem ;) Ještě jedna zajímavá fotka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Tož mame nad čím přemyšlet abychom si to doma nerokazili a měli plny souhlas :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 To je fakt, plně souhlasím, alespoň pak ty naše lepší (pche... :)) polovičky nebudou remcat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Zajimava fotka o čem se asi bavějí...vypada to na hezké komentaře,mužou se vkladat do ust pěkně slova :) jako cos to provedl... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Třeba takhle? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Třeba takhle? ;) ;) ;) Koukal jsem na tu Boleslav jak jsme kecali,pojedete někdo :) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 DSG: jo, jo, takhle je to naprosto správně :-) Jinak, pánové, díky za skvělou účast. Berme to jako nějaký zahajovací sezení, příště to poladíme pro všechny cílový skupiny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Campus: Tobě se to kecá, když jsi tam byl sám, co? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.