Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobry vecer tak sme zase neco s edikem najeli a nemuzu si to autko vynachvalit,nova banka na turbine kat a egr off,a jede to jak vymenene,spotreba taky fajna kolem 6,5litru v kombinaci.jeste tak 150 koni navic a bude to raketa.

Teda Tome ty s nim hezky postupujes :rolleyes: A jestli se u nej dostanes na 300PS tak to bude uz Raketak Eda :palec: :) :)

Odkaz ke komentáři

Dobrý podvečer všem :)

Razty nebudeš věřit ty šrouby co jsi mi vařil tak jsem je dal naopak :) .Tak jsem to vyřešil jinak a volantová tyč je na svém místě :palec: .Včil jen dát tu nápravu ať můžu dodělat to uložení a je to.Prozatím je tam pracovní volant pak tam ale půjde trojramínko :rolleyes:

post-48-1286642449_thumb.jpg post-48-1286642466_thumb.jpg post-48-1286642483_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Dobrý podvečer všem :)

Razty nebudeš věřit ty šrouby co jsi mi vařil tak jsem je dal naopak :D .Tak jsem to vyřešil jinak a volantová tyč je na svém místě :palec: .Včil jen dát tu nápravu ať můžu dodělat to uložení a je to.Prozatím je tam pracovní volant pak tam ale půjde trojramínko :rolleyes:

Miro,koukej co jsem nasel v garazi .

pokud bys chtel jeste nejake patlani na Hubika :) je to tve.

Bando helpnete mi, jakou barvu kožky? Mě by se pro Viki libila bežova kožka a černá nit? Co vy na to?

Dej cernou a bilou nit :) ....ne sranda.....v tom ti neporadim,nemam predstavivost.

Odkaz ke komentáři
Ty jo,to je teda ranec.

Znami kupovali slusnejsi kocarek a pod 10tis se nedostali......... Takze se tomu ani nedivim............

Ano Kube, bude to kluk nebo holka. :rolleyes::palec:

Ted jsi me dostal :) :) :) Ja to myslel tak,ze kdyz jsi psal dupacky tak,ze se bezne kupuji v brvach bud pro holku nebo kluka........ :D

Odkaz ke komentáři
Znami kupovali slusnejsi kocarek a pod 10tis se nedostali......... Takze se tomu ani nedivim............

Ted jsi me dostal :rolleyes::palec: :) Ja to myslel tak,ze kdyz jsi psal dupacky tak,ze se bezne kupuji v brvach bud pro holku nebo kluka........ :)

Zvolili jsem klasiku, bílá je univerzální pro začátek a pak se uvidí.

hmm, chceme trojkombinaci, korba, sporťák a vajíčko na jednom podvozku a jsem na dvaceti...

Odkaz ke komentáři
Zvolili jsem klasiku, bílá je univerzální pro začátek a pak se uvidí.

hmm, chceme trojkombinaci, korba, sporťák a vajíčko na jednom podvozku a jsem na dvaceti...

Tak s tim musim jen souhlasit. Jak s barvou tak s kocarkem..... Ty ceny jsou fakt silene....... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...