melmen Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Zdravím Všechny klubáky :) Chtěl bych představit svojí "lásku" Do Octavky jsem se zamiloval hned jak jsem jí vyděl.... a během dne byla moje 18.10.2011 jsem si jí přebíral byla to naprosto seriová Škoda Octavia I 1.9 TDI 66 KW. R.V. 2004 , uvedená do provozu 13.4.2005, 2.majitelé ( Auto Brjla, a fyzická osoba ) Při koupi 208xxx km . momentálně 236 xxx km. lehce zajeto :) Výbava : Elegance ( ABS, ASR, Dálkový centrál, PC, Okna + zrcátka v el. Climatronic, orig. 15" alu kola, tempomat, výhřev sedaček ... ) Po těch pár měsících co jí mám tak jsem provedl pár úprav : Podvozek: Koni označení "FSD" ( dole cca 3-5 cm ) Chip na 81 KW Folie na Okna Alu kola 17" z Audi TT - po sezóně pujdou na opravu "Co nás čeká a nemine" plech po motor přední maska bez znaku zadní náprava s kotouči audio ... dál se uvidí ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 tak te tady pekne vitam.a podle tech par fotek co si zatim dal vypada opravdu pekne.tahle grafitova barva se me hodne libi,plus ty kola no proste paradni :).preju ti aby dlouho vydrzela :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Pěkná Octávka, tak ať Ti dobře slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
melmen Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 ... moc děkuji kluci ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 Pražanda? Tak doufám že se uvidíme na pražskejch srazech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
melmen Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 přesně Praha ... rádi se zúčastníme ... tak až nějaký bude tak mě čekejte ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 1, 2012 Sdílet Odesláno Září 1, 2012 JO jo šedivka jen trošíčku kratší než ta moje :lool: Moc pěkná barva! Tak at ti oktule slouží dle tvých představ,mnoho km bez nehod a někdy na Pražském srázku na viděnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
melmen Odesláno Únor 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Tak dlouho jsem nic nepřidal tak pošlu fotečku na zimních :) ... omlouvám se za špínu ale v nemá cenu mýt ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Pěkná octava a ještě k tomu z Prahy, kousek ode mne :) at slouží dlouho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
melmen Odesláno Únor 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Pěkná octava a ještě k tomu z Prahy, kousek ode mne :) at slouží dlouho :) Moc dekuji ... Kousek od tebe ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Dobře ty kola audi mu sluší maska tu jedna leží dnes jsem jí sundal z auta Praha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Ano já jsem z Litoměřic :) a s Domem z Prahy se dost stukáváme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Ta barva je prostě krásná... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Ta barva je prostě krásná... Ta barva je super protože jí mám taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
melmen Odesláno Únor 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Kluci dekuji :) pochvaly potesi ... Dodo36 copak je to za masku ?? Mozna bych mel zajem jestly jsem to dobre pochopl ze ji budes mit na prodej ... Hans26 ... Pokud se setkavate tak se nebranim :) take se setkat bydlim kousek od Letnan. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 kousek od Letňan? :lool: jakej kousek? Já jsem mezi Zdibama a Odolkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
melmen Odesláno Únor 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 kousek od Letňan? :lool: jakej kousek? Já jsem mezi Zdibama a Odolkou Ja na Ladvi tak od tebe take kousek :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Maska je milotec vložka do origo rámečku a je bez znaku . Je to na domluvě mužem si večír dát spicha a já ti jí někam hodím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 krásná barva, asi nejhezčí co je :) taky ji mám i stejný rok a nalitano 160 000. :) ať slouží stejně jako mi. :)a dělá radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Pěkná oktule , ať slouží a hlavně spousty kilometrů bez jakéhokoliv problému a nehody. Nechci být rejpal, ale přeci jen mě to nedá: "Konečně nějaká fešanda, co není kombajn :D A teď mě kombajnisti sežerte". :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Vítej, Octa vypadá hezky! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
melmen Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Všem moc děkuji :) Doufám že vás z Prahy a okolo prahy brzy poznam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
melmen Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 ... prosím o radu :) ... Kluci co máte snížení máte problém s olej vanou ? škrtání spodkem ? Mám -50 na předek a opět olejová vana...plech pod motorem je a nic moc ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Octule už má v základu nízko vanu.. Musíš se s tím naučit jezdit nebo dát zpátky do série :) Já jsem dole nějaký 4cm, mám plastovej kryt a pohoda.. Ale předtím jsem měl Golfa 3 a ten byl shozenej o nějakejch 8cm, tak jsem se s tím naučil jezdit a vyhejbat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 já mám velkej plech, mám ětelovák nadoraz dole a několikrát mě zachránil plech :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
melmen Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Octule už má v základu nízko vanu.. Musíš se s tím naučit jezdit nebo dát zpátky do série :) Já jsem dole nějaký 4cm, mám plastovej kryt a pohoda.. Ale předtím jsem měl Golfa 3 a ten byl shozenej o nějakejch 8cm, tak jsem se s tím naučil jezdit a vyhejbat :D Dat seriovej je špatnej nápad ;) já mám velkej plech, mám ětelovák nadoraz dole a několikrát mě zachránil plech :-) Já tam mám 0,4 plech a nezachránil :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 0,4 je papír. mysláš že tě to spasí? a ještě beztak na těch bočních plastech.... to je jako by sis dal místo helmy na hlavu sáček a praštil se do zdi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
melmen Odesláno Únor 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 0,4 je papír. mysláš že tě to spasí? a ještě beztak na těch bočních plastech.... to je jako by sis dal místo helmy na hlavu sáček a praštil se do zdi :lool: skoro pul centimetru silnej vystuzenej plech mi neprijde jako papir ;) nevic neni vubec uchycenej na plastech ;) sam o sobe ma vahu cca 10 kg. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 tak pokud tam máš velkej origo plech a nezachránil tě, tak s tim snad skáčeš horizonty, ne? Já si tak maximálně lehce škrtnu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 0,4 je papír. mysláš že tě to spasí? a ještě beztak na těch bočních plastech.... to je jako by sis dal místo helmy na hlavu sáček a praštil se do zdi :lool: :D :D :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.