blondakxxx Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 dobrou.......zítra třeba jít do rachoty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Jdem si ještě pustit HIMYM, tak dobrou noc všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 TAK TAKY DOBROU BANDO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Taky končím, dobrou všichni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 mějte se a spěte sladce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Nerozloučil jsem se a jelikož ani usnout nemuzu napravim to ted... Dobrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Tak že příjemné dobré ráno všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Dobré ráno I když zatraceně deštivé, opravdu hnus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 (upraveno) No v Havířově neprší je sice zataženo ,ale to neva půjdu připravovat ty svazky pro tu řídící jednotku Upraveno Říjen 12, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gespenst Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Dobré ráno, v Ostravě ráno kolem 7 nepršelo ale teď už krápká obstojně. Chudáci ti co nejezdí v dešti dneska musí asi MHD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Dobré ráno,v Ostravě ráno kolem 7 nepršelo ale teď už krápká obstojně. Chudáci ti co nejezdí v dešti dneska musí asi MHD. Ahoj Já šel pěšky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gespenst Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 AhojJá šel pěšky Stejně to nechápu. Víš jaká je to paráda jak ti ta voda / bláto stříká všude kolem auta. Mě osobně to strašně baví .... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Zdravim vsechny dneska to bude asi dalsi uprseny den Jinak sice prsi a Molik je schovany pekne v teple v garazi ale pracovni auto to jisti :)tomu voda nevadi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Stejně to nechápu. Víš jaká je to paráda jak ti ta voda / bláto stříká všude kolem auta. Mě osobně to strašně baví .... Však to byla jen sranda, jezdím za každého počasí, ale tento týden jsem bez auta, takže pěšo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Stejně to nechápu. Víš jaká je to paráda jak ti ta voda / bláto stříká všude kolem auta. Mě osobně to strašně baví .... Čím víc bláta tím líp? To znám, taky to tak mám :P Dobré ráno lidičky Toužíte ještě někdo po teplém hovězím vývyru tak jako já??? Venku je teda pěkně hnusně... lezu zpátky pod peřinu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Zdar partyjo koukám že večer v hospůdce je živo asi se dnes po odpolední stavím na něco dobrého na zahřátí v tom upršeném počasí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Čím víc bláta tím líp? To znám, taky to tak mám :P Dobré ráno lidičky Toužíte ještě někdo po teplém hovězím vývyru tak jako já??? Venku je teda pěkně hnusně... lezu zpátky pod peřinu! někdo leze do peřin a někdo musí do toho hnusného počasí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Čím víc bláta tím líp? To znám, taky to tak mám Dobré ráno lidičky :P Toužíte ještě někdo po teplém hovězím vývyru tak jako já??? Venku je teda pěkně hnusně... lezu zpátky pod peřinu! Taky zalezu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Tak jsem z garáže doma svazky jsou předělané.Ale je tam hnusně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Nazdaros ... Tak jsem dorazil z Wisly a nebavi me to pocasi ... Jeste kdyz jsem si ted precetl ,ze cesko ovladne Prosinec ,probehl mi doslova mraz po zadech ... Jak se vam jinac dari pri pondelku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Jero asi ten srázek :) co jsme plánovali jako přípravu na zimu :D bude dřive. :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 tak ja fičím do práce vlastně né do zaměstnání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Jero asi ten srázek :) co jsme plánovali jako přípravu na zimu :D bude dřive. :P :) tak abychom se nekde v tech havirovvskych ulickach neutopili nebo neumrzli ... Kdy davame termin ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Jero asi ten srázek :) co jsme plánovali jako přípravu na zimu :D bude dřive. :P :) Ahoj Mirku, budes zitra poobede delat na Jarunce v garazi, budu se pohybovat kolem Havirova tak bych se stavil a optal se na par veci ohledne capiku, uz s nim chci konecne pohnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 no jo, takove teplotni vykyvy se v ceske republice objevily naposledy pred 10 lety. No nevim co je na tom pravdy, v te dobe me spis zajimalo ktera barbina je zrovna v kurzu, nez to ze je nejaky vykyv teplot :) Hlavne aby to zas nebylo blaznovstvi pocasi v kratkodobem horizontu a vanoce zase na blate :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Bando ale vážně kdo si vezme pod partonát akci "Pivo v MAXovi alias sraz OC bez octavii"? Meli bychom se prostridat vsichni, at si to kazdy zkusi :D Neznalek a BlondakXXX maji uz pro tento rok "svoji akci" uspesne za sebou. Me akce teprve ceka v podobe "Octa šlus". Hoblika taky, ikdyz jeste o tom napadu na sraz co se zrodil v hlave Petince jeste nevi. (pisu Ti SZ) "Pivo v MAXovi alias sraz OC bez octavii" ... Nehlaste se vsichni. Neni to nic sloziteho, blondak mi da za pravdu. Chce to jedine, urgovat lidicky at hlasi pocet hlav kolik prijde a udelat co nejdrive rezervaci. !!!Posledni vyzva!!! ... pak nekoho demokraticky urcime :) !!!A piste i jestli Vám všem, nebo alespoň většině vyhovuje 24.10.2009!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Janku pošli mi tel číslo Sz ať se spojime ohledně toho spodního krytu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Hoj všem. Jak Vám šlapou Kabáti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 ahojte, dnesmi přišel tento ftípek... Přijde cikán do obchodu se zbraněmi a ptá se "Máte nunčaky?" Prodavač "Máme ale cikánům je neprodáváme" Cikán "A co boxery? Máte?" Prodavač "Máme ale cikánům je neprodáváme" Cikán "A revolvery máte?" Prodavač "Máme ale cikánům je neprodáváme" Cikán "A co brokovnice? Máte?" Prodavač "Máme ale cikánům je neprodáváme" Cikán "Ty, a co máš proti cikánom?" Prodavač "Všechno, co tu vidíš" !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 !!!Posledni vyzva!!! ... pak nekoho demokraticky urcime tak já bych demoktaticky určil nějakého Haviřováka !! Cože RAZTY se hlásí ??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.