Přejít na obsah

Plzeňský kraj


mirnovak1

Doporučené příspěvky

Campus: oboji :-) A to jsem jim mohl rikat jak jsem chcel,ze mi nic neni a nikdy nebylo..no des. Skazili mi nastup do novy rachoty a hlavne cloveku tim sesrotujou psychiku...Nu,konec dobry,vsechno dobry. Jinak lidi s takovymi foliemi taky znam,tak jsem zvedav jak je budou rychle sundavat.Ja mam v tom jasno..uz je nechci:)

Odkaz ke komentáři

Ahoj všichni. B)

 

Jdu se s Vámi podělit o jednu zkušenost.

Určitě každý z Vás občas koupí nějakou tu vůni do auta, která pak za týden není cítit, i když stojí třeba 150Kč.

Já osobně nemám rád houpající se stromečky a ani podobné "vonítka", které se přichycují na deflektory (výdechy) vzduchu.

Nějak mi to všechno narušuje design :huh: Mám rád na autě vše originální, proto mi jdou tyhle věci proti srsti.

 

Dost dlouho jsem pročítal různé vlákna o vůních CALIFORNIA SCENTS (i zde na fóru), až jsem nevydržel a jednu jsem pokoupil. :D

Důležité byly kladné ohlasy lidí, cena vůně a hlavně výdrž (až 60 dní - potvrzeno několika uživateli). Nejvíce ale rozhodlo to, jak se dá vůně skrýt do interiéru vozu - buď nalepíte na spodek plechovky suchý zip (prodejce prodává asi za korunu :lool: ), a nebo plechovku umístíte do držáku nápojů (bavím se o Octávii II), kam přesně pasuje, nijak vzhledově neruší a nedrnčí. Viz přiložené foto.

 

Co se týče výběru vůně, je tam několik možností. Byl jsem rozhodnut pro NEW CAR (vůně nového auta), ale prý až tak moc nevoní a ani se to vůni nového interiéru nepodobá. Jednoznačně nejlepší variantou (s taktéž nejdéle trvající výdrží voňavosti) je VIŠEŇ.

Takže jsem to riskl a vybral "prý" osvědčenou klasiku.

 

Abych to shrnul - jsem velice spokojen s vůní, umístěním, rychlostí prodeje a cenou (platil jsem předem, takže jsem ušetřil za dobírku). Plechovka má i horní plastový regulátor.

 

Mohu jen doporučit.

 

Jen doplním, že nejsem lobista a prodejce neznám a reklamu mu nedělám ;)

post-6051-0-66283000-1327574541_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

Také se chci pochlubit. V úterý po odpolední,co jsem přijel domů a vystoupil z auta, jsem ucítil benzín. Tak jsem zaparkoval a že se na to podívám ráno. Tak když jsem se vyspinkal, šel jsem na to. U auta už nic cítit nebylo a tak jsem nastartoval a v tom okamžiku tu byl benzín zas. Tak jsem nakoukl pod auto a bylo jasno. Prorezl palivový filtr, ale tak, že to z něj přímo stříkalo.

Hlavně že už od léta vozím nový v kufru. Ale když jsem ho chtěl v létě vyměnit, tak jsem se zalekl těch plastových sponek, kderými jsou napojené plastové trubičky k tomu filtru. Tak jsem to chtěl nechat na dnešek, kdy jsem byl objednaný v mém servise na technickou. Bohužel filtr si řek, že už ty dva dny nevydrží.

Zajel jsem tedy ke kamarádovi, tady poblíž, co má taky autoservis a on mi filtr během pár minut vyměnil. Prý tam byl ještě originální.

Jinak autí prošlo technickou relativně v pohodě. Akorát pravý zadní brzdový kotouč je na tom hůř. Tak budem dělat zadní brzdy. Jinak v poho. Bál jsem se těch folií na oknech. Na předních bočních oknech, které jsem měl čiré, mi nalepili folie s 50% propustností. Sice to vypadá jako normální fabrické tónování, i v noci je vidět dovnitř do auta, ale je na nich nalepen štítek s těmi 50%. A je to i na kartičce.

Tak jen doufám, že po mě cajti nepůjdou.

Jinak jsem radši dobil baterii, když hrozí těma arktickýma mrazama.

