maros Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 jj,to vim.Mne jde o zjisteni zda je to 32 nebo 64 ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Maros vsak tam máš napsaný procesor Athlon 64 X2 Dual-Core...takže asi 64 bit ne? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 jj,to vim.Mne jde o zjisteni zda je to 32 nebo 64 ?? Je to 32bit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Tak to já jsem větší lama jak Maros ;)...myslel jsem Athlon 64 je 64 bit a Windows je OS...ten může být 32 nebo 64 bitový ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Má dvou jádrový procesor, ale neznamená to, že by musel mít 64bit systém, může mít jak 32bit tak 64bit, je to ale otázka kompatibility, musí to být podporované. Pokud má komp od novoty, tak tam má 32bit už jen proto, že na 64bit musí mít extra programy, nebo používat modulátor (teď nevím ten správný termín ;)) na 32bit, aby rozběhl 32bit aplikace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 aha,tajze zaklad je 32 ? Mam uz tam treti instalacku XP ;) Diky Lanci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 aha,tajze zaklad je 32 ? Mam uz tam treti instalacku XP ;) Diky Lanci. Jako třetí od novoty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 nehlede na to ze na tak male ramce by asi ani 64 nejely ;) ty jsou vhodne tak od 4GB a vyse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 NAZDAR BANDO :P DNES MI KAMARÁD V PRÁCI PORADIL ABYCH ZA JÍZDY ZKUSIL ZABRZDIT LEVOU NOHOU. MÁLEM SEM POLÍBIL ČELNÍ SKLO......KDO TO UŽ VYZKOUŠEL. TAK VÍ O ČEM MLUVÍM ;) NEUVĚŘITELNÉ JAK TO AUTO BRZDÍ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 (upraveno) nehlede na to ze na tak male ramce by asi ani 64 nejely ;) ty jsou vhodne tak od 4GB a vyse Petinko,ty se v tom tak vyznas ? :P at vim na koho se obracet Lanci,jj,od novoty. Poprve na novem mi to instalovali ne podle mych predstav,tak jsem si to nechal hned druhy den preinstalovat ,no a ted bylo v reklamaci,takze treti instal. Upraveno Říjen 6, 2009 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Razty : Na to si zvyknes, kdyz si chci zablbnout na mokru nebo na snehu tak taky tak brzdim aby mi auto zbytecne na dlouho necuklo ve vykonu a nepropadlo se to do turbo diry .... jelikoz jinak ze zatacky pak jedu po tecne ven. Ale todle se hodi delat spise na zadokolkach nebo ctyrkolach, u predniho nahonu to je leckdy o hubu .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 HOBLÍK TO MYSLÍŠ JAKO DRIFT ? JAK V ZIMĚ BLBNU JÁ, TAK MĚ BAVÍ PŘI PRŮJEZDU ZATÁČKOU STRHNOUT VOLANT A PŘITÁHNOUT RUČKU A KDYŽ UŽ CÍTÍM ŽE MI CHCE USTŘELIT PRDEL, TAK SEŠLÁPNU PLYN A SMYK SE SROVNÁ.....NO TEDA JAK KDY :P JEN V OKOLÍ NESMÍ BÝT STROMY ATD. ČLOVĚK NIKDY NEVÍ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 NAZDAR BANDO DNES MI KAMARÁD V PRÁCI PORADIL ABYCH ZA JÍZDY ZKUSIL ZABRZDIT LEVOU NOHOU.MÁLEM SEM POLÍBIL ČELNÍ SKLO......KDO TO UŽ VYZKOUŠEL. TAK VÍ O ČEM MLUVÍM ;) NEUVĚŘITELNÉ JAK TO AUTO BRZDÍ Jo to jsem taky zkoušel, v té levačce není vůbec cit, no je to takový test brzd :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Razty: neco v tom smyslu, pokud jsi v takove faze zatacky a adheze dovoli aby te predek vytahnul a zakousnul se do povrchu....u Turbo motoru kdyz prirzdis pravou, tak nez zpatky da pedal ti dost klesnou otacky a auto hned nezabira :)takze pro zkraceni toho momentu brzdim pravou .