Krojc Odesláno Srpen 10, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Zdravím potřeboval ybch poradit s identifikaci tohodle přívešku co mi dali v autobazaru sami enbyli schopni říct k čemu to je a ten klíček taky neveděli má to co společného s autem ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Srpen 10, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 :palec:D.O. je od centralu. A co tak sa opytat predosleho majitela?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krojc Odesláno Srpen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 :palec:D.O. je od centralu. A co tak sa opytat predosleho majitela?? palec? majtele už asi težko nekde dohledám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krojc Odesláno Srpen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 potřebuju neják zjistit jestli tam ten centrál mám abych veděl jestli mi ten přívešek je k ničemu a nebo jen to tak sprovoznit ale envim jak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Srpen 10, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 :lool: Ppredosli majitel sa vyparil??? To auto dal do bazaru na predaj alebo sa mylim??? V tp je napisany kto?? nikto?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golficek1 Odesláno Srpen 17, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2012 Ten ovladač je origo dálka na první okty,a ten klíč,to vúbec netuším..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krojc Odesláno Srpen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2012 Ten ovladač je origo dálka na první okty,a ten klíč,to vúbec netuším..... potřeboval ybch poradit jak to zprovoznit nefunguje to bude asi en servis??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Srpen 17, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2012 Ano není přes kvalifikovanou radu od Prochyho. Klíč může být od zámku střešního nosiče ,nebo od držáku lyží na střešním nosiči apod.Tam jsou takové zámky. Dálkové ovládání je originální příslušenství Škoda. Existuje ve dvou tvarech, které jsou zaměnitelné. Zkus vyměnit uvnitř baterku a znovu přizpůsobit podle návodu níže, nebo možná jen resynchronizovat . Nový ovladač ve Škoda stojí cca asi 2600,-Kč Výrobce je AEV Kroměříž Tam ho můžeš koupit nový (už ne tvar trojúhelníku ,ale oválný - je zaměnitelný) Cena byla ještě nedávno něco přes 300,-Kč.Nebo ti původní ovladač opraví. Zavolej si na prodej z odkazu. http://www.aev.cz/kontakt.html Tady máš ještě odkaz jak vypadá ta novější varianta DO http://www.aev.cz/pdf/4204_01.pdf Dálka1.pdf Dálka2.pdf Dálka3.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krojc Odesláno Srpen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2012 Ano není přes kvalifikovanou radu od Prochyho. Klíč může být od zámku střešního nosiče ,nebo od držáku lyží na střešním nosiči apod.Tam jsou takové zámky. Dálkové ovládání je originální příslušenství Škoda. Existuje ve dvou tvarech, které jsou zaměnitelné. Zkus vyměnit uvnitř baterku a znovu přizpůsobit podle návodu níže, nebo možná jen resynchronizovat . Nový ovladač ve Škoda stojí cca asi 2600,-Kč Výrobce je AEV Kroměříž Tam ho můžeš koupit nový (už ne tvar trojúhelníku ,ale oválný - je zaměnitelný) Cena byla ještě nedávno něco přes 300,-Kč.Nebo ti původní ovladač opraví. Zavolej si na prodej z odkazu. http://www.aev.cz/kontakt.html Tady máš ještě odkaz jak vypadá ta novější varianta DO http://www.aev.cz/pdf/4204_01.pdf bezvadný diky moc jen ešte poslední vec nemám knížku k vozu takže envím kerá pojistka je ta dálka aby zkusil tu synchronizaci kodu poradil by mi ešte enkdo s tim prosím ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Srpen 18, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 (upraveno) No tak pokud se podíváš na obrázek ze skenu Dálka 1 tak je to tam. Je to pojistka úplné vpravo nahoře. Číslo 31 Sorry to platí pro Fabii Ty máš Octavi. Je to na stejném obrázku Tam by to měla být pojistka pod releovým boxem vpravo dole. Upraveno Srpen 18, 2012 uživatelem Pepa007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golficek1 Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 To AEV mám kousek,to se tam budu muset mrknout,ale prvně budu muset najít tu naimplantovanou dálku a jakou mám komfortku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.