blondakxxx Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Rado tak to je super,ze uz je Redka opravena. Ale to by jsi mel ted poupravit podpis ne???? :lool: :lool: Není co na něm upravovat. Ty jo,kde ti to jeblo ? V Ostravě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Není co na něm upravovat. V Ostravě. Nebudes tu turbinu nechavat slazovat k motoru??? Ten program co tam mas ji vyhovuje??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Nebudes tu turbinu nechavat slazovat k motoru??? Ten program co tam mas ji vyhovuje??? Nějaká "kontrola" proběhne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Tak to pak jo Hlavne at bez problemu slozi a uz se Redce vsechny problemy vyhybaji. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Dobrý večer všem :lool: Radime to je pech :lool: ,ale ještě že máme kamarády 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mark98 Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 V nedeli jedeme vyuzit listky na WTCC pravdepodobne teda... jede jeste nekdo??? listky byly v igelitce co jste dostali na sraze... Ja je sice dostal jindy ale Marena rikal ze je tam mel... Já už vážně nevím, jestli byly lístky ve všech taškách, nebo jen v taškách výherců, každopádně jich máš dost, ne? Tak si to tam užijte . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Dnes je tu hrozná divočina ,jdu koukat na klasickou pohádku už asi po padesáté :lool: :lool: a zítra do práce :o tak dobrou noc všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Dnes je tu hrozná divočina ,jdu koukat na jj snehurvaklasickou pohádku už asi po padesáté :lool: :lool: a zítra do práce :o tak dobrou noc všem ;) Jj snehurva a sedm prcaliku ze???:-):-):-):-):-):-):-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Cau Zdeno. Jak to jde? Co Misa??? Kdy zas hodis nejake jeho foto??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Cau Zdeno. Jak to jde? Co Misa??? Kdy zas hodis nejake jeho foto??? Uplne na hov.. Tento tyden me stal moc nervu a dalsi sediny...:-(:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Uplne na hov.. Tento tyden me stal moc nervu a dalsi sediny...:-(:-( Co ti udělal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Co ti udělal? Misa nic.ten je zlatej. Tohle byla odpoved na otazku "jak je" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Misa nic.ten je zlatej. Tohle byla odpoved na otazku "jak je" Aha, tak to jsem nějak nepobrala... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 (upraveno) tak bando... oficiálně Vás zvu 2.7. na grilovaci party u me doma :lool: Hledam ale dva zkusene odborniky na grilovani (carlos, woody, verush s Blondakem a tak :lool: ) kteri pomuzou s pripravou masa... Zacatek akce planuji na 4 hodinu odpoledni... Bohuzel akce zalezi na pocasi... pokud bude aspon trochu prijatelne (nebude prset a nebude vichřice) bude pripraven petanque, badbinton, stolni tenis. PS: plavky sebou... Ad 1- piste prosim mi do zprav kdo by prisel a dal si cepovane pivecko a jake maso... Upraveno Červen 17, 2011 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 nemá probléma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 V nedeli jedeme vyuzit listky na WTCC pravdepodobne teda... jede jeste nekdo??? listky byly v igelitce co jste dostali na sraze... Ja je sice dostal jindy ale Marena rikal ze je tam mel... co to je WTCC ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 co to je WTCC ??? Mistrovství světa cestovních vozů ted o vikendu v Brně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 aha,tak takovy listek jsem v tasce nemel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Dobre ranko. nemate nekdo na pujceni dva bocni predni okna na O1 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Bre rano. Marosu to fakt nemam. Copak se deje? Snad ti je nedko nevybil??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 zatim ne. Jen auto pojede do zahranici,tak uvazuju ze bych to na chvili vymenil,at je klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Ja jsem ted jel pres cele nemecko a byl klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Brej den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Čus bando..... :) Maroš to neřeš ....když tak stahneš okna..... Majorak super....doufám,že nemam směnu............ Nikdo tu není tak jdu na jedno....... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Ahojte bando, konečně po týdnu na netu. Rosťo grilovat není problémAle termín mi nepasuje mám noční. Jedine v pátek 1.7. A jinač jak jsem už nedávno psal, plánuji i grilovačku u mně a ta by byla 5.7 . Je to škoda že to jsou tak dva termíny po sobě, ale jinač mi to nepasuje. Červenec o víkendech pracuji a srpen už se budem chystat na dalšího člena Woodyho rodiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Dobré odpoledne všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Dejte nějakou anketu a domluvíme nějaky termín...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Ahojte bando, konečně po týdnu na netu. Rosťo grilovat není problémAle termín mi nepasuje mám noční. Jedine v pátek 1.7. A jinač jak jsem už nedávno psal, plánuji i grilovačku u mně a ta by byla 5.7 . Je to škoda že to jsou tak dva termíny po sobě, ale jinač mi to nepasuje. Červenec o víkendech pracuji a srpen už se budem chystat na dalšího člena Woodyho rodiny :) Woody a jak okna,uz tesni Čus bando..... ;) Maroš to neřeš ....když tak stahneš okna..... :) Kdybch to jel ja,je mi to putna,ale auto si pujcujou,tak at nemaji zbytecne pripadne trable. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Woody a jak okna,uz tesni Jj, už jen vymalovat chodbu a je to OK + uklid, ale už nám z toho je.e 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Tak me to bohuzel nevyjde na zadnou grilovacku............ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.