GeorgeWWW Odesláno Duben 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 jo aha :D tak ten mám nový origo, nebyl zrovna na kaši, ale nemyslím, že by byl znova použitelný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 to udělali dobrou prasárnu s tím nárazníkem. Kde jsi byl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Duben 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 (upraveno) Honzo, bylo to v rámci asistenční služby, co mi auto odtáhla. Ano, rval jsem si za to vlasy, ale byla to první nehoda a byl jsem ze všeho vyjevenej a nevěděl jsem pořádně, co dělat. Příště budu chytřejší, na druhou stranu doufám, že žádné příště nebude. Přidávám pár fotek z rodného města. Auto jsem dnes přezul a pořádně nablýskal :) takže první fotky, jak vypadá po opravě: Upraveno Duben 14, 2013 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Parádní fotky Kájo! Budem se muset někde sejít, abych Ti to pořádně okoukal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Duben 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Honzo, když mě nepoženeš do Wobu, tak klidně! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 (upraveno) nn, až do konce května/půlky června jsem v ČR. Musím dodělat školu holt když někteří vyučující nejsou objektivní a řeší si osobní komplex a závist, musím opakovat některé předměty a v červnu bych rád ke státnicím a uzavřít tím jednu kapitolu B) Upraveno Duben 14, 2013 uživatelem Honza9007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Duben 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 (upraveno) Myslím, že v průběhu dubna nebo května bude v MB i Aleš Vaněk, tak můžeme dát spicha ve třech, dalo by se říct po několika letech, jako tehdy u zákaznického :D Našel jsem i fotku (červenec 09): Uploaded with ImageShack.us S tou školou je to naprd, slýchávám to i od jiných, co mají problémy, ale přitom tvrdě dřou.. Upraveno Duben 14, 2013 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Pěkné, pěkné, jak trefili barvu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 ty jo, historická fotka! tak dej pak vědět, až bude v MB i Aleš. Já jsem vždy ve čt a pá dopoledne ve škole (a příští víkend v DE). Jinak bych měl být v Praze ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Duben 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 ironpipi: nemám lakýrnické oko, tak se přiznám, že pro mě je to ok, ale je pravda, že mi už jeden říkal, že rozdíl tam je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Paráda, jako z továrny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 ja chci taky do historicky fotky :D :) .. jinak az na ten naraznik dobra prace podle fotek :) a co se tyce toho narazniku rozdil tam bude urcite i kdyz treba maly .. protoze pochybuji ze mixovali barvu stylem pokus omyl .. vzali proste kod barvy a nastrikali :) a rozdil dela to ze ta barva uz je xleta a muze byt od slunicka vysusovana ..nevic znatelny je to napr na vicku nadrze to se vetsinou vysusuje driv jak karoserie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Duben 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 (upraveno) Aleši, vždyť jsi to měl dnes při cestě! :D Ségra říkala, že Tě viděli u KH u Shellky :) A Čáslav znáš dobře, asi poznáš, že to je za rybníkem - skvělé místo a v odpoledních hodinách svítilo sluníčko do zad, takže opravdu ideální podmínky :) Taky si myslím, že pokud tam jsou rozdíly, tak snad časem díky sluníčku vymizí. Upraveno Duben 14, 2013 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 jj stal jsem tam jel jsem pro Anet na Radim ..a ted vecer jsem koukal ze mas auto porad v casce protoz mi volal zas kamos ze je na nadru a jede smer sns jestli ho nevemu ze me videl jeho bratr v Bucicich :D tak jsem jel okolo :) jj jinak to misto poznavam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 George www; Spirus: Čus kluci, jak to vidíte se srazem Škoda Želiv ? Já už si pomalu zařizuji volno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Květen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Tome, snad to dám, jsem už třetí týden v nemocnici se slinivkou a žlučníkem, tak nevím, jak rychle se hodím do pucu. Ale když to půjde, rozhodně aspoň na sobotu vyrazím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Ahoj tak držim palce ať se brzo uzdravíš a vše je v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Georg: Tak se koukej dat do kupy a doufam kuci ze se ke me budete hlasit ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 George www; Spirus: Čus kluci, jak to vidíte se srazem Škoda Želiv ? Já už si pomalu zařizuji volno :) sry Kajo za OT ..ale ja na 99% zatim jedu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Květen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 (upraveno) V pohodě, se mnou to vypadá taky nadějně, pojedeš Tome přes Čáslav? Že bychom tu dali spicha a s Alešem se můžem sejít ve Světlý, pokud jede odtamtud. Jinak pokud to stihnu, chtěl bych v dohledné době nechat vyměnit všechny brzdy - dle zkušeností a rad to vypadá na kotouče Brembo Max a desky Textar. A zvažuju i blow off ventil Forge Motorsport Twin port. Upraveno Květen 13, 2013 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Ahoj, no pokud pojedu tak přez Čáslav, ale procento, že pojedu se snižuje protože od teď do 10.6 mám 3 zkoušky, a absolutorium.Takže pokud se něco po....., tak bohužel nepojedu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Květen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Blíží se roční výročí se žluťákem, tak jsem mu/si udělal radost :) Uploaded with ImageShack.us 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Moc pěkné dárky. Dej vědět, na kolik cvaknutí seřídíš BOV. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Květen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Jedu ke garnymu do servisu, bude mi to montovat. Nemáš bohužel na to čas ani prostor a chtěl jsem to mít do víkendu hotové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 (upraveno) S autem po výměně najeto cca 1000km. S ventilem jsem spokojen, pěkně si to odfukuje, hlavně při jízdě. Žádné pískání a stačí pustit rádio na normální hlasitost a není slyšet nic. Poslední dobou ale jezdím s vypnutým rádiem a spotřeba šla trochu nahoru :D je to návykový. Z brzd jsem zatím trochu na rozpacích, brzdí to dobře, ale předek při brzdění trochu vibruje, jsou ty kotouče zvlněný? Nebo si to ještě musí sednout? Snažil jsem se na ně být opatrnej, tak nevím. Koberec mě taky trochu zklamal - je origo, díry byly v koberci předvrtané, ale když sešlápnu spojku až dolů, tak se jakoby dostane trochu pod ten kobereček a při vracení se ten kobereček musí trochu ohnout, dělá to taky někomu? Kapota je na vzpěrách, ale oddělal jsem na tom dva nástavce, ty šrouby na kapotě ne a ne povolit. No aspoň jedno foto ze srazu v Želivě, kde si Octavka odvezla dva poháry za sprint (2. místo) a nejhezčí Octavii srazu (se štěstím 1.místo). Uploaded with ImageShack.us Upraveno Červen 12, 2013 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 Gratuluju Ti k pohárům ! Nechal jsi zkontrolovat celou přední nápravu když jsi dělal brzdy? Hlavně silenbloky a ložiska, kulové čepy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 Přiznávám, že ne. Měnil mi to garny a byl jsem rád, že si na mě našel čas, bylo to trochu naknap. Takže by to mohlo být tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 To s foukátkem znám. Taky si jen tak přidávám plyn poslouchám. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 Ty jo gratulace teda...taky budu muset na nějakej ten sraz :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Zdary tak Artas ještě nedodal fotky ze srazu tak jsem zatím ukoristil jen jednu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.