Campus Odesláno Říjen 20, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 (upraveno) italik: jo, to mě taky napadlo :-) je jasný, že na fci to vliv mít nebude, ale docela mě to praštilo do očí... nikitin: to víš, teď se sjíždějí všichni nešťastníci, co jim v tomhle počasí začala zlobit elektronika :-) zkus tomu alarmu ještě zpívat nějaký ukolébavky, aby se dobře vyspal a ráno byl čerstvý... já vím, ošklivej humor, když mě to nezlobí - ale věř, že tě chápu a soucítím s tebou. Tak mě napadá, že se v M+H budu muset taky zastavit - rozsvítila se mi kontrolka airbagu (klasika, která asi čeká každý auto - tedy doufám, že to bude jen problém konektoru airbagu u sedačky). Upraveno Říjen 20, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nikitin Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 jj bud konektor a nebo je tam naky lozisko ci co pod volantem co muze blbnout, ale to si to nech jenom smazat a anzdat bazar ne :D doporucite mi nekde v plzni nejakou peknou rozvodovou sadu s pumpou ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 http://www.skoda-dily.cz/online-obchod.html zkus to tady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Zdravim panove..Nevite nekdo zda mi budou pasovat kola z roomstera na octu? Prezuto mam uz davno..jezdim na zimnich permanentne :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 Ahoj, tak jsem dnes ráno, při cestě domů z noční, dostal na dálnici před Valíkem kamenem do předního okna. Je tam takovej cca 2cm pavouček, ale nechám ho před zimou vyměnit. Nemáte někdo zkušenosti se zdejšíma opravářema oken? Kde jsou šikovní a spolehliví? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 autosklo Rada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 Přesně tak. Na Radu jsem zatím slyšel jenom samou chválu, tak snad to bude fungovat i u tebe :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Ok, tak díky za tip! Určitě tam zavolám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Autoskla RADA...uz jsem jejich sluzby vyuzil a jsem VELICE SPOKOJENEJ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nikitin Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 chlapi stalo se mi co se nemelo :) neco prasklo :D netusite nekdo co muze byt kdyz pres 3000 otacek syčim jak užovka??? dik za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Listopad 14, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2011 Zkus to trochu líp popsat. Takhle se to dost blbě diagnostikuje (zlášť třeba mě, jakožto 100% laikovi :-) ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nikitin Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 opraveno, byl v prdelce vlnovec ;) a dneska sem udelal i rozvody a slapem jak hodinky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 No vidíš, jak jsi šikovnej tak ať ti chvíli vydrží v klidu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Tak co jak jste prozili ty svatky klidu a silvestra? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Tak asi zklamu, ale žádná extra rošáda se nekonala. Svátky v poklusu po návštěvách a silvestr naprosto v klidu u sousedů přes ulici. Ono to s 6-ti letým capartem ani jinak moc nejde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 No ja behal po doktorech,protoze 19.12.mi operovali zapesti. Nebyl to zas tak spatnej termin,nemusel jsem doma nic pred svatkama delat :lool: Silvestr byl v klidu rodinnem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nikitin Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 ja na silvestra zjistil ze chip a moje sjete zimny gumy nejsou vhodnou kombinaci na hory :D ale zachranily me retezy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 Ty jo, to skoro vypadá na samý pohromy - nějaký pozitivní zážitky nemáte? :lool: (i když oddych během svátků a nakonec záchrana v podobě řetězů nejsou špatný). