Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Přeju pěkný večer :)

Radime :D věř ,že to není poslední desítka co jen tak frkla , já jsem si to ted tak zhruba v tom pul roce zhrnul a byla by za to docela slušná octávka :D ,ale co je horší i pořádné VTíčko :D :D

dělám si srandu :D do děcek se cpe prachy dobře , dělá mi to radost ;)

AHOJ ;)

JERO VITEJ DO KLUBU VEMÍNEK :) :rolleyes::palec: :)

Čáu :D

No mám v plánu tě následovat a zkusit jak dlouho mi tam ta kóža vydrží :D :D , mám i návleky na rožky blatníků ,takže na zimu to tam určitě fláknu :)

Odkaz ke komentáři
Přeju pěkný večer ;)

Radime ;) věř ,že to není poslední desítka co jen tak frkla , já jsem si to ted tak zhruba v tom pul roce zhrnul a byla by za to docela slušná octávka :D ,ale co je horší i pořádné VTíčko :D :D

dělám si srandu :) do děcek se cpe prachy dobře , dělá mi to radost :D

Čáu :D

No mám v plánu tě následovat a zkusit jak dlouho mi tam ta kóža vydrží :D :D , mám i návleky na rožky blatníků ,takže na zimu to tam určitě fláknu :D

Nekde jsem cetl,ze do ditete za jeho zivot nacpes neco okol 5micu....... Nebo tak nejak......... :rolleyes::palec: :)

Jero s tou kozkou bomba :) :) :D :D

Odkaz ke komentáři
Nekde jsem cetl,ze do ditete za jeho zivot nacpes neco okol 5micu....... Nebo tak nejak......... :rolleyes::palec: :)

Jero s tou kozkou bomba :) :) :D :D

Joo tak proto je na mě tatík pořád taky nasraný :) :D ;) , tak je to docela možný ;) minimálně do 18´ ho živíš a to už je slušná doba na uvalení takovýho rance:))

Odkaz ke komentáři
Kube.......co balíček.......furt nic?

Kuwa furt nic!!!!!!!!! A neboj byl bys jeden z prvnich co by se dozvedel,ze prisel!!!!!!!!! Cekam na nej jak na vyplatu!!!!!! Uz aby kurna prisel!!!!!!!! Chci to uz mit za sebou!!!!!!!!!

Jinak ahoj Petre.

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Dobrý večer všem... tak konečně dneska s novými tlumiči... Velké díky patři Jajicovi za super odvedou a kvalitní práci... Je neuvěřitelné co všechno dělá tlumič... auto drží na cestě jak přibité... v autě je ticho a dnes jsem vezl tři lidi v zadu a nebyl problém... super ještě se dodělá zbytek a bude zase vystaráno...

a ještě milejší na tom všem byla cena... Páč při spočítaní v autorizovaném servise chtěli po mě okolo 10k a v neautorizovaném 7k a jajicová cena prostě paráda... není co řešit... ještě jednou velké díky

Odkaz ke komentáři
Dobrý večer všem... tak konečně dneska s novými tlumiči... Velké díky patři Jajicovi za super odvedou a kvalitní práci... Je neuvěřitelné co všechno dělá tlumič... auto drží na cestě jak přibité... v autě je ticho a dnes jsem vezl tři lidi v zadu a nebyl problém... super ještě se dodělá zbytek a bude zase vystaráno...

a ještě milejší na tom všem byla cena... Páč při spočítaní v autorizovaném servise chtěli po mě okolo 10k a v neautorizovaném 7k a jajicová cena prostě paráda... není co řešit... ještě jednou velké díky

Jo Jo Jajic je sikovny :rolleyes::palec: :) Taky jsem ted u nej menil tlumice a celou cestu domu jsem si uzival jak Lilo sedi a nekrouti se!!!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

jsem rád,že jsi spokojen :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
jinak jsem se dnes dobře pobavil.....prej od výměny motoru v cliu něco vzadu bouchá..........no fakt bouchalo,ale podvozek ok

manželka dala do kufru dětem skateboard a ještě jako správná blondýna kolečkama dolů :D :rolleyes: :D :palec: :D

Zapeklita situace :) :) :) :D :D ;) ;) :)

Odkaz ke komentáři
jinak jsem se dnes dobře pobavil.....prej od výměny motoru v cliu něco vzadu bouchá..........no fakt bouchalo,ale podvozek ok

manželka dala do kufru dětem skateboard a ještě jako správná blondýna kolečkama dolů :) :palec: :) :) :D

Taky uz jsem nekolikrat zazil podobnou situaci.... napr. od te doby co jste nam tady vymenii to pozarni cidlo tak nam nefunguje telefon! Taky je peklo, kdyz reknu zakaznikovi aby zrusil poplach velkym cervenym tlacitkem vlevo nahore na kterem je napsano emergency reset a on te pet minut presvedcuje ze tam takove tlacitko neni!

jak dvojče?? Někdo se opičíí..... :rolleyes:

zrejme ano, kratka modra fabka s bilymi koly

Odkaz ke komentáři
Taky uz jsem nekolikrat zazil podobnou situaci.... napr. od te doby co jste nam tady vymenii to pozarni cidlo tak nam nefunguje telefon! Taky je peklo, kdyz reknu zakaznikovi aby zrusil poplach velkym cervenym tlacitkem vlevo nahore na kterem je napsano emergency reset a on te pet minut presvedcuje ze tam takove tlacitko neni!

zrejme ano, kratka modra fabka s bilymi koly

Tak ted nevím co je horší zjištění, jestli to že ma někdo hodně podobné auto nebo to že jsi mě eventuelně nachytal jak jedu za milencem... :rolleyes::palec: :)

Odkaz ke komentáři

Jo a bylo to vubec smer Rychvald???? Co ja si teda alespon myslim tak Rubi jela po 21h z Ovy smer Pribor........ Jo a taky budu ted trosku donaset: konecne jsme se odhodlali a zalozili Rubi a Bubline jejich vlastni vlakno :rolleyes:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...