Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

JERO TAK NÁROČNÝ URČITĚ BUDE HLAVNĚ PRO JÁTRA ;) :smich:

NEJHORŠÍ BUDE KDYŽ SE VRÁTÍM DOMŮ A MOJE DRAHÁ SE MĚ ZEPTÁ..........JAK SES TAM MĚL ? A JÁ ODPOVÍM .........ANI NEVÍM :P ;) :huh: :) :lol:

tak snad to zvládnu,ted mi to docela jde :smich: :smich: to víš,chvíle odpočinku a pak hned natvrdo do toho :smich:)))

no a co odpovíš prostě jednoduše ... dob...léé :smich:)) :smich:

Odkaz ke komentáři
http://skoda.sbazar.cz/octavia-rs-lpg-151k...t-o5323093.html

TAKY PĚKNÝ KOUSEK 151 KW :)

ALE BADYS ŘÍKAL ŽE ŽLUTÁ JE NA PRD , ŽE NA TO SEROU MUCHY :huh:

WOODY UŽ MĚ UPOZORŇOVAL ŽE LETOS ODVOZ NEBUDE ? PROTOŽE JEDE SÁM A MAMČU NECHÁVÁ DOMA :lol:

já psal že možná nepojede :P chce moc jet, akorad ma nemocenskou a vychazky jen po obědě tak nevim jak to vyřešit ;)

Odkaz ke komentáři

Pane Pralinko jak tak koukam tak uz jsme tri co se na letosnich "Malenkach" zcakaji jak zakon kaze :smich:

Jero: MiR neni novy. Sice neni HaveX a je z jineho regionu, ale obcas sem kukne, neco napise a hlavne si hlida termin "malenek" bo chcou dovalit a poznat HavEx :palec:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
No já ji jeste nevidel ,, nedávno jsem si toho všiml ,,nekoukal jsem na nick a nějakou dobu se mi zdalo ,že má havex noveho člena :) a Deko dostane Deku zato,že nás předběhl :) :smich:)

já bych bral toto - :palec:) http://skoda.sbazar.cz/octavia-rs-lpg-151k...t-o5323093.html

Cau, tak deku jo...... to jsem se dopracoval teda. Jinak zluta byla prvne v hledacku, ale kdyz jsem narazil na tu cervenku nebylo o cem rozhodovat. Za ty prachy ......

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...