Kube Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Zdarec ... škoda,chtěl jsem za Vámi zajet do čelendžru ,ale prodal jsem auto a zelenáčem mi švára odjel takže tímto zdravím a dejte si kofolu za mně :) Jero ktere auto jsi prodal? Tu stribrnou Hondici co mas v avatru??? Co ted planujes misto ni???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Zdar bando jak bylo na obědě ,já jsem obědval až teť ale pneu má Saška na Bonně už zimní. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Ty jo Jero,ty chystas misto na tu cos psal ze bude havex sprint Bud na tuhle,ale to by byl krajní případ kdyby dvě další co řeším byly k ničemu ... Mám dilema - bud stare auto co má motor z crxa :) nebo trošku mladší v sedanu a s 90kw pod kapotou nebo swapovanou 1.4 ,která by možná i barela trhla,ale ta by byla až po 20tém ),, nevím ... Jero ktere auto jsi prodal? Tu stribrnou Hondici co mas v avatru??? Co ted planujes misto ni???? Jj, přesně ta šla fuč a místo ní plánuju to co píšu výš.),každopádně zelenáč šel do serie a kašlu na něj ,je to takové rodinne auto ,, a jelikož si ti co s ním jezdí neváží toho jak se k němu chovám seru na úpravy údržbu a koupele,,není moje tak co,, že:) ale víte co ,, budu chtít radu ,,hodím sem fotky bez infa a které bude mít nejvíc hlasů nad tím pouvažuju :D) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Brej večír :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 No tak to je mazec, mit auto tyden, udelat tuning a hned ho prodat....hmm to je i na me silene rychle :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Jero Ty ty auta menis rychleji jak ponozky čeče :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 No tak to je mazec, mit auto tyden, udelat tuning a hned ho prodat....hmm to je i na me silene rychle a to je co říct :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 No tak to je mazec, mit auto tyden, udelat tuning a hned ho prodat....hmm to je i na me silene rychle Kola jsem si nechal :D) :D Jero Ty ty auta menis rychleji jak ponozky čeče :D Ted se dámy zhrozíte ,ale skoro je to tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Jak to druhé bude lepší tak není čeho litovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Jak to druhé bude lepší tak není čeho litovat Mirku čau Vím jedno ,rychlejší bude určitě ... Ale chybí mi stříbřena .., byla fajn . :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Me se libi ta prostredni, ocividne je nejmladsi a ma zajimave cerne kolecka a lizatko pod naraznikem..... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 (upraveno) co si myslíte o tomhle? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/vol...en/golf/8387243Ahoj, Jsem velmi rád, že máte zájem o koupi auta. Ceny a informace jsou správné, jsem prodat Volkswagen Golf, 1.9 TDI z roku 2005 s cenou 120.000, - Kc Jsem první majitel, auto bylo nikdy zapojeny do jakékoliv nehody, motor beží perfektne Auto je v perfektním stavu, poslední služby, které asi pred dvema mesíci, když jsem menil olej, nejsou tam žádné velké problémy. Všechny dokumenty jsou k dispozici, jsem si všechny výživné na autorizovaného servisu, mám servisní knížka, auto mít skutecné Km Máte-li zájem prosím odpovezte mi, abych mohla dát více informací o transakci, prosím odpovezte pokud možno v anglictine, rychle reagovat , Dekujeme vám napsal jsem dotaz a přišel mi zpět tenhle "strojopřeklad" Upraveno Říjen 10, 2010 uživatelem jajic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 tak jsem tu konečně... Palačinky byly výborné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Jajice ten Golf mi prijde jako tezky podvod......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 co si myslíte o tomhle? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/vol...en/golf/8387243Ahoj, Jsem velmi rád, že máte zájem o koupi auta. Ceny a informace jsou správné, jsem prodat Volkswagen Golf, 1.9 TDI z roku 2005 s cenou 120.000, - Kc Jsem první majitel, auto bylo nikdy zapojeny do jakékoliv nehody, motor beží perfektne Auto je v perfektním stavu, poslední služby, které asi pred dvema mesíci, když jsem menil olej, nejsou tam žádné velké problémy. Všechny dokumenty jsou k dispozici, jsem si všechny výživné na autorizovaného servisu, mám servisní knížka, auto mít skutecné Km Máte-li zájem prosím odpovezte mi, abych mohla dát více informací o transakci, prosím odpovezte pokud možno v anglictine, rychle reagovat , Dekujeme vám napsal jsem dotaz a přišel mi zpět tenhle "strojopřeklad" To bude nejaky podvod ..uz to tu nekdo neco podobneho daval....bude chtit urco zalohu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Dobra jazyk, ja su Masa dobra Čech :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Mariáne: ahoj.Psal jsem Ti zprávu ohledně telefonu.Chceš tu bílou C6? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 zálohu bude chtít urcite pres Western Union. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 zálohu bude chtít urcite pres Western Union. asi se zítra projedu do opavy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 asi se zítra projedu do opavy :) he he,jsi snilek vetsi nez ja 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 he he,jsi snilek vetsi nez ja :) proč?....mám chuť se na někom "odreagovat" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 proč?....mám chuť se na někom "odreagovat" jo,tak to je jina :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 kur.... typický opavák Hello , The car is in perfect condition, never involved in any accidents, no damage, no scratches, with no repairs needed on it, is like new, all taxes were paid, The car was bought in Czech Republic, I was engineering construction in Prague . The car has number plates and documents of Czech Republic, will receive all the documents you need to register the vehicle in his name without any extra taxes . I recently moved in London, United Kingdom with my job and I must sell the car because I need a car that is registered in United Kingdom, i sell cheap because is hard for me to register here ( cost to much )and I need the wheel on right here in United Kingdom, not because the car have any accident or something else.The car is in my garage and I can send it anywhere in Europe in 3 4 days to your home on my expense. We will use a Company-Shipping for this so we can have a safe deal and your money and my car can be safe.This company work with Sauto and we have both protection from Sauto If you are interested please reply me so I can give you more information Thank you for cooperation , 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Co to pise ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 No jo no ta uz vime ze to neni anglican a ani cech :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Napis mu,ze chces tu karu videt a at ti posle vinko kdyz je to tak super auto a je to oficialni prodej jeho auta ktere uzival v Praze....... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 To bude nejaky podvod ..uz to tu nekdo neco podobneho daval....bude chtit urco zalohu. To byl já, dával jsem tu Tourana. Odpověď mi přišla cca stejná a netel. nikdo nereagoval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 (upraveno) to Verush: tak tady jsou... potomci našeho experta Upraveno Říjen 10, 2010 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 zdar jak svina hospodo jedna zajimavá momentka :) kdo pozná kde to je ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Ahojte, pokec u palačinek byl fajn :-) No a teď sem se ještě učila a udělala hend první on-line test, zvládnuto na 90% tak se můžu jit koukat na TV :) to Verush: taky tady jsou... potomci našeho experta Jéé děkuju! Ti jsou úžasní.... nemít doma už dvě obludy tak hned jedno beru.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.