Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Cau vsem i kdyz tady zrovna nikdo neni......... Hobliku ty kola jsi na Molika dal jen na zkousku???? Dle meho nazoru Edovi slusely vic..... Ale to je jen muj nazor :)

Je ahoj Jero.... Jsi zrovna prisel jak jsem to psal :palec:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Cau vsem i kdyz tady zrovna nikdo neni......... Hobliku ty kola jsi na Molika dal jen na zkousku???? Dle meho nazoru Edovi slusely vic..... Ale to je jen muj nazor :o

Je ahoj Jero.... Jsi zrovna prisel jak jsem to psal :o

Zdarec :) on se semtam někdo ukáže :palec:)

Mě se ty kola na Molovi docela líbí ,je to zase něco jinýho ;)

jinač tady něco pro H na zimu ;)) a háádejte co to je :P

post-863-1286629746_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Zdarec :palec: on se semtam někdo ukáže ;))

Mě se ty kola na Molovi docela líbí ,je to zase něco jinýho ;)

jinač tady něco pro H na zimu :o) a háádejte co to je :o

Tak ja nerika,ze jsou ty kola skarede nebo ze by to Molikovi nesluselo ale na Edovi vypadaly lip. Videl jsem je oba soucasne nazivo a na Edovi byla proste hezci ale respektuji tvuj nazor :)

A ze by to byla kozka na kapotu i s usima?????

Odkaz ke komentáři
Tak ja nerika,ze jsou ty kola skarede nebo ze by to Molikovi nesluselo ale na Edovi vypadaly lip. Videl jsem je oba soucasne nazivo a na Edovi byla proste hezci ale respektuji tvuj nazor :)

A ze by to byla kozka na kapotu i s usima?????

Však já se s tebou o tom nehádám :o :palec: ;) Možná to bude tím,že já je zase na obou autech neviděl takže ti věřím ;))

Ano , už i já mám kožku :o

Jak se jinač daří ?

Odkaz ke komentáři
Však já se s tebou o tom nehádám :o :) ;) Možná to bude tím,že já je zase na obou autech neviděl takže ti věřím ;))

Ano , už i já mám kožku :o

Jak se jinač daří ?

Tak nejak vselijak. Neco na me asi leze a Rubi to neni.... Zase sedim v Milane a doma budu koncem mesice. Ale tesim se o to vic protoze budu delat na autech. Pojedu pro nove sedacky do Bubliny a Lilo by uz mela byt taky opravena. :palec:

Odkaz ke komentáři
Tak nejak vselijak. Neco na me asi leze a Rubi to neni.... Zase sedim v Milane a doma budu koncem mesice. Ale tesim se o to vic protoze budu delat na autech. Pojedu pro nove sedacky do Bubliny a Lilo by uz mela byt taky opravena. :palec:

Jo to mám taky poslední dobou ,že na mě leze všelico ,ale žena ne a ne :D :D .No koukal jsem,že šla Bubla k Rubi , pár věcí mi tady uniklo no :rolleyes: ,...a co si měl s Lilo ?

Jero pekne :)

:) snad to něco vydrží :)

Odkaz ke komentáři
Jo to mám taky poslední dobou ,že na mě leze všelico ,ale žena ne a ne :) :) .No koukal jsem,že šla Bubla k Rubi , pár věcí mi tady uniklo no :rolleyes: ,...a co si měl s Lilo ?

Tak jak jsem byl ted doma tak se menily predni tlumice i s ulozenim a predni brzdy s deskama a napinak remenu na altik a celou dobu co Lilo mame nas trapi ESP. A konecne se mi podarilo sehnat cidlo co hlasi chybu tak by melo kazdym dnem prijit a snad to bude ono a uz to bude konecne fungovat!!!!!!! No a pak je v budoucnu na rade dvojhmota a asi pujde i nova spojka a to kolem.......

Jinak ahoj Romane a Tome a Marosi :palec:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Tak jak jsem byl ted doma tak se menily predni tlumice i s ulozenim a predni brzdy s deskama a napinak remenu na altik a celou dobu co Lilo mame nas trapi ESP. A konecne se mi podarilo sehnat cidlo co hlasi chybu tak by melo kazdym dnem prijit a snad to bude ono a uz to bude konecne fungovat!!!!!!! No a pak je v budpucnu na rade dvojhmota a asi pujde i nova spojka a to kolem.......

Jinak ahoj Romane a Tome :rolleyes:

Tak to jakobys pak sedl do úplně novýho auti :palec: Tak hlavně ,aby všechno fungovalo jak ma .protože mi pripada ,ze jsou s temi auty posledni dobou jenom problémy

Odkaz ke komentáři
Tak to jakobys pak sedl do úplně novýho auti :rolleyes: Tak hlavně ,aby všechno fungovalo jak ma .protože mi pripada ,ze jsou s temi auty posledni dobou jenom problémy

Tim myslis Bublinu nebo Lilo????? Lilo je jak vymenena..... Sedi na ceste ulpne jinak. A Bublina dostane sporty. Foto najdes nekde okolo strany 1830.

Cus Kubo.Ja jen na skok.Byl jsem se vycurinkat a valim do garaze. Snazim se trosku udelat poradek -spis prerovnat veci :) a trosku priprava na zimu.

Barvy a veci podobne jsem uz prenesl do tepla.

Maro nemas nahodou jeste nejake veci z interieru???? Ja ma ten cerny a neco bych potreboval... Dik.

Ahoj Radime :palec:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
AHOJ :D

JERO VITEJ DO KLUBU VEMÍNEK :) :rolleyes::palec: :)

HOBLÍK A KDY BUDE DÁRCE ORGÁNŮ MOLÍK ? WAGEN UŽ SE NA TY JEHO ORGÁNY TŘEPE NEDOČKAVOSTÍ :) :D

Razty ted jsem normalne premyslel co tim klub vemínek mysliš........ A jedine co me napadlo je ta kozka ;)

Odkaz ke komentáři
Razty ted jsem normalne premyslel co tim klub vemínek mysliš........ A jedine co me napadlo je ta kozka :D

KUBE JEDNOU TO TADY PROHLÁSIL BADYS........ŽE JE TO KŮŽIČKA Z KOZÍHO VEMÍNKA :rolleyes::palec: :)

MAROŠ ČUS, NA RUM NEBYL ČAS :D MUSELI JSME SE ZAHŘÍVAT PRACÍ :) FŮŮŮŮŮŮJ PRÁCE,TO JE NEJHORŠÍ TOPENÍ :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...