Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Na pi........kaču ! Ale v tom hnusném počasí jsem alespoň kocurovi dodělal bejvák.

Vy mate taky kocoura????? My uz mame dve...... Rubi dotahla dalsi, pro zmenu kocku ale ta je rovnou venkovni. Frenk je takovy rozmazleny trouba co je chvili venku a chvili doma...... :blink::palec::palec::palec:

Odkaz ke komentáři
Proc ?

Mas super mobil,tak muzes parit na nem :blink:

Ja zkousel na Ipodu4 NFS a dobre.

To sice jo ale mam tam par logickych her a to je tak vse a ani tak na nem moc nehraju. Na mobilu me to neba..... Mobil je na jine veci...... Ja ho spis honim na Wi-Fi a komunikaci s Rubi a prateli. Jako treba ten Nimbuzz Mobile je naprosto super!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři
ty jo,to mate velkou spotrebu mleka :o

To se budes muset zeptat Rubi........ Ja co byl naposled doma tak na mou snidani padl litr......

co to je ten Nibuz ???

Nimbuzz je aplikace ktera spojuje vsemozne socialni site jako je ICQ, Facebook, Skype , My Space atd......... No v ni mas pustne soucasne vsechny lidi co jsou kde online a muzes si s nima psat nebo jim zavolat pokud to dana sit umi. Treba na Facebooku volat nejde ale na ICQ nebo Skype muzes A nebo primo pres Nimbuzz protoze tam mas taky registraci. A je to i pro PC. Ale tam nejde Skype. Ten jde jen v mobilni verzi. Proste nemusis mit otevreno 10 aplikaci ale jen jednu...... :blink::palec::palec::palec:

Odkaz ke komentáři
JJ,alespon se neco deje :o

Bohuzel nema nic na MB ale cera jsem si to zkusil ridit solo a byl jsem vytrepany jak v autoskole :o

nesmíš s tím jet pomalu :palec:

pak to umí i boky :palec: :palec: :o

Tak aspon legra kdyz je tu misty mrtvo jak v marnici.......... :blink: Jo hele Maro nemas nahodou pravou predni pulku narazniku na Actrose? Takoveho jak kupoval tvuj znamy akorat v cerne zakladni barve???? r.v mam 08........

jsi někde zavadil?

Odkaz ke komentáři
nesmíš s tím jet pomalu :blink:

pak to umí i boky :palec: :palec: :palec:

jsi někde zavadil?

Ctes mi myslenky..... Dneska jsem na 15km nechal nejkou tu gumu na asfaltu. Mam nove spalky v zadu a jak je jeste teplo tak moc nedrzi nez se trochu ojedou a staci mi v zatacce poradne pritnout a uz blika ASR............. Hi Hi....

pro tebe uz to nic neni,pro mne to byla premiera a cesta uzka :D

O to musis rychleji.......... :o :o :o :D :lol::lol::lol:

Odkaz ke komentáři
kuci a jak v zime. Vzdyt to hrabe i v lete :o

V zime??? S dobre nalozenym navesem to celkem jde a jen s konem???? Nekdy se rano vzbudis a kolem tebe 30cm snehu tak si jdes vytahnout retezy a stejne je ti to k hovnu..... Nebo jezdis krokem... Parkovani misto 5min trva 1h......... Celkem legra :blink::palec::palec::palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...