Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobrý podvečer všem ;)

Tak jak už všichni tušíte tak dnes se obracení nekonalo, bylo toho na to svařování moc :o .A to se nám ještě podělala svářečka :D ,ale podařilo se nám ji přesvědčit.Velké díky Raztymu :D .To vrácení na kola bych viděl tak na středu kolem 17 hodin .Jinak podlahy jsou komplet zavařeny a natřeny .Teť už jen podběhy a blatníky a potom příjde na řadu střecha se šíbrem z O1. A potom už příjde na řadu interiér a lakování ale to už bude zase léto :huh: :D :D :(

Odkaz ke komentáři
Ja jsem ti nepsal sms,ze dneska nic bo to nemelo cenu psat. Psal jsem tu ze dneska nic. A co jsi udelal dneska na auti??

Dneska jsem chtěl zkusit ještě nahodit zpět 15" plecháče,bo se mi zvedla spotřeba se 17" kolama o 2,5 litru,což se mi zdá trochu moc...tak jsem je chtěl na chvíli vrátit,pokud tam mám ještě letní pneu,jestli je to jen tím větším rozměrem...

Ale zapoměl jsem ořech na bezpečáky,tak tam zatím zůstaly Zenithy...a i tak dobře,bo je Neználek ještě neviděl live :D

Jo a namontoval jsem si zástěrky :huh:

Odkaz ke komentáři
Dneska jsem chtěl zkusit ještě nahodit zpět 15" plecháče,bo se mi zvedla spotřeba se 17" kolama o 2,5 litru,což se mi zdá trochu moc...tak jsem je chtěl na chvíli vrátit,pokud tam mám ještě letní pneu,jestli je to jen tím větším rozměrem...

Ale zapoměl jsem ořech na bezpečáky,tak tam zatím zůstaly Zenithy...a i tak dobře,bo je Neználek ještě neviděl live :D

Jo a namontoval jsem si zástěrky :huh:

Teda to je maso? A myslis,ze to je jen gumama?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...