mejtys Odesláno Červenec 25, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 Ahoj vsem jsem zde novy OKTAVKU mam teprve dva dny a uz resim maly problem. Pri zapnutych pasech obcas pipne kobtrolka at si je zapnu pritom jsou zaple snad me docela chpete ze ten zvuk pekne prudi ma nekdo nejake reseni nebo radu cim to je a jak to opravit... Dekuji Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Červenec 25, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 Ahoj, příště trochu pohledej. Kontakt v zámku pásu - výměna, případně vypnout kontrolu. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=13731 Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 25, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 jedině výměna a nebo vypnout :) Odkaz ke komentáři
mejtys Odesláno Červenec 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 Ok dekuju takze zitrta zkusim prostrikat a kdyz tak vymena... Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 25, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 nechal jsem si to vypnout pač mi to blblo když byli vedra když zima tak v pohode :) a kdyz je to vypli tak maximální spokojenost :) otázka 5minut :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky