Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Petinka je na nekde pivu, tak muzu otevrene priznat ze ja bych radeji sahnul po tomhle

nez po A6tce :)

:P

Ale já neřekl, že bych po ni šáhl raději než po Tobě. Na výběr bylo mezi Staňou a A6. Kdybys byla v možnostech i Ty................. :)

Tohle asi nevyžehlím. Razty nemate na te stavbě parni valec? Tim bych to možná srovnal :D Poznámky, že bude stačit abych "válel sudy" že kulatý jsem na to dost si chte od cesty, jo bando :)

Odkaz ke komentáři

Tohle asi nevyžehlím. Razty nemate na te stavbě parni valec? Tim bych to možná srovnal :)

JANKU PARNÍ VÁLEC NA FIRMĚ NEMÁME, MY JSME ZÁMEČNICKÁ FIRMA, ALE POŘÁDNÉ KLADIVO BY SE TAM URČITĚ NAŠLO :D JENŽE TÍM BY SI TOHO ASI MOC NEVYŽEHLIL :)

JÁ MYSLÍM ŽE MŮŽE BÝT PETINKA V KLIDU, CO JSEM VIDĚL NA TĚCH FOTKÁCH, TAK TO ANI NEMĚLO POŘÁDNÝ KOZY :P :P TO UŽ BYCH SI ASI FAKT RADĚJI SÁHL NA TU AUDINU :)

Odkaz ke komentáři

Jj jen si pořád stěžujte ja dnes od rána na výlovu rybníka :) ,ale máme sloveno a první rybník mám z krku :D .Ještě jeden a bude hotovo teda pokud jde o rybníky pak už jen přelovit pstruhovku od škodlivé ryby :) (nežadoucí ,lovime el,agregátem) a může přijit zima :) ,teda pokud jde o ryby.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...