Verush Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Dobre zasrane rano (((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Bré ránko, copak verush ? Dám si kafejo a razím na konferenci na VŠB, nebude tam i blondakxxx ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Bré ránko, copak verush ? Dám si kafejo a razím na konferenci na VŠB, nebude tam i blondakxxx ? Ale jsem totálni nemehlo a nějak mi nedochází že si mám nejdřív odmlžit auto a pak teprve couvat.. Jinak mezi fotkama od Holyho jsem našla ještě něco z naší HavEx sobotní party u Carlose .. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 ty jo jak vidím ty fotky fakt mě mrzí že jsme nejeli, no co už :) verush, tak to chce pořídit dozadu czujniki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 ty jo jak vidím ty fotky fakt mě mrzí že jsme nejeli, no co už :) verush, tak to chce pořídit dozadu czujniki No pro mě nejlépe i dopředu. Schytal to přední nárazník - při couvání .. to se jen tak nevidí co... nj československo hledá talent... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 ty jo jak vidím ty fotky fakt mě mrzí že jsme nejeli, no co už :) verush, tak to chce pořídit dozadu czujniki Dobré ranko, jj czujniku jdou good. Bade na VŠB nebudu !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 verush, tak aspon nahodíš facelift, i když nevím jestli tam není už rs ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 verush, tak aspon nahodíš facelift, i když nevím jestli tam není už rs ? Nene rs není na Bublině... Ale měnit to nebudu...zas tak moc to není... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Bre rano lidicky. Tak ja jeste lezim v posteli a relaxuju po snidani. Rubi neco dela v kuchyni a pere..... Nejak se ji nechce se mnou relaxovat v postylce.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Bre rano lidicky. Tak ja jeste lezim v posteli a relaxuju po snidani. Rubi neco dela v kuchyni a pere..... Nejak se ji nechce se mnou relaxovat v postylce.... :) asi jsi zlobil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 asi jsi zlobil Ale prd velebnosti. Jen jsme vcera dovezli kuchynskou linku tak ji chce jit montovat........... :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Dobrý den, můžete mi prosím sdělit termín dodání zbylých vypichováků? Děkuji Dobrý den, zbývající vypichováky Vám dodáme přibližně za 14dní. ???????????????? Asi jsme udělali mega zakázku, že dodací lhůta je tak dlouhá!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Dobre rano bando 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Koukám, že od té doby co je Hoblík ředitel tak tady dopoledne nechodí. V ředitelně nemají net ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
doktor Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 asi opravuje turbo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 neumíš pozdravit,když přijdeš do hospody? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Jestli to bylo na mě tak teda Zduř 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Koukám, že od té doby co je Hoblík ředitel tak tady dopoledne nechodí. V ředitelně nemají net ?? Ale to víš že mají :-) a dokonce má net v mobilu, ale nějak nestíhá a dneska jel někam na Slovensko na služebku. Sem mu ani neměla odvahu psát že sem naťukla Bublinku, ale vzal to líp než sem myslela... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Jak se máš Carlosi ? Jsem se díval, že Jindra na Rozkoši pěkně zajel new gril z néééérezu !! :) Sem mu ani neměla odvahu psát že sem naťukla Bublinku, ale vzal to líp než sem myslela... No když jsem s ním před chvíli mluvil tak říkal něco jiného !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Ale to víš že mají :-) a dokonce má net v mobilu, ale nějak nestíhá a dneska jel někam na Slovensko na služebku. Sem mu ani neměla odvahu psát že sem naťukla Bublinku, ale vzal to líp než sem myslela... Verush.......to jsou všechno malý věci......a třeba to bude ten impulz tam dát RS Bublině by moc slušel já dopoledne hodil Mařenovi "pár" drobností a teď už jen zbývá se modlit,aby to nebylo nic vážnějšího a aby se podařilo najít čas na ten můj krám včera večer už to ani nahodit nešlo ;-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Jak se máš Carlosi ? Jsem se díval, že Jindra na Rozkoši pěkně zajel new gril z néééérezu !! :) No když jsem s ním před chvíli mluvil tak říkal něco jiného !!! Co říkal???? Verush.......to jsou všechno malý věci...... To si jen myslíš.... tak malý problem to zas není... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 To si jen myslíš.... tak malý problem to zas není... je to moc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Caute Blondaku ty si zas delas prdel :)a chudak verush uz mi pise co sem ti to navykladal, a pritom jsme dneska spolu ani nemluvili :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Caute Blondaku ty si zas delas prdel :)a chudak verush uz mi pise co sem ti to navykladal, a pritom jsme dneska spolu ani nemluvili :) Pravda nemluvili, chtel jsem Verush trochu poskadlit a jak pise Jajic jsou to male veci a ten RS by ji slusel. Co rikas Tome ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Ahojte...Blondaku ty jsi teda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Ahojte...Blondaku ty jsi teda :) Jo blondaku, co mě plašíš! Ale na rs naraznik ted kašlu... penize ted jsou potřeba jinde než v autě... (tomhle) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.