carlos Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Mirku kdy obracáme? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 To Neználek: No ten byl... Mi zvedl hladinu adrenalinu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Karle sundal jsem přední nápravu ,tak se dělá i ten kufr a vyvařují se podběhy. Až to bude tak dám vědět.a uděláme srázek s kafém a pokecem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Hoblik...divné to je, a proto jsem se o to začal zajímat a chtěl bych to změnit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Rudo nebyl jsi nahodou u Vrany? Material vem pres Seba a praci si domluv se s Jajicem, je sikovny a ma i pekne cenovky! Dekuji vsem zbylim gratulantum za prani. Musim se pochlubit se svym novym prirustkem. Mam novou kacenku, vlastne kachnisko co nadherne zpiva... Je to totiz radio :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Rudo nebyl jsi nahodou u Vrany? Material vem pres Seba a praci si domluv se s Jajicem, je sikovny a ma i pekne cenovky! Dekuji vsem zbylim gratulantum za prani. Musim se pochlubit se svym novym prirustkem. Mam novou kacenku, vlastne kachnisko co nadherne zpiva... Je to totiz radio :D k Vránovi už nechodím je moc drahý a nějak nevím proč mu nevěřím... Byl by mi to schopen udělat i přes víkend? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 pěkná kachnička :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Dokoukám Němou barikádu :D a jdu spinkat ,ráno je třeba nastoupit do garáge.Hubert čeká tak dobrou noc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 k Vránovi už nechodím je moc drahý a nějak nevím proč mu nevěřím... Byl by mi to schopen udělat i přes víkend? Vsechno je o domluve a s Petrem je dobra domluva. Zeptej se ho, mozna ti udela i cenovku na material a nebudes muset nikde jezdit... pěkná kachnička :-) Dik za pochvalu, jsem dostal od Petky :-* 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 oka diky moc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Jak rika Janek. S Jajicem se da domluvit v pohode. Ja jsem ted u nej servisoval v pondeli odpoledne. Ale uz jsem u nej servisoval i o vikendu. Je fakt v pohode. Hod mu SZ a uvidis :D A jinak vam preji dobrou noc a mejte se tu. Ja jdu spat a rano vstavam a jedu do prace. Zatim ahoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 jop diky uz jsem mu psal... Taky přeji všem dobrou noc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 tak jsem se vrátil z Žiliny ze školení.........oktávečka vzala 5,9 a klobouka jsem nejel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 čaute taky se tak nudíte? jajic já jel do Lip. Mikuláše za 5,8 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 čautetaky se tak nudíte? jajic já jel do Lip. Mikuláše za 5,8 :D ale já to beru jako úspěch.....4x4 a 19" pneu 235mm široké :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 ale já to beru jako úspěch.....4x4 a 19" pneu 235mm široké :D No já taky ... 1.4 16V 55kW ve čtyřech lidech :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 dobrou noc preju :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 dobrou noc preju :D Dobrou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 čest Fune zkuste si přehodit první pismenka.... vznikne : Fest Čuně :D :(:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 6, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 Dobré ráno všem. Tak už mám po měsíci doma celou rodinku. :( Tady jsou Ti naši malí caparti ...... :D Netuším proč mi v práci nejdou nahrát fotky. Takže asi až večer to sem hodím. Dobré ráno všem. Tak už mám po měsíci doma celou rodinku. :( Tady jsou Ti naši malí caparti ...... Netuším proč mi v práci nejdou nahrát fotky. Takže asi až večer to sem hodím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 6, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 Dobre rano ve spolek. Ja uz jsem v Prostelove. Dneska me veze Rubi Bublinkou. Kolega se jeste chysta. Vubec se mi nechce.... Hnusna prace... Ale Bublinka jede super. Holky pojedou domu samotne tak jim drzim palce :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 6, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 Dobre rano ve spolek. Ja uz jsem v Prostelove. Dneska me veze Rubi Bublinkou. Kolega se jeste chysta. Vubec se mi nechce.... Hnusna prace... Ale Bublinka jede super. Holky pojedou domu samotne tak jim drzim palce :( Dobré ráno, že by kávička na Omvu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 6, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 Dobré ráno, že by kávička na Omvu ? Uz jsme vyjeli od kolegy smer Brno. Rubi smer Trnavka. Kde jsi ty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 6, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 Uz jsme vyjeli od kolegy smer Brno. Rubi smer Trnavka. Kde jsi ty? Já v kanclu v OV. Zatím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 6, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 Já v kanclu v OV. Zatím. A ja myslel,ze nekde na ceste kdyz jsi psal kafe na OMW..... Tak to nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Říjen 6, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 tak Kube opatrně :( já valím opět na slováky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 6, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 Dobré ránko :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.