Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

A dobré podminky na uver ? nebo porad jeste pretrvava ten vztah banka - klient ber nebo nech ?

tak zatim to bylo jen na pozemek a nebyl to primo uver ale kombinovane pres stavebko. Podminky tak v normalu, ale vynahrazuje mi to odobni bankerka pristupem, fakt mame dobrou co pozjistuje, poradi a pomuze. Jsem s ni spokojeny.

Btw: nemate nekdo znameho projektanta co by odpovidal pomeru kvalita/cena? Davat 50tis za projekt rodineho domku mi prijde jako dost velky peniz :)

Odkaz ke komentáři
Zdravim.... ja rano odhazel pred barakem,pak v praci a ted uz doma v teple....

Nechapu jak v zime ze dvouproude silnice je hned jednoprouda a vseci jezdi uprostred :pest:

Tak mi to s brachou od Rubi odhazeli jak za barakem tak i pred barakem. U nas je jednouprouda silnice uz od vcerejska..... :) Jo a uz jsme vypili 2 kofoly tak to mam nachystane. Kolik ti jich jeste chybi?

Odkaz ke komentáři
tak zatim to bylo jen na pozemek a nebyl to primo uver ale kombinovane pres stavebko. Podminky tak v normalu, ale vynahrazuje mi to odobni bankerka pristupem, fakt mame dobrou co pozjistuje, poradi a pomuze. Jsem s ni spokojeny.

Btw: nemate nekdo znameho projektanta co by odpovidal pomeru kvalita/cena? Davat 50tis za projekt rodineho domku mi prijde jako dost velky peniz :pest:

Kdy začínáte kopat základy ? :)

Odkaz ke komentáři

Btw: nemate nekdo znameho projektanta co by odpovidal pomeru kvalita/cena? Davat 50tis za projekt rodineho domku mi prijde jako dost velky peniz :)

Zdravím tak jsem se zrovna vrátil dom a zděsil jsem se... No vidím to tak na minimálně hodinovou makačku. Bohužel fréza jsem já a parkoviště před lékárnou už skoro nejde vidět... Takže zatím

Jinak Janku poptám se ti jednoho známého. Dělá celkem zajimavé projekty. Zeptám se na cenu a zda nemá teď nějaké rozdělané zakázky a dám ti vědět...

Odkaz ke komentáři
Obávam se že jediní mechoši jsou Marena Junior a Senior.....

tak Hoblik to vystihnul.zamestnance jsme meli 3 ale postupne to odpadavalo protoze delali na blbe.zatim jsem nikoho schopneho nenasel.ale bude treba protoze tatovi se uz taky moc nechce makat.on se vidi v kanclu.ha ha .tak ja mam alespon pestry zivot.delam tady prakticky vsechno.

Odkaz ke komentáři

Tak a parkoviště vyhrabané a ja blbec si postavil Bedrunku na parkoviště a co se nestane? po celém dni kolem nás poprvé projel odhrnovač a zasypal mi Bedrunku... Takže jsem si ji dneska už podruhé vykopal... Kolik jste tak dali za ty frézy? začínáme o tom silně uvažovat... Jinak v neděli pokud to půjde, tak pojedu omrknout Bílou a Jablunkov z lyžařského hlediska...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...