Vectom Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 Nesháníte někdo levného čalouníka? Fotky jeho práce http://forum.skodahome.cz/topic/109747-alcantara-na-palubce/ :) :) :) :D :) Asi mu zavolám ,že chci taky palubku očalounit........ :) a aji volant........ :D :D :D To není normální...ještě tam dá fota....... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 Tak to je hnus velebnosti :) :) Škoda materiálu :) :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 NAzdarek bando,jak je,zitra uz vikend super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 Nesháníte někdo levného čalouníka? Fotky jeho práce http://forum.skodahome.cz/topic/109747-alcantara-na-palubce/ :) :) :) :D :) No to snad ani neni mozne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Dobre ranko. To zas bude hyc dneska. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Dobre rano. A ja zas v praci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Dobre rano z jeste z postele. Nejak se mi nechce vubec z ni ven. Pustil jsem si auta a Rubi mi ted dela snidani. Pohodicka pri sobote ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Woody a byl jsi na tom koupaku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Zdarec Maros jedeš na ty tanky? Já za chvíli vyražím i mladej jede ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Woody a byl jsi na tom koupaku ? Ne, pujdem příští tyden ;) proč? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Zdarec Maros jedeš na ty tanky? Já za chvíli vyražím i mladej jede ;) Dneska Peto nejedu. Mozna zitra. Ne, pujdem příští tyden :) proč? Sem uvazoval ze bych tam zajel s holkama od segry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Maro ale ta akce 3h za 1 platí jen přes tyden. O vikendu je cena normal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 ja vim,to si pamatuju. ja mysle pres tyden ze bychom zasli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Zdravím lidičky....dneska je teda pařák...... :palec Mamina v práci tak jsem zašel na 8 kousku..no něco po obědvám a potom uvidím co dál...... ;) Princes kdy jdeme na ty motokary..... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 ty teda sajes jak pumpa ze Sigmy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Jo ,ale ja piju malé pivečka...kdybych dal 8 velkych na rychlo tak bych vypadal trochu jinak... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Nazdar,jak se dnes mate?Ja myju interier vapkou :) bo ty sedacky to je hnus kdyz na ne nekdo sedne mokrej,hovada lidi co vozim, do roboty neberou destniky! Uz me to sere! ;) Pak to cisti kdo jinej? Nez sam majtel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Nazdar,jak se dnes mate?Ja myju interier vapkou :) bo ty sedacky to je hnus kdyz na ne nekdo sedne mokrej,hovada lidi co vozim, do roboty neberou destniky! Uz me to sere! ;) Pak to cisti kdo jinej? Nez sam majtel :) To musíš mit všechno mokré..... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Vectom - ;) Ne jen ty sedacky,myslel jsem ten vysavac na mokro,urcite vis,tak jak ti to cisti ve firme kdyz si nechas vycistit interier,prijde mi to vyhozenych 1000kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Vectom - :) Ne jen ty sedacky,myslel jsem ten vysavac na mokro,urcite vis,tak jak ti to cisti ve firme kdyz si nechas vycistit interier,prijde mi to vyhozenych 1000kc Jo jasně ja myslel,že jsi zajel na shellku otevřel dveře a vystříkal auto zevnitř vapkou...... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Ne zas takovej blazen nejsem,tam to strikam jen zevnitr ale jen to ostrikam umyju si to uz radeji na zahrede,je to lepsi pro me ;) ale nekde je video jak nejaka baba ma otevrene vsechny dvere, vcetne kapoty a strika to vapkou mozna si videl, to je mazec :) Vectom - az budes mit nekdy cas muzem se sejit nekde,mas to chipnute vid?Taky o tom uvazuji,chtel bych abys me treba svezl pokud budes chtit a muzem pokecat,diky moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Ne zas takovej blazen nejsem,tam to strikam jen zevnitr ale jen to ostrikam umyju si to uz radeji na zahrede,je to lepsi pro me ;) ale nekde je video jak nejaka baba ma otevrene vsechny dvere, vcetne kapoty a strika to vapkou mozna si videl, to je mazec :) Vectom - az budes mit nekdy cas muzem se sejit nekde,mas to chipnute vid?Taky o tom uvazuji,chtel bych abys me treba svezl pokud budes chtit a muzem pokecat,diky moc :) A kde bydlíš...nikde jsem to nenašel..... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Jsem z Orlove,bydlim kousek od shelky tam jak je KINO VESMIR pokud vis ;) mozna jsem te nekdy videl ale nezname se tak nevim,mam to same auto jako blondakxxx ale nemam v laku listy a mam RS kridlo a mracitka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Jsem z Orlove,bydlim kousek od shelky tam jak je KINO VESMIR pokud vis ;) mozna jsem te nekdy videl ale nezname se tak nevim,mam to same auto jako blondakxxx ale nemam v laku listy a mam RS kridlo a mracitka Další Orlovák..... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 VECTOM - folie na oknech mas?Pokud ne za 3tis udelme ;) s atestem a kartickou Jasne tady je nas dost s Okoli Orlove,vsak se muzem sejit nekdy jak budes chtit pokecat :) staci dat vedet :) ok jdu se koukat na zpravy tak zatim cus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 VECTOM - folie na oknech mas?Pokud ne za 3tis udelme ;) s atestem a kartickou Jasne tady je nas dost s Okoli Orlove,vsak se muzem sejit nekdy jak budes chtit pokecat :) staci dat vedet :) ok jdu se koukat na zpravy tak zatim cus Jo folie dám,ale ted jdu na STk v září tak potom at mam klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Dobrý večer všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 Brej večír ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 dobry wieczor. Peto,jake to bylo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Červenec 9, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 bylo fajně mladému se tam líbilo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.