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 vy mate asi drevene nohy ;))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 LANCELOT.....A KDYBY SE TI PŘI TÉ ZKOUŠCE LEVAČKOU NĚKDO LEPIL NA PRDEL, TAK BY SE ASI NESTAČIL DIVIT ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 vy mate asi drevene nohy )))) JO JO VĚTŠINOU TU PROSTŘEDNÍ ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 LANCELOT.....A KDYBY SE TI PŘI TÉ ZKOUŠCE LEVAČKOU NĚKDO LEPIL NA PRDEL, TAK BY SE ASI NESTAČIL DIVIT ;) Právě, že lepil, jinak bych to nedělal, jasně že jsem na to nehampnul úplně, jde o to že jsem šláp rychleji než pravou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Petinko,ty se v tom tak vyznas ? :P at vim na koho se obracet no to asi ani moc ne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Razty : To zkus zitra tou prostredni, jak se ti to povede zabrdit z kila na nulu tak ti kupim flasku .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Razty : To zkus zitra tou prostredni, jak se ti to povede zabrdit z kila na nulu tak ti kupim flasku .) ;) :P :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 (upraveno) LANCELOT....TAK TO ZNÁM ;) KDYŽ SE ZA TEBOU ŽENE JAKO MAGOR A BLIKÁ TI DÁLKAMA DO OČÍ AŤ HO PUSTÍŠ A LEPÍ SE TI NA PRDEL, TAK STAČÍ BRNKNOUT PO PEDÁLU JEN ABY TI ZASVÍTILY BRZDOVÉ SVĚTLA A FRAJERA TO HNED PŘEJDE :P Upraveno Říjen 6, 2009 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Maros: tak win 32 nebo 64 bit !! 16bit to mají digitálky !! Neználku, ty chceš přesedlat a combi na coupe ?? Tak abych to vše uvedl na spravnou míru :P , byla doba kdy jsem ho strašně chtěl a toužil jsem po něm jak děcko po hračce ,ale byla rodina a s děckama to prostě nešlo tak že byla Š 120 LS a taky za něho chtěli hafo peněz .Teť jsme s maminou sami a mám combika(a toho nedám) tak že si splnim sen a toho RAPIDA 136 ;) si prostě za těch 5000Kč koupim i když budu určitě na něm dělat všechno od zajištění vyvaření kastle až po motor a taky to bude něco stát ale můžu řici že se na to těšííííííííím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Razty : To zkus zitra tou prostredni, jak se ti to povede zabrdit z kila na nulu tak ti kupim flasku .) HOBLÍK TO ASI NEPUDE......MUSEL BYCH SI PRODLOUŽIT BRZDOVÝ PEDÁL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 LANCELOT....TAK TO ZNÁM KDYŽ SE ZA TEBOU ŽENE JAKO MAGOR A BLIKÁ TI DÁLKAMA DO OČÍ AŤ HO PUSTÍŠ A LEPÍ SE TI NA PRDEL, TAK STAČÍ BRNKNOUT PO PEDÁLU JEN ABY TI ZASVÍTILY BRZDOVÉ SVĚTLA A FRAJERA TO HNED PŘEJDE Jj a nebo se ti nastěhuje do kufru :angry:však to znáš,a je to jedno jakej to je magor. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Razty : A nebo vyndat sedacku Neznalek : Pane tak to je super info ze budes mit takove auticko :)to budes mit perfektni vyplneni volneho casu :)skoda ze moje ruce nedovoli pustit se do takovych ukonu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Tak abych to vše uvedl na spravnou míru , byla doba kdy jsem ho strašně chtěl a toužil jsem po něm jak děcko po hračce :( ,ale byla rodina a s děckama to prostě nešlo tak že byla Š 120 LS a taky za něho chtěli hafo peněz .Teť jsme s maminou sami a mám combika(a toho nedám) tak že si splnim sen a toho RAPIDA 136 si prostě za těch 5000Kč koupim i když budu určitě na něm dělat všechno od zajištění vyvaření kastle až po motor a taky to bude něco stát ale můžu řici že se na to těšííííííííím ;) a jak jsi dopadl ? Byl jsi tam ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Byl a změřil na šířku 22,5cm ,zitra po telefonu to proberem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Da si nekdo Radika v nove slenici? ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 V NOVÉ SKLENICI TAK SEM S NÍM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.