TGM1917 Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 Tak v pátek jedu na pc, jelikož motoru ubyla síla :) Tam se uvidí, ale zřejmě je v háji váha. Borec říkal, že stojí 2500 Kč, což se mi zdá moc. Nebo ne? Přemýšlím, pokud to bude teda ta závada, zda ji koupit u něho či nikoliv. Zase abych na netu někomu nanalítl. Co myslíte? Tomík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 Vaha vzduchu by mela stat kolem 1000Kc. Kontaktuj "machra" na soucastky, uzivatele SEBO. E-mail na nej je . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 (upraveno) a nebo clen Jaster Upraveno Září 24, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TGM1917 Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Díky, pánové. Uvidím zítra dopoledne a pak dám vědět.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Vaha vzduchu by mela stat kolem 1000Kc. Kontaktuj "machra" na soucastky, uzivatele SEBO. E-mail na nej je . Orig. bohsch ani nahodou .. doporucena cena je 3050,- kc ... ja mam novy, orig. urceny do provyroby aktualne za 1450,- ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TGM1917 Odesláno Září 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2009 Kucíí, tak ono to bylo asi naftou. ?? :) Ty kr*vo, a to jsem ji bral na omv v kolíně. Nicméně tlaky jsou v pořádku. To musel bet ale šmejd, pač se jí vůbec nechtělo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 Nafta opravdu dela HODNE. Ja jsem zacal posledni mesice tankovat jen u Benziny PLUS (snazim se stridat VERVU a TOP Q) a tato nafta se mi zda v Cesku nejlepsi... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TGM1917 Odesláno Září 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2009 jj, tu taky beru, ale včera mi borec doporučoval tu lepčí naftu vod Schellu, prý se zlepšili... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mimr Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 tak toto som mal aj ja a schvalne som natankoval plnu nadrz u alberta prvi krat som tam tankoval inac stale slovnaft, a jak ti idem auto mi normalne prestalo tahat krutak uplne mali to auto neslo vitocit do otacok tak som rychlo vyjazdil polovicku a dal som doplna slovnaft,idem sa previest a hla auto zacalo tahat ako dive uz som si mislel ze je to tiez vaha alebo turbo,fakt nie je nafta ako nafta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaman Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 já ted bral přes kámoše shelku,fakt přestalo to kouřit,je svižnější,mírně šla spotřeba dolů ale hlučnost moc ne,jak se uvádí předtím jsem bral jihotrans,tam bych se nebál,říkám každému,mají kamiony s motory euro 2,3,4 nebudou mít žádnej kepl,ale fakt ve srovnání se shelkou to víc kouřilo a to už od 2,5 ot. no ted mi na chvilku zdroj vyschnul tak nevím kam se vydám tankovat ale k shellu za tu cenu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.