To jsem se ale rozpovídal, tak už radši budu končit. Mějte se co nejlíp.

Radek

Odkaz ke komentáři

DSG: taky jsem o nich přemýšlel. Je tedy fakt, že "višeň" bych asi nemusel, ale asi budeme zase muset udělat sraz a očucháme to... Já použím klasický deflektorový Brise (antitobacco - mám rád dřevitější vůně) a taky spokojenost - akorát to trochu trčí u spolujezdce :-)

 

RADAR19: tak hlavně, že jsi prošel technickou - akorát je blbý, že tam těch 50% máš uvedených, to jim bude vadit i bez měření :-) A s tím palivovým filtrem to je mazec. Radši se kouknu, jestli na servisce měnili i ten filtr...

 

ITALIK: provokatére... (měl jsem napsaný i jiný slovo, ale nahradil jsem ho tímhle :D )

Odkaz ke komentáři

Tak mi to nedalo a zajel jsem do firmy co mi dělala folie pro nějaké informace. Bylo mi řečeno, že po foliích (na předních bočních sklech) hodně půjdou, prý chtějí aby na předních sklech nebyly folie vůbec. Převážně se prý auta vyrábí už jen zatmavený. A na mou otázku co s těma mýma 50% na předních oknech, tak to prej záleží na jakýho zrovna padnu příslušníka. Horší to bude na technickejch. Tak tu mám zdárně za sebou. Jinak mi pokud budu chtít, vymění ty folie za 70%. Cena 500,- za obě přední.

Tak není co řešit. To radši dám 500,- za folie, než za pokutu a pak folie. :lool:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

V autokelly většinou stačí říct, že jsi členem Octavia clubu. Jednou po mě chtěli kartičku, ale po pravdě, teď už nakupuji jen na skoda-dily.cz . Je to tam podstatně levnější, ikdyž u nich nemáme slevu.

 

Což mě napadá, že by asi nebylo marné se zkusit s nima domluvit na spolupráci z naším clubem.

Odkaz ke komentáři

Teeda, sem se tu dlouho neobjevil a už sme se rozmnožili:-D Vítej Kubis85!

I přez slevu v autokelly nakupuju jen v krajních případech. 99% věcí maj chlapi v Plovární u zimáku. Vyznají se, ceny super (kolikrát o desítky % lepší než v kelly s naší slevou) a s případnou výměnou dílu no problem. Pak zmíněné skoda-díly.cz...

 

Jinak kdyby někdo měl problém, koupil sem si kabel na diagnostiku do rv 2004. Zatím jsem se přez načítání a výmaz chyb a intervalu servisu moc nenaučil, ale každým dnem se zdokonaluji :lol:

Odkaz ke komentáři

Ja tu slevu vyuzivam jen kdyz kupuju filtr,sterace atd.Proste kraviny ktere si menim sam. Ostatni pres servis,protoze je mi blby prijit do servisu a rict chci tohle,ale dily mam svoje :blink: Potom kdyby se s tim neco stalo tak prodejce dilu to bude svadet na servis a opacne. Jinak kdo byl letos na lyzich a kde?

Odkaz ke komentáři

To je pravda, taky tu slevu řeším u takových "kravinek", který zvládám sám. Ostatní si už pořídí servis/mechanik sám a protože se snažím využívat jenom důvěryhodný servisy/mechaniky, tak potom už slepě věřím i tomu, že neobjedná nějaký sra.ky :P (nejsem mechanik, ani nemám garáž, takže mi ani nic jinýho nezbývá).

Odkaz ke komentáři

Záleží co bys chtěl udělat. zkoušim to stahování okýnek při zamčení atp, ale všechno to záleží na výbavě auta... Kabel nejlíp asi od Sejviho za 650 s poštou... ale musel sem překopat systém na W7 32 bit. na 64bit mi to nemakalo...

Jinak po načtení závad sem zjistil, že mi uniklo chladivo z klimy, takže shánim někoho kdo mi zjistí případnej únik a doplní. Nemáte nějakej typ? B)

 

 

italik:lyže příští týden, Dolomity - začátek jak jinak než na kronplácku, pak sella ronda, opět se těším na zabijáckej Pičulín a když přežijem, tak zas příští rok :D

Jede nás 5 karavanem, tak to bude maso! :pivo:

Upraveno uživatelem labus
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...