Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

To bys nezaplatil :)citova hodnota........

Tak my uz jsme od tebe v podstate jedno auti koupili a jsme v klidu ;) Teda ja urcite ale Rubi nejak spekujuje s vykonem. Uz se me ptala jestli jde Bublina jeste zvednout. Jako,ze dostala uz cipnute auti a zajimala by ji zmena :P Tak me napadlo,ze reknu Funovi aby ji tam dal zaklad aby poradne poznala ten rozdil :palec::palec::palec:

Jeee a Marena uz ma uz avatar :P Super :palec::lol: :)

jo vykopal jsem nejakou fotku B)

Ale s upravou odpovedi Ti ti zatim moc nejde :P :lol::lol::lol:

Odkaz ke komentáři
Tak my uz jsme od tebe v podstate jedno auti koupili a jsme v klidu :lol: Teda ja urcite ale Rubi nejak spekujuje s vykonem. Uz se me ptala jestli jde Bublina jeste zvednout. Jako,ze dostala uz cipnute auti a zajimala by ji zmena :lol: Tak me napadlo,ze reknu Funovi aby ji tam dal zaklad aby poradne poznala ten rozdil :palec::palec::palec:

Ale s upravou odpovedi Ti ti zatim moc nejde :palec::lol: :) :P

tak ze udelame interculer ,nove turbo,vstrikovace+soft. FANOUS udela cca 180 ps a pak uvidime co spojka.tak uz setri :lol:

Odkaz ke komentáři
tak ze udelame interculer ,nove turbo,vstrikovace+soft. FANOUS udela cca 180 ps a pak uvidime co spojka.tak uz setri :lol:

Mareno ty provokatere ja nemyslel Sprintovy Zaklad ale ZAKLADnich 74kW....... :lol: :) :P a pise se intercooler voe :palec::palec::palec::palec:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Tak my uz jsme od tebe v podstate jedno auti koupili a jsme v klidu :lol: Teda ja urcite ale Rubi nejak spekujuje s vykonem. Uz se me ptala jestli jde Bublina jeste zvednout. Jako,ze dostala uz cipnute auti a zajimala by ji zmena :) Tak me napadlo,ze reknu Funovi aby ji tam dal zaklad aby poradne poznala ten rozdil :palec::palec::palec:

KUBE TY DRBNO...... :palec:

Odkaz ke komentáři
koni neni nikdy dost :palec:

Jo to mas pravdu. Ale nekdy uplne staci jeden kun..... Za volantem :palec:

haha tydle dostihy se mi libi .)nekdy si rikam ze nejlepsi je vubec nezacinat, jelikoz je to jako pernik, nejdriv obcas, pak nekdy, a nakonec nemas dost ani po dvojte lajne .)

Ty mas ale zajimave zkusenosti Tome :palec::lol: :) :P

KUBE TY DRBNO...... :palec:

Nemas brblat lasko :lol::lol: Mas byt rada ze mas tak super auticko :lol: Jestli ches tak si to muzem prehodit. Vem si Lilo a ja si budu uzivat Bublinu ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...