italik Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Ja uz mam pripraveny novy Micheliny Alpine 4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Říjen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Ahoj to se teda máš já mám lonský 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Říjen 14, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2012 No, já mám taky loňský (dokonce myslím, že budou předloňský :-) ). Ale zatím ještě spinkají schovaný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 tak já je mam starý asi 4 roky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 To už je pomálu čas na nový, co? Na iDnesu vyšel nový test zimních pneu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 No ještě vydržím a budu muset šetřit na ty Continental WinterCont.850 nebo Michelin Alpin A4 ale kde vezmu těch deset litru nevím. A dvacátého je v Plzni oficialí představení rapida tak sem zvědavej du se na něj kouknout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Ja kvuli cene presel na zimu k 15. Takze 4x Michelin 195-65-15 6100kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Já jsem zimní "zdědil" i s autem, takže taky obouvám 15" plechy s puklicema. Ale je to asi jejich poslední sezona, tak uvidím, jestli neuděláme "upgrade" na 16" (ale asi zase na plechu, kdo má na ten hliník vydělávat? :lool: ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Tak to ja si sehnal starsi alu 15 na zimu. Origo skoda za 5000kc. Plechy ani nahodou, Plechace stoji ks. 1000kc +poklice a za rok je to sama rez 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Já dostal plecháče k autu když sem ho koupil a na zimu stačí na ty 3 měsíce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Tak ony ty hliníky v 15" lecky vypadají srandovně - ne každý vzhled se hodí pro takový prcky :-) Ty puklice beru jako nutný zlo. Přeci jenom člověk nevydělává jenom na to auto... Ale je fakt, že přemýšlím o nějakých jetých hliníkách na další zimu. Tak uvidíme ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Přesně u nás vydělávám jen já tak musím byt spokojenej na léto s 15" a na zimu s plechama a puklycema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 (upraveno) Ja chtel jenom napsat,ze jsem musel resit nakup discu na zimu. Mel jsem jen alu 16 na leto. Takze jsem dal prednost starsim Alu nez plechacum,protoze by me to vyslo penezne nastejno. A samozdrejme ze 16 jsou na octe hezci,ale zvolik jsem 15,protoze je tam rozdil 500 na gume Upraveno Říjen 21, 2012 uživatelem italik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
špája Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 Ja to převexloval s prstemvnose v úterý, od zejtra prej začne Sibérije ! B) Mam to taky na 15 plechu, kdo by se stěma hlínama v zimě furt myl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Tak co už plánujete nějaký dárek pro mazíka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 To myslis jako pro manzelku? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Záleží komu říkáš mazlíku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bulldog Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 zdar panove hlasim se k vam do sekty do plzne kousek tak snad mne přijmete :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Vítej bulldoku tady se nějak moc nekecá Plzeňáci sou tu nějaký líný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Vítej bulldoku tady se nějak moc nekecá Plzeňáci sou tu nějaký líný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Listopad 28, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2012 zdar panove hlasim se k vam do sekty do plzne kousek tak snad mne přijmete :P Vitam te tady puvodem Trinecaku ja jsem puvodem Karvinak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Koukám, že se nnám sem stěhují přespolní :-) To je dobře, třeba nebudete tak líní jako Plzeňáci a trochu to tu rozhýbete... Tož, vítej :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Plzen se probudila :lool: Schovavejte auta,nevim kolik jich amnestovali na Borech ,ale asi bude veselo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Tak toho se nebojím mám auto dobře zajištěný protí krádeži 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 (upraveno) No, jestli tím dobrým zajištěním myslíš vodní příkop kolem a vzteklýho buldoka uvnitř auta, tak budiž :-) Ale jinak si moc nedělám iluze o (ne)šikovnosti takovýhle pakáže - když chtějí, tak se překonávají. Nám na podzim vybrali na Slovanech sklep někdy během poledne když lidi byli doma. Zjistilo se to až po asi dvou dnech... Takže na jaře objednávám nový kolo Upraveno Leden 10, 2013 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Ahojky, tak jsem po cca 20 letech znovu stál na lyžích. Udělal jsem si pěkného ježíška. Komplet lyžařská výbava. Švagr jezdí již asi 10 let s partou, většinou do Itálie na lyžovačku. A já se asi 3 roky chvástal, že bych taky jel. A letos to vyšlo. Bylo nás 26. Byly jsme v Madesimu, bylo celý týden hezky. Akorát sněhu moc nebylo. Ale zalyžovali jsme si pěkně. Akorát to leze do peněz. Pivo na svahu stálo 4 euro. Nějak mě to chytlo a zítra vyrážíme na Zadov. Manželka i syn na sjezdovkách nikdy nebyly tak to bude sranda. Tak pište jak jste natom Vy s lyžováním. Nejhezčí pohled byl stejně od hospody :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Ahoj staří dobří známí! Tak jsem po velmi dlouhé době zase zavítal sem na fórum a koukám, že to tady stále žije Než to tady zpětně vše pročtu, tak Vám se přidávám fotku z léta - moje DSG-čko na 18" kolečkách :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Já sem na tom podobně v životě sem na tom nestál a když jsme daly syna před 4mi roky na kurz lyžování tak sem se zkusil postavit na lyže a bylo to zlí tak sem si půjčil snowboard a na tom sem se tak nějak udržel. Sice neumím jezdit klasický snow. styl já jezdím jen na patách ale jezdím Jezdíme taky s par známýma přes den se staráme a večer máme vycházky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Kracco, radar19: Pánové, paráda :-) Jsem sice příležitostný lyžař (tzn. tak 1-3x za zimu na lyžích), ale tiše závidím a letos bych si dal zase říct - ale mám smolíka, alébrž jsem 2 měsíce po plastice vazu v koleni. Takže letošní sezóna nehrozí. Tak držím palec, ať máte sníh co to jde. DSG: Ty vole, ty ještě žiješ? :P Kola parádní (předpokládám, že jde o letní - co máš na zimu?). Ať to pěkně jezdí. Jak je to s komfortem při jízdě? To už musíš cítit každou žížalu na silnici, ne? Ještě z jinýho soudku - při obědě mě před pár dny zaujal tenhle "zájezd"... a jezdí vcelku pravidelně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 CAMPUS: žiju Hele, ty kola jsou úplně v pohodě a na nějaké rázy to nemá vliv - naopak jak jsou široké (225/45/18), tak se jen tak nevejdou do každé díry. Rozhodně se nedá říct, že by se z toho stal žebřiňák. Spíš se na normálních cestách komfort zvýšil. No a do zatáček se to utrhnout prostě nedá! Na zimu mám klasiku plechy 15" s origo poklicema. To je strašnej skok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.