Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobré ránko, dneska se mi ani za nic nedaří tady přispět z mobilu. Asi mu vadí ten časový posun, mně bude vadit až zítra ráno při vstávání.

Jinak Hoblik se omlouvá z dnešních motokár, prý mu není dobře (ale já dobře vím, že se mu bezemně nikam nechce jít :palec: a já bohužel musím dnes dát přednost učení před zábavou)

Blonďák: co je na Slezské? hřbitov?? ;)

Odkaz ke komentáři
Dobré ránko, dneska se mi ani za nic nedaří tady přispět z mobilu. Asi mu vadí ten časový posun, mně bude vadit až zítra ráno při vstávání.

Jinak Hoblik se omlouvá z dnešních motokár, prý mu není dobře (ale já dobře vím, že se mu bezemně nikam nechce jít :palec: a já bohužel musím dnes dát přednost učení před zábavou)

Blonďák: co je na Slezské? hřbitov?? ;)

ano

a z mobilu mi to taky nejede resp. na desátý pokus

Odkaz ke komentáři
A co tam máš teď nějaké odvětrávané? :palec:

Nééé ;) . Sourduzi u letošního modelu upravili způsob zavěšení zadní nápravy ( kvůli odlehčení ) ale na úkor komfortu a ten spočíval v tom, že když se kočár složil tak se dal po zadních kolet převážet. U letošního modelu je zadní kola při složení zablokují brzdou. Tak jsem jim to trochu upravil rozbrušovačkou a švajzaparátem. :palec:

Odkaz ke komentáři
Nééé ;) . Sourduzi u letošního modelu upravili způsob zavěšení zadní nápravy ( kvůli odlehčení ) ale na úkor komfortu a ten spočíval v tom, že když se kočár složil tak se dal po zadních kolet převážet. U letošního modelu je zadní kola při složení zablokují brzdou. Tak jsem jim to trochu upravil rozbrušovačkou a švajzaparátem. :palec:

Tak to už je hard tuning :) :palec:

V tom vetru vam to litalo samo :palec:

Ale šlo to čeče, hráli jsme v závětří... No zas bych si šla zahrát :)

Vectome + Neználku: ahojte

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...