Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobrý večer... Tak jsem si dovezl domů novou hračku i s notasem na to určeným páč novější WIN mi to nechce brát :). Včera přišla kamarádovi do Olomouce tak jsem si pro ní dnes jel. Za ty prachy jsem měl trošku strach jestli pojede ale jede a bez problemu. Ted se s tím jen musím naučit a hlavně nic nezvorat :smich: :lool:

post-871-1300825096_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Hezky vecer pratele. Vcera jsem se tak zabral do testovani Hatatitly,ze jsem do dneska najezdil 400km :lool: A ted uz jsem zbaleny a prichystany zitra vyrazit pryc. Sice se mi opravdu vubec nikam nechce!!! Tak se tu mejte moc hezky a ja se vam brzo ozvu. Moc rad jsem vas vsechny v nedeli videl. Tak tedy ahoj pratele :smich:

Odkaz ke komentáři
Hezky vecer pratele. Vcera jsem se tak zabral do testovani Hatatitly,ze jsem do dneska najezdil 400km :) A ted uz jsem zbaleny a prichystany zitra vyrazit pryc. Sice se mi opravdu vubec nikam nechce!!! Tak se tu mejte moc hezky a ja se vam brzo ozvu. Moc rad jsem vas vsechny v nedeli videl. Tak tedy ahoj pratele :lool:

Jen užívej koníků :-) Jinak ti přeji šťastnou cestu a ať to rychle uteče ať se zase vrátíš a zajdeme někam na to pivo :smich:

Odkaz ke komentáři

Stojí v parku 2 sochy proti sobě. Stojí 1 rok, 20. Přiletí za nima anděl a povídá:"Když tady tak dlouho stojíte, dám vám 30 minut lidského života. Dělejte si co chcete."Sochy ožijou, mrknou na sebe a šup do křoví. Ozývají se různé zvuky a za čtvrt hodiny celé šťastné vylezou. Anděl říká: "Ještě máte 15 minut." Tak sochy jdou znovu a ta jedna povídá: "Ale uděláme obráceně,ty budeš držet holuba a já se na něj vy*eru."

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...