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 13, 2012 Sdílet Odesláno Leden 13, 2012 Miluju svou 4x4. dneska jsme se na Rude opravdu mazlili.Super jizda ve snehu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 Tak to se ti nedivím :-) Minulý týden jsme tam jeli s malým na lyže a sněhu bylo dost (i na silnicích) - takže teď to muselo být ještě lepší... Akorát mě někdy drtí, když vidím některý draky jak nás na tom "mýdle" předjíždějí nějakou stovkou (a všichni rozhodně 4kolky nemají). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 Ono ani s tou ctyrkolkou nemuzes delat prasarny.Ja si ji uzivam kdyz jedu z prace a na trase Ruda- Klatovy nepotkam auto. Neco jineho je to v sobotu,kdyz tam najizdeji lyzari to snad ani nema cenu predjizdet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 19, 2012 Sdílet Odesláno Leden 19, 2012 Neboj se, však jsem to taky nemyslel na tebe :-) a určitě ti tu čtyřkolku takhle přes zimu závidím, protože to musí být paráda... A jaký je teď počasí na Rudě? Malej omarodil, takže jsme s lyžováním na chvíli přestali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Tak muzes bejt v klidu doma vcera tam ukrutne lilo. Muj kluk tam zejtra jede na lyzak tak jsem zvedavej jak tam budou mit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 To počasí je fakt na pikaču... Z jinýho soudku. Nevím, jestli se to tu někde už neobjevilo, ale zdá se, že PČR začne řádit kolem tmavých fólií (nebo to je jenom klasická propaganda?) http://auto.idnes.cz/za-cerna-okna-budou-litat-pokuty-a-ridicaky-policie-nakupuje-meraky-1pi-/automoto.aspx?c=A120120_123611_automoto_fdv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Pěkné odpoledne, Oktaviáni :) Po delší době Vás tady zdravím... CAMPUS. taky jsem to dneska četl, postihy budou velké... Naštěstí jsem nikdy úplně neměl tu potřebu zatmavené okna mít, takže jsem v klidu, ale rozhodně nezávidím těm, co to mají bez homologace :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 Ja o nich premejslim uz rok a ted mam jasno, kaslu na ne :lool: Vcera jsem menil rozvody+pumpu, olej v haldexu,paliv.filtr na jare me cekaj kotouce a zas bude auti OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Zdravim Vas panove (sice po dlouhy dobe) a vsem preji pohodovej novej rok,at je lepsi nez ten lonskej :-)Tak my jsme prezili svatky a silvestr (po tom co mi v nemocnici omylem zjistili smrtelnou nemoc) v klidu a teplu domova. Nad temi foliemi jsem taky premyslem a ted je to jasny...kaslu na ne,nepotrebuju se dohadovat s nekym kdo je chytrejsi a urcite ma pravdu:-) Mel bych prosbu...nevite o nekom sikovnym,nebo o nejakym ferovym servisu,kde by mi dokazali zprovoznit starter? Octule si vcera odpoledne proste rekla ze neudela ani krok a je to...to mam za tu dobrotu:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Souhlasim s Italikem i s Wladisem - nemá cenu se s někým dohadovat :-( Jinak ohledně servisu bych možná věděl... Zdravim Vas panove (sice po dlouhy dobe) a vsem preji pohodovej novej rok,at je lepsi nez ten lonskej :-)Tak my jsme prezili svatky a silvestr (po tom co mi v nemocnici omylem zjistili smrtelnou nemoc) v klidu a teplu domova. Nad temi foliemi jsem taky premyslem a ted je to jasny...kaslu na ne,nepotrebuju se dohadovat s nekym kdo je chytrejsi a urcite ma pravdu:-) Mel bych prosbu...nevite o nekom sikovnym,nebo o nejakym ferovym servisu,kde by mi dokazali zprovoznit starter? Octule si vcera odpoledne proste rekla ze neudela ani krok a je to...to mam za tu dobrotu:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 Tý vo.e :-) tolik lidí najednou, kde se to tu vzalo? K fóliím souhlas. Rozjímám nad nima taky asi přes rok - chtěl jsem jenom lehce přitmavit, ale bojím se, že by to stejně nedalo těch tuším 70%, takže se na to nejspíš vyprdnu. Znám lidi, co mají opravdu tmavý fólie (že večer při parkování musí stahovat okýnka aby viděli :-) ). Tak jsem zvědavý, kdy budou ty fólie strhávat. Wladis: doufám, že omyl byl v tom zjištění smrtelné nemoci a ne v tom, že vyšetřovali a při tom omylem zjistili, že jsi nemocný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.