luborj Odesláno Leden 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Dnes 30 000km servis + vymena vsetkych filtrov :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 ten motor jsi zvolil správně! Jak jsi spokojený s olejem od Shellu? Já teď přešel na Castrol Edge a motor (1,9 TDi 77kW) se mi zdá pocitově tišší a kultivovanější, než "za dob" oleje Shell. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Leden 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Do predchadzajucej 1.9 TDI 77kW som dal 1x Castrol a potom som tam daval Shell (3x). Ziaden rozdiel som nespoznal. Podla mna tam velky rozdiel byt nemoze, pokial si servis vykona svoju pracu na 100%. A tento CR motor oproti tej 1.9 TDI PD je o dost tichsi, takze si myslim ze akykolvek rozdiel je dost tazke spoznat. Dolezite tam je dat olej ktory splna standard a je zo znameho zdroja ;) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Dnes videná naživo, platin na OII som videl prvýkrát a pekný.. Aj by som vymenil.. :D hlavne teda kvôli tej 6-tke, na tú spotrebu sa nemám šancu s taxíkom dostať.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Uz mam vsetkho vymenene za LED, okrem parkovaciek :) Mam upravenu svietivost, preto mi nejak nesvieti spodny riadok vo vrchnej casti svetla. Bez upravy svietivosti to islo bezproblemov, ale svietilo to silnejsie ako hmlovky na povodnych svetlach. Rovnaky vysledok nastane ak by som tam namiesto nakodovania dal odpory, cize kodovanim to nebude. Tie svetla tak maju byt, aby bolo viditelnejsie brzdove svetlo. Presne tak to maju aj cinske Octy ;) Aj ja som to tak povodne chcel, ale v servise mi to zapojili na obidva riadky, tak som to uz dalej neriesil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Ahoj, dakujem za info. Ja som mal prerobeny socket na europsku verziu a zvysok sme docielili kodovanim s Igorom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Ja to mam TAKTO. Aj Ti tie svetla ukazuju vypalenu ziarovku? Alebo Ti Igor nejako vypol kontrolu zadnych svetiel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Neukazuju, mam tam jeden mini odpor na nich. Ale myslim si, ze po prekodovani by uz chybu nevyhadzovali ani tebe (treba skusit). To kodovanie ti viem spravit aj ja. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 To kodovani me zajima,chtel bych ty ledky ale ze mi maxidot bude vypisovat kazdou jakoby prasklou zarovku po nastartovani tak jsem do toho nesel!Ale porad bych to chtel! ;-)Muzes to kodovani pak napsat sem prosim te!?A kde si ten odpor dal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Kodovanie je upravene vo VASe, cez VCDS to spravis iba na pred-face. Odpor mam dany iba na jednon kabli, ktory mi vystal. Vystava ten, ktory isiel v pravom svetle na pravu stranu aby svietilo cele D, resp. C na lavo. Da sa to obist aj tak, ze tam nechas zapojenu ziarovku a volne to pohodis do kufra :). Ty mas ale moznost na kombi dat tie od nemcov, tie uz su kompletne hotove len na pripojenie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Diky!!!Akorad nemam combi a mam O2 predelanou na facelift!Takze tam to jde vypnout pres ten VAG jak rikaz vid?Das pak fotky?Me by se prave taky libilo aby svitilo dvojte i ten vrch ale jak rikate ze to sviti hodne a ze nejdou videt mlhovky pres to ze to je zesilene tak bych to chtel jak origo china teda! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Pokial neznizis napatie, tak ti to tiez bude svietit ako sialene. Ja som s tym isiel nastastie iba raz v noci a pochopil som, ze je to velmi silne. Spust VCDS, daj si centralnu elektoniku a niekde ku koncu mas "Voltage" na predne a zadne svetla, malo by stacit znizit zadne svetla na minimum z ponukanych moznosti. Skusal som odstranit odpor a zacala mi vyskakovat chyba. Ten jeden kablik tam vystava, takze to zrejme bez odporu nepojde (alebo si tam daj ziarovku a bude ti to len tak svietit v kufri :) ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Oukej!Diky za radu a pomoc!Takze ty tam mas tu zarovku a snizeny ten voltage a na maxidotu ti to nehlasi chybu jo? ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Ja tam mam namiesto ziarovky odpor a na face znizit voltage cez VCDS nejde, takze som prekodovaval s Igorom pokus-omyl vo VASe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 oukej!Diky! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Momentalne viem tie zadne LED zohnat za cca 280€ v stave: - nevypysuju chybu ziarovky, - svietia obe rady na vrchu svetiel, - upravena svietivost, - prerobeny socket, - Plug & Play (netreba ziadne dalsie upravy ani kodovanie). Jedina nevyhoda je, ze vsetko je docielene odpormi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 fakt???Jako ze to tam jen dam a jezdim??? :-) na sedana? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Ano :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 to jsi mi udelal radost!Myslis ze bych si to moh na jare koupit?Koupil jsem ted kola a sedacky tak nejdriv na jare bych to mohl vzit??Bude to jeste?? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Nemal by s tym byt problem, dodanie je na zhruba 14 dni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Dobra sefe mysli na me ozvu se ti na jare!Jeste mam dotaz,vrta mi hlavou jak se tam da ta patice co tam je nahore zarovka pro brzdy,pak smerovky,zpatecky,mlhy?Nahore a dole jsou ledky a tam prece tu patici nezasunu?Jak se to dela? ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Kabelaz toho svetla je prerobena tak, aby tam pasovali konektory z auta tak, ako do povodneho svetla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Aha nemas aj foto jak to sviti prosim te?? a brzdy a ty mlhovky mi budou svitit teda normlane a nevis jak to je kdyz mam nakodovanou druhou zadni mlhu budou svitit obe dve na tech stranach bude to proste svitit tak jak to mam ted? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Ja som s tym nemal ziaden problem, tiez mam 2 hmlovky vzadu. Fotky toho ako to svieti som niekam na forum vkladal, skus pohladat. Nemam ale dobry fotak, vyzera to ako keby kazda svieti rozdielne ale to je problemom fotaku a frekvencie obnovy...ferda vkladal dobre foto zo svojho superbu sem. Technologia je rovnaka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Ok pecka!!!Tak na jare se mnou pocitej!Ozvu se ti! ;-)Zatim moc diky! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Leden 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 V pohode, nie je problem :) Su ale 2 varianty dodania: 1) Prekodovanie cez VAS alebo VCDS, kde nesvieti spodna tak - orig. sposob ako na cinskej, 2) Netreba nic prekodovat, svieti vsetko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Varianta 2 nic nekodovat sviti vse! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Leden 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Ekonomicka jazda s 300kg v kufri :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Pekná spotreba.. tá 6tka je poznať.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Parada!!!To taky dokazu! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.