Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Cus Bando. Tak vcera jsme na Bublu u Mareny udelali super pojistku vcetne havarijka za super cenu!!!! Prepis probehl taky v pohode a dneska jsem se byl podivat na cerne sport sedacky i s tapecema........ Zjistli jsem,ze souded dela i do aut a nejen do motorek a na Fabky toho ma fakt dost. Krom cerneho stropu z RS ma snad vsechno :D

post-3498-1286290019_thumb.jpg

post-3498-1286290045_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Cus Bando. Tak vcera jsme na Bublu u Mareny udelali super pojistku vcetne havarijka za super cenu!!!! Prepis probehl taky v pohode a dneska jsem se byl podivat na cerne sport sedacky i s tapecema........ Zjistli jsem,ze souded dela i do aut a nejen do motorek a na Fabky toho ma fakt dost. Krom cerneho stropu z RS ma snad vsechno :D
Dobrý podvečer všem :D

Jinak Kube černá stropnice na Fabku RS je u mě v garáži,

Odkaz ke komentáři
Dobrý podvečer všem :)

Jinak Kube černá stropnice na Fabku RS je u mě v garáži,

Ja vim, pamamatuju si to z nedele..... Rikal jsi,ze ji mas ale ze nemas madla ani stinitka. Tak mi ji tam zatim schovej prosim ;) :D A co rikas na ten vzor tech sedacek? Me se libi a krom toho,ze jsou spinave z ulozeni tak nejsou nijak poskozene :D

Odkaz ke komentáři
Jj...ptal jsem se na Bublu :D Já mám totiž taky Kooperativu a platím i s havarijkem 16 tis. ročně :(

Ona to ma cca za polovinu te tve.... ;) Ale neptej se me jak to udelali. Vim,ze se braly v potaz Bonusy jejiho tatky..... Ale vic nevim. :P

Koukněte na mé dnešní dílo ,oprava lemu zadního kola, i Razty pochválil :D

Nezalku ty jsi ale sikovny!!!!!! :D :) ;)

Odkaz ke komentáři
Asi se zeptam Marka jestli by nešlo něco s tou mojí udělat...bonus mám za 65 měsíců...jinak bych platil přes 20 tis. :)

To se ho urcite zeptej. Byl tam i Power a ten prohlasil,ze sere na nejake bonusy a kazdy rok si dela pojistku nekde jinde bo dostane tolik slev nez kdyby byl porad u nekoho....... A ten pojistovak to odkyval taky......... :D :D

Odkaz ke komentáři
Caute bando, jak je?

Me se dneska extremne nedari, rano jsem sroloval komplet leve pruujezdnice na vleku, ale kdyz rikam komplet myslim tim i drzaky...

Byl jsem dneska u Jendy pro sadu zamku, expandoval a uz ma dve patra. Mam vas vsechny pozdravit.

Cos robil,zes roloval :D

Odkaz ke komentáři
Hoblik...jestli nemá vliv částka na kterou to pojistíš...mám to na 200 tis. a co jsem se ptal,tak jinde by byli ještě dražší.

Ja mam octavii II pojistenou na 500 000 kč - ceska pojistovna, firemni auto, tzn. zadne bonusy, zadne ulevy - berou to jako sluzebaka, i kdyz jsem jediny majitel a osoba ve firme, povinne ruceni s oknem, proti kradezi a havarijni pojisteni a mam rocni pojistku 20 tis kc, takze je nekde neco blbe.....

Octavku jednicku mam jako soukroma osoba, pojisteni na 350 000, kooperativa, a vychazi me to povinne ruceni, okno, havarka, kradez na 12 tis. rok a to jsem presel od CP, kde jsem platil o 5 kazdy rok vic.....zmenu jsem prave delal tento rok .....

Odkaz ke komentáři

mám špatné zadní tlumiče + dorazy + ložiska a chtěl jsem po něm at když už to tam bude mít mi rozebere EGR ventil, vyčistí ho a že mu v patek donesu jak tam bude mít auto záslepku a dá ho pryč... No to jsem si dovolil.. Dostal jsem kartáč a přednášku o tom že to nejde. Bylo mi řečeno že když zaslepím EGR ventil tak nezhasnu motor... Potom výstupu jsem si vzal auto a jel jsem radši pryč.

Jsem se ani neobjednával jsem si vzal auto a jel pryč.. Radši si to udělám sám

Upraveno uživatelem majorak
Odkaz ke komentáři
mám špatné zadní tlumiče + dorazy + ložiska a chtěl jsem po něm at když už to tam bude mít mi rozebere EGR ventil, vyčistí ho a že mu v patek donesu jak tam bude mít auto záslepku a dá ho pryč... No to jsem si dovolil.. Dostal jsem kartáč a přednášku o tom že to nejde. Bylo mi řečeno že když zaslepím EGR ventil tak nezhasnu motor... Potom výstupu jsem si vzal auto a jel jsem radši pryč.

Jsem se ani neobjednával jsem si vzal auto a jel pryč.. Radši si to udělám sám

To víš ,odborníci na slovo vzatí :D :D :)
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...