Neználek Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Tak to tu ohlídejte :) a přeji vám přijemnou dobrou noc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 No klidně... ale nevím co já uhlídám, maximálně tebe abys neusnul ;) Na vojně vždy jeden ve službě spal a druhý hlídal, tak co dvě hoďky střídačka oki??? Já spím první !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Na vojně vždy jeden ve službě spal a druhý hlídal, tak co dvě hoďky střídačka oki??? Já spím první !! :) Nene, já mám menší výdrž, tak já spím 3 hoďky a ty pak jednu :P to by tak bylo vyrovnané ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Nene, já mám menší výdrž, tak já spím 3 hoďky a ty pak jednu :P to by tak bylo vyrovnané :) ;) dobře tak od teď tři hoďky a já pak od jedné!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 :) dobře tak od teď tři hoďky a já pak od jedné!! Tak ja jdu na to ... ;) dobrou :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Tak ja jdu na to ... ;) dobrou :P Dobrou......... v jednu střídačka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Verush kde jsi? Stridame! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Dobre ranko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Dobré ráno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Jsem na ceste k zubarce, bojim.. Verush kde jsi? Stridame! :) Verush uz se nevzbudila asi budu rezignovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Dobré ranko. Jsem na ceste k zubarce, bojim... Velké holky se nebojí !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Dobré ráno všem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Dobre ranko....počas nic moc..... No po vyšetření ....zítra pro vysledky a v patek na ortopedii a v ponděli operaciones......... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Dobré ránko...holka jde taky v pondělí na operaciones ..v Třinci jí budou operovat nosní mandle...tři dny budu hlídat malýho raubíře :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Dobre ranko....počas nic moc..... :D No po vyšetření ....zítra pro vysledky a v patek na ortopedii a v ponděli operaciones......... :) Ajaj, nezávidím... to ještě ten zubař je oproti tomu luxus. A taky jsem zjistila že nejhorší na zubaři je to že pak nemužu jíst! Jo, sem vám ještě neřekla co se mi zas v noci zdálo. Všichni HavExáci sme měli sraz u Carlose, který bydlel na břehu Dunaje, byla noc, po Dunaji jezdili loďky s výletníkama a my jsme šli Carlosovi dělat chodník k baráku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Ajaj, nezávidím... to ještě ten zubař je oproti tomu luxus. A taky jsem zjistila že nejhorší na zubaři je to že pak nemužu jíst! Jo, sem vám ještě neřekla co se mi zas v noci zdálo. Všichni HavExáci sme měli sraz u Carlose, který bydlel na břehu Dunaje, byla noc, po Dunaji jezdili loďky s výletníkama a my jsme šli Carlosovi dělat chodník k baráku :D Pěkně.......... :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Ajaj, nezávidím... to ještě ten zubař je oproti tomu luxus. A taky jsem zjistila že nejhorší na zubaři je to že pak nemužu jíst! Jo, sem vám ještě neřekla co se mi zas v noci zdálo. Všichni HavExáci sme měli sraz u Carlose, který bydlel na břehu Dunaje, byla noc, po Dunaji jezdili loďky s výletníkama a my jsme šli Carlosovi dělat chodník k baráku :) :) :( :D :smich: :smich: Brej den :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
doktor Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 brej den je tu nekdo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Jsem na ceste k zubarce, bojim.. Verush uz se nevzbudila :( asi budu rezignovat :D prevence především :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 prevence především :D To je přiklad pro Verush...... :) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Hu tu som schovany za kaktusom. Teda tu uz je zas vedro jak cyp :) Chtelo by to dve orosene :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Hu tu som schovany za kaktusom. Teda tu uz je zas vedro jak cyp :) Chtelo by to dve orosene Jedno ti posílám...... :( A já jdu na čepa......... :D :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 (upraveno) Romane diky. Az budu zaparkovany tak poslu jedno tobe ode me z lednicky :( A s tim cepem jsi pekny porokater ti povim :) Upraveno Duben 5, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 No za chvíli Vitky doufám,že dnes vyhrají....... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Určitě :) dnes už hraji dobře :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Brej večír, konečnš v klidu na PC :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Nazdar Woody,co nového? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Zdar Pitrysu, nic nového :) Jedeš na Ostravsky sraz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Kde,kdy ,jak?Nějak to tu nestíhám sledovat, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=8313 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.