Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

U me celkem taky, o obed pauze jsem navstivil Indiho :D a vypada uz to zajimave, turbo uvnitr, vedeni k IC pripravene na finalni svareni, takze uz jen protahnout kabliky na budiky do intose a muze se na ostro skladat :) pak uz je jen v rukou FUNa :)

Koukám, že už se to začíná rysovat v pěkných barvách :)

Odkaz ke komentáři
Kucíí pracuje se na tom. Posílal jsem to sestřence ať zjistí co a jak. Nadávala jak špaček, že ty "plameny" nepujdou vyřezat. Takže zkusí jestli by to nešlo na pruhlednou lepku.

Jakou představu by jste měli o velikosti? Venkovní, nebo vnitřní na sklo? Kam ji pak nalepíme?

Na kufr místo origo znaku by možná šlo něco takového, ale zase to nemůže být moc velké, je to jen slátanina, která bude mít hromadu pixelů když se zvětší...

logokufr.png

Čím dál víc pťemýšlím, nad tou nálepko na kufr, kdyby se podařilo dostat "Havířovský express" mimo prostřední znak mohla by pak mít nálepka na kufr uprostřed díru na originál znak :D Zkusím tomu dát přes týden konkrétní tvary :)

ZDAREC DÍK ZA ŽIDLI A POZVÁNÍ :D

Buď vítán, ať se u nás cítíš jako doma :) Dáš si něco? Mrkni na Petinku, ona Ti to přinese :)

Odkaz ke komentáři

Jirka : tak mi to tam vsecko nevysbirej :)ale placu tam je dost ale houbaru jeste vic .)tak se neztratte :)a dobry lov preju.

Janek : jojo napad s nalepkou suprovy .)jinak co se tyka tech obrysu tak uz je na case aby na mem aute nejake nastaly....

Pechy : zdravicko a vitej u nas :D

Odkaz ke komentáři

Nápad se samolepkou :D

Myslím,že by stačil plamen jen z jedné strany,tak jak je to na podpisu...a trošililinku mě mrzí, že tam je OI, ale chápu, že jich je jich zde většina...možná by stačil jen nápis OCTAVIA v tom starém fontu, nebo jen Havířovský express v kruhu kolem Škoda znaku, ale je to jen nápad :)

Jinak přeji všem dobrou noc , třicet hodin beze spánku je si myslím, tak akorát :)

Odkaz ke komentáři
Janku,kdo sedi v te okte na tom logu :)

Hoblik,takze uz jdes skoro do finale :D a uz se tesis jako male decko :D

JANKU TAK NA TU SAMOLEPKU SE BUDU TĚŠIT :) TA SE MOOOOOC POVEDLA :D

ALE NĚCO BYCH SI DOVOLIL NAVRHNOUT......NEMOHLY BY BÝT OBA PLAMENY ZELENÉ ? TA MODRÁ MI TAM MOC NESEDÍ :D

Nápad se samolepkou :)

Myslím,že by stačil plamen jen z jedné strany,tak jak je to na podpisu...a trošililinku mě mrzí, že tam je OI, ale chápu, že jich je jich zde většina...možná by stačil jen nápis OCTAVIA v tom starém fontu, nebo jen Havířovský express v kruhu kolem Škoda znaku, ale je to jen nápad :D

Jinak přeji všem dobrou noc , třicet hodin beze spánku je si myslím, tak akorát :(

Dobrou jirko. Zitra pekne pocasi a hodne hřibu :D

Ladic musi pres tyden do prace, a na todle je treba mit pohodu a klidek ...tak uvidime jak to rozsekne...

Pohoda tabacek je treba, obzvlaste kdyz jde o Molika :)

Kucí to logo na kufr berte s hodně velkou rezervou je to horkou jehlou za 2min práce. Puvodni barva plamenu je modra a prolnutim se zlutou vrstvou jsem ji menil barvu na zelenou, tak aby se zachovalo puvodni stinovani. Na levou stranu nebyl za ty 2minuty cas. Napad se libi, tak to graficky zkusim dodelat. Za volantem nevim kdo sedi, je to nejaka propagacni fotka z webu, vyretusovane pozadi a zmenena barva, puvodne ta RSka byla červená :D Uvidíme co reknou kluci z reklamky az jim to sestrenka ukaze, podle jejich pripominek zpracuju finalni verzi a bude na vyber i OII a nekolik barev (barva plamenu je pevne daná bude zelená!)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...