Neználek Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Krásné ráno všem Tak Peťko k těm narozkám všechno jen a jen to nejlepší a ať se ti plní tvé sny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Duben 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Vajecinu bych si dal, mnam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Tak to vydrž do Malenek oni ti ji holky udělají :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Dnes půjdu po dlouhé době do garáže ,snad i něco udělám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Dobre ranko. Jdu delat vajecinku, da si nekdo? Dobry napad dam si vecer, ted bych si dal neco sladkeho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Dobre ranko...... Petko taky všechno nej a pořádně to oslav...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Dobrééé Peti taky přejem vše nej Dobre ranko. Jdu delat vajecinku, da si nekdo? a jo co to znamená to VV na novinky.cz - Věrčina vaječina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Ještě jednou i tady - Peti všechno nej Hezké dopoledne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 (upraveno) Brej den Peťko všechno nejlepší k narozkám Upraveno Duben 16, 2011 uživatelem carlos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Blondak: no ja bych si taky dala sladke radeji, ale doma nic nebylo tak proto ta vajecinka..ale ja si to vynahradim pres tyden v moji oblibene pekarne zase Woody: ze by vercina vajecina byla tak propirana v mediich? Jinak my zrovna jedeme z koprivnice. Hoblik mi ukazal kde pracuje, pokecali sme s PetouS, pokoukali na sprintery a jde se obedvat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 a jake to tam bylo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 a jake to tam bylo ? Nic extra, malo hezkych aut, dlouhe prodlevy mezi sprintujicima autama.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Vy jste nesprintili? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Vy jste nesprintili? Nene. Eda by musel byt trochu vykuchany a Molik jen tak z recese mohl se projet ale prisli sme tam pozde a uz byly registrace uzavrene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Dobré ránko :( Dneska mi přišlo mailem Turista bloudí po Pankráci a strašně potřebuje na WC. Vtom uvidí barevný nápis EUROTOILETS Vejde do mramorem obložené místnosti, kde za pultíky postávají mladé slečny v slušivých uniformách. Jedna mu hned vyjde v ústrety: "Dobrý den!, co pro Vás můžeme dělat?" Turista se kroutí: "Potřeboval bych využít Vaše služby." Slečna se posadí za počítač: "Přejete si kabinu, anebo pisoár?" "Kabinu." "Dáváte přednost barvě modré, zelené, růžové nebo klasické bílou?" "Třeba i bílouúúú..." "Máte raději toaletní papír, nebo Vám můžeme nabídnout současný trend s intimní sprchou?" "Papííííír!" "Výborně! Přejete si jednovrstvový, vícevrstvový, barevný, s vůní růží nebo raději svěží mentol?" "Stačí i noviny!" "Retro řešení bohužel zatím nemáme v nabídce, ale děkujeme Vám za námět na rozšíření našich služeb. Jako protihodnotu Vám rádi poskytneme zdarma použití umývárny. Budete si přát hudbu klasickou, nebo raději něco říznějšího?" "Aáááááá...." - zavyje turista. "Ano znám. Takže výběr operních árií. Skvělá volba. Budete platit kartou nebo v hotovosti?" Turista vytáhne peněženku a zaplatí nemalou sumu za papír, který právě vylezl z tiskárny. Potom přes zuby procedí: "Tak a kde se můžu vysrat?" Slečna se poohlédne, nakloní se k turistovi a pošeptá mu do ucha: "Neměla bych to vlastně říkat, ale my chodíme naproti do hospody. Tady máme jen zákaznické centrum. Provoz je v Ostravě." :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Co tvorite bando? Ja jsem na gardenu a sekam travu, zacala rust nejak brzo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 ja sedim doma,bo dopoledne mi byla zima a byl jsem bez invence..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 No a ja taky sedím doma a čekám jestli mi nepříjde kontrola...... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 A to my mame relax, hoblajs s tatkou odjeli na koncert do prahy, ja sem vyzvedla mamku z prace a jdu si dat kaficko na zahradu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Pěkný odpoledne přeji :( tak my se byli s tatou taky podívat v Kopřivnici a nebyli jsme moc nadšení. Přijeli jsme tam až po sprintech takže nic no. Auta nic moc (malo jich bylo) teď si jdem dát kafe :D Jinak Peťko vše nejlepší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Já už taky doma z garáže,sice něco jsem udělal ,ale po nasazení nárazníku jsem zjistil že musím o5 předělat ostřiky světel :( jsou moc utopené ve výztuze nárazníku :D .Tak je musím o 3cm potáhnout ven :D . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Nemá někdo zkušenost tady s tím Fm transmtiter Mám radio jenom s cd.Má to cenu kupovat.Dík za radu....... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Ahoj pratele. Tak my jsme cely den delali okolo aut. Oba mame prezuto, Rubi si nalestila kokpitem interier a ja jsem si rozebral tri dvere ze ctyr. Stahovacku jsem znicil uplne zbytecne a motorek mam taky v poradku. Problem mam v kabelazi na obou dverich na leve strane.... Super :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Tak to se ti daří, :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 No tak darise.... Jsem nasrany jak svina ale aspon jsem si udelal radost nasazenim Spideru a praveho dlouheho zrcatka :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 A fotečka koleček nebude? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Verush,na jaky koncik jel Hoblik ? Kubo,a jak se kuka do velkeho ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Miro fotecky budou az zitra doma a u notaku. Sice je mam v mobilu ale jsou moc velke. Vydrzete. Ale me se to mooc libi :D Marosu kouka se do nej mooc hezky ale jen jsem s nim couvnul 5m :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Zdarec Petko vše nej nej :( :D jinak v kopřivce nic moc sprinty vyhrál Vavřinec s tím krasevcem něco pro Neználka to by se trhalo :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Tenhle Rencek by to v Kopru ve sprintech nandal každému :( :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.