Hoblik Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 S navrhem souhlasim ;) S Verushou radi pomuzeme s pripravama staci rict .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 ZDAR LIDIČKY ;) LISTOPADOVÝ SRAZÍK TO JE DOBRÝ NÁPAD......MIRO UŽ MÁŠ NĚCO V MERKU KDE TO SPÁCHÁME ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Taky bych byl pro... ;) To jsou ty garáže na levé nebo pravé straně ? Musím se nějak objednat,nebo jak to funguje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 ZDAR LIDIČKY ;) LISTOPADOVÝ SRAZÍK TO JE DOBRÝ NÁPAD......MIRO UŽ MÁŠ NĚCO V MERKU KDE TO SPÁCHÁME ? jo to je dobrý nápad ted´ jenom kdy a kde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 tak uz mam plne bricho a je mi fajn. Ja olej menim pred garazi na kartonu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Taky bych byl pro... ;) To jsou ty garáže na levé nebo pravé straně ? Musím se nějak objednat,nebo jak to funguje? funguje to tam tak ze prijedes, u okna se te zeptaji co budes delat jestli mit spravovaz nebo na olejovou rampu a podle toho zaplatis do 20 max do 50kc olejove rampy tam jsou dve a normalni rampy asi 4. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 (upraveno) ZLATÝ KAHANEC...TO JSOU FOFRY ;) http://www.motorkari.cz/video/zajimava-vid...diho-14350.html Upraveno Říjen 7, 2009 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 (upraveno) Zdarec bando.Ja uz jsem v ocekavani co nastane :D Janku: vyrovnej to auto na tom logu Marosi to auto nemuze byt na rovno. Muselo by byt z profilu, nebo primo ze predu. Vypadalo by to divne. Ale jestli na me budes hodne hodny a posles original fotku ty Tvy kary na spalcich, tak si dam tu praci , orezu ji a vrazim Ti ji tam :D jo to je dobrý nápad ted´ jenom kdy a kde ;) No nevim jestli vydrzi Izzi az do listopadu. Chteli jsme to spachat na konci rijna. Lidicky chodite vubec nekdo nakupovat do AutoKelly? Vite o te az 30% sleve co mate jako členové Octavia Clubu? Upraveno Říjen 7, 2009 uživatelem Janek250 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Janku,ja tam obcas koupim ale slevu beru na nas podnik. Jinak SEBO ma take dost dobre ceny a je velice ohcotny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 AHOJ JANKU O SLEVĚ VÍM, ALE TO BY MI NEJDŘÍV EL PRESIDENTO VITTORIO MUSEL POSLAT TU KARTU KTEROU MI SLIBUJE UŽ 2 MĚSÍCE ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Janku,ja tam obcas koupim ale slevu beru na nas podnik.Jinak SEBO ma take dost dobre ceny a je velice ohcotny. Nevím co ani kdo je SEBO... AHOJ JANKU O SLEVĚ VÍM, ALE TO BY MI NEJDŘÍV EL PRESIDENTO VITTORIO MUSEL POSLAT TU KARTU KTEROU MI SLIBUJE UŽ 2 MĚSÍCE ;) Hmm, tak to je na levacku :D Ty prechody na zimni provoz bychom mohli spachat u tech garazi. Pujcim si z prace tu kravinu na mezreni hustoty elektrolitu a bodu mrazu fridexu, teda jestli ji najdu, starej zase uklizel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 (upraveno) Rosto,kdybys neco chtel,tak rekni,neni problem ti to vzit. Meric fridexu,take muzu pujcit !! SEBO je pan ktery prodava ND a ma super ceny...je z Karvine. priklad http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...623&hl=sebo Upraveno Říjen 7, 2009 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Hoši asi bude nejlepší se spojit s Markem ;) on tam prodává tak nám určitě řekne jak to s tou slevou vlastně je :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 (upraveno) Rosto,kdybys neco chtel,tak rekni,neni problem ti to vzit. Meric fridexu,take muzu pujcit !! Nevím jak se tomu nadava, funguje to na principu pruhledoveho mikroskopu... je to takova ta pikacovina co tam na sklicko kapnes kapku fridexu nebo kyseliny z baterky, pak proti svetlu tim kukatkem koukas na to jake jsou tam hodnoty :D Hoši asi bude nejlepší se spojit s Markem ;) on tam prodává tak nám určitě řekne jak to s tou slevou vlastně je :D Který Marek, znám ho? A ve které Kellyně? Upraveno Říjen 7, 2009 uživatelem Janek250 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 čau bando Janku krásná práce to logo a Miro piš termín srazíku. Maroš: tak vidím že už máš téměř přeinstalované windowsy !! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 (upraveno) Marek - MARK dela v OV a myslim ze neznas. ten bazmek se jmenuje refraktometr Upraveno Říjen 7, 2009 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Mám dojem že se tomu nadává FRAKTOMETR,použivalo se to i na dole na měření emulse pro štítové vyztuže ;) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Tak byl rychleší a ještě si tam přidal to RE ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 čau bando Janku krásná práce to logo a Miro piš termín srazíku. Maroš: tak vidím že už máš téměř přeinstalované windowsy !! ;) Jo dal tam EuroWindows 7 x86 by PL :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 To je vul kaviárový tousty ;) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 (upraveno) Bude to třeba probrat co a jak se bude dělat ,pokud by to bylo jen měření kapalin tak se to dá spáchat kdekoliv ,ale pokud by jsme to dělali i s výměnou oleje a filtrů tak se to pokusím domluvit se správcem arealu a pokud se trochu složíme (kč) tak věřím že nám to povolí. Upraveno Říjen 7, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Rosto,kdybys neco chtel,tak rekni,neni problem ti to vzit. MAROŠ POTŘEBOVAL BYCH XENONY I S NIVELACÍ TAK DO TŘÍ TISÍC :D TO ASI NEKLAPNE CO ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Tak takovou slevu by ti nevykouzlil ani PAN TAU ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Jako v eurech :) tak to ti určitě zajistí ;) ;) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 JÁ HO JEN POKOUŠÍM ;) CO KDYBY MI NÁHODOU PUSTIL TY CO SE MU VÁLÍ DOMA :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Dnes jsem si domů přivezl new služebáčka. 1,9TDI/74Kw, el.přední okna, el.vyhřívaná zrcátka, namuál klima, centál s DO ( vystřelováky ), PP, 2x air 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Rado,pekne a co ten volant a ty zrcatka ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Jo úplně cítím jak voní krásně novotou ;) tak že ti skončilo kodrcání :D fabkou to jsi určitě rád :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 A domluv šefikovi ať ji nechá čipnout ať se sníži spotřeba